Vanzari excelente pentru Hyundai

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.08.2007
Hyundai a vandut in Romania anul acesta peste 6.600 de masini, inregistrand o crestere de 67%.

Vanzarile Hyundai in Romania au crescut in primele sapte luni, cu 67%, la 6.629 de unitati, principalele modele comercializate fiind, in ordine, Accent, Tucson si Santa Fe, informeaza Mediafax.

Cel mai vandut model ramane Hyundai Accent, cu o crestere a vanzarilor, fata de perioada similara a anului trecut, de 56%, ajungand la 3.445 de unitati. Pe locul al doilea se plaseaza Hyundai Tucson cu 1.539 unitati livrate in primele sapte luni, model care a inregistrat un avans al vanzarilor de 149%, pe fondul unei promotii. In luna iulie, Hyundai Auto Romania a vandut 618 unitati Tucson, in urcare cu aproape 530%.

Vanzarile in cazul Hyundai Santa Fe, modelul situat pe a treia pozitie, au consemnat un salt de 143%, ajungand la 1.425 de unitati. Per total, in luna iulie, Hyundai a onorat 1.223 de comenzi pentru toate modelele.

Pe segmentul SUV-urilor, modelele Tucson, Santa Fe si Terracan au avut in primele sase luni, cumulat, o cota de piata de 32%, cu vanzari totale de 2.995 de unitati.

Comentarii (2)

  • bavariarent.ro
    bravo
    cei de la hyndai stiu sa-si vanda marfa si pe fondul economiei de piata crescanda din romania e si normal sa aiba un asa avant.
    0 0
  • AndreiRN
    Hyndai
    Coreeni fac masini bune la un pret foarte competitiv. Firmele europene vor trebui sa se reorganizeze in fata concurentei asiatice. Pana acuma si-au protejat mai putin corect sau legal piata dar e timpul sa se trezeasca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru