Vanzari record pentru VW Autovehicule Comerciale

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.07.2007
Divizia de modele comerciale a constructorului german a stabilit un record de vanzari la nivel mondial.

Volkswagen Autovehicule Comerciale si-a majorat cifra de vanzari la nivel mondial cu 7,6 %, ajungand la 231.500 de unitati in primul semestru din 2007 . Astfel, producatorul de vehicule utilitare usoare, MPV-uri si caravane motorizate in Europa si de camioane de mare tonaj si autobuze din America Latina, a stabilit un nou record la nivel mondial.

Continuam succesul si am atins din nou cele mai bune rezultate din istorie in prima jumatate a anului”. „In acelasi timp, am avut un succes foarte mare cu toate modelele, atat pe piata europeana, cat si pe alte continente”, a declarat Harald Schomburg, directorul de vanzari marketing Volkswagen Autovehicule Comerciale.

In ceea ce priveste Romania, s-a remarcat o crestere de aproape 50% a vanzarilor Volkswagen Vehicule Comerciale fata de prima jumatate a lui 2006. In 2007 au fost aduse pe piata autohtona 1.661 de exemplare. De asemenea, modelul Transporter a avut parte de aproape o dublare a vanzarilor, atingand cota de 584 de unitati.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru