Vanzari cu 50% mai mari pentru divizia M de la BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.12.2008
Divizia de performanta a celor de la BMW a inregistrat o crestere a vanzarilor, in cele 11 luni ale lui 2008, o crestere cu 50%.

Chiar daca lucrurile nu sunt tocmai roz pentru BMW, divizia de performanta a bavarezilor se pare ca traverseaza o situatie mult mai fericita. In primele 11 luni ale lui 2008, divizia M a reusit sa bifeze o crestere a vanzarilor de 50%, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2007. Pe de alta parte insa, vanzarile brandului german au scazut cu 3.5% in primele 11 luni ale lui 2008, cifra totala de masini livrate fiind de 1.105.112 unitati.

Din luna ianuarie pana in luna noiembrie, divizia M a reusit sa livreze 22.340 de unitati, un numar de 1900 de exemplare fiind vandut chiar in noiembrie. Cea mai importanta contributie pentru cresterea vanzarilor a adus-o noul M3, disponibil in trei variante de caroserie, sedan, coupe si cabrio. Ca performanta statistica e bine de stiut ca sportiva de performanta s-a vandut de doua ori mai bine, comparativ cu primele luni ale predecesorului sau.

Ludwig Willisch, presedintele diviziei de performanta BMW M, a declarat "Faptul ca dealerii nostri au reusit sa dubleze aproape numarul de masini vandute in 2008, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in aceste conditii economice dramatice, demonstreaza inca o data fascinatia oferita de automobilele noastre pentru clientii din intreaga lume".

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru