Vanzarea Chrysler nu afecteaza divizia romaneasca

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.05.2007
Michael Grewe, presedinte al DaimlerChrysler Automotive Romania, a facut aceasta declaratie.

Activitatea DaimlerChrysler Automotive Romania nu va fi afectata de preluarea constructorului american Chrysler de catre fondul privat de investitii Cerberus , anunta Mediafax.

Suntem multumiti de ritmul de dezvoltare in Romania si nu intentionam sa modificam in niciun fel politicile noastre pentru Romania. Vom continua sa vindem aceleasi marci Daimler si Chrysler, atat la nivel de retail cat si la nivel wholesale. In acelasi timp, reteaua noastra de dealeri va continua sa opereze ca o structura ce comercializeaza mai multe marci in intreaga tara", a declarat Michael Grewe, presedinte al DaimlerChrysler Automotive Romania.

Relatia dintre companiile Daimler si Chrysler  va continua in cadrul unui consiliu auto comun (Joint Automotive Council), unde reprezentantii celor doua parti vor lua lucra la proiectele comune.

"Ne asteptam ca tranzactia sa aiba efecte pozitive asupra celor doua companii, atat la nivel international cat si in Romania. Compania Chrysler va fi mai agila si va avea oportunitatea de a-si realiza potentialul maxim.

Compania are una dintre cele mai tinere linii de productie din industrie si va avea o ofensiva impresionanta in 2007. In ceea ce priveste Daimler, am primit un raspuns foarte pozitiv de la dealerii nostri cu privire la noile Clase C si E si ne asteptam ca afacerea noastra sa creasca", a adaugat Grewe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru