Vanzarile Daewoo au scazut

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.04.2007
Producatorii auto din Romania nu trec printr-o perioada buna la incepuitul acestui an. Vanzarile Daewoo au scazut cu 15%.

Daewoo Craiova, al doilea producator roman, a avut vanzari in scadere in primul trimestru din 2007. Daca in perioada similara a anului precedent, Daewoo livra circa 3.800 de unitati, anul acesta vanzarile Daewoo au scazut cu 15%, ajungand la putin peste 3.200 unitati.

Valeriu Garlea, purtatorul de cuvant al Daewoo Craiova, a declarat:" In martie am inregistrat cateva progrese si am ajuns la nivelul rezultatelor din decembrie anul trecut. Se poate spune ca este un efect al lansarii modelului Matiz echipat cu motorizare euro IV, dar acest lucru se va vedea de acum incolo".

Pentru a-si imbunatati influenta pe piata, Daewoo a deschis impreuna cu firma Prestige un nou centru de retail in Bucuresti. Valoarea constructiei s-a ridicat la 5 milioane de euro. Centrul dispune si de o unitate de service de 6.000 mp, cu 65 de posturi de lucru si 110 angajati.

Comentarii (3)

  • Lucian
    daewoo
    Toata vanzarile auto au scazut fiindca lumea asteapta reglementarea taxei pe prima inmatriculare!
    Si Dacia by Rino se afla in aceeasi situatie, deci pe cine a ajutat Tariceanu cu rahatul lui de taxa? A protejat economia nationala? pe dracu...iar cu mediul sigur a rezolvat-o: totul Toate Daciile 1300 non-euro au fost scoase de la naftalina si le vedem pe strada tarandu-si tablele pe asfalt!
    0 0
  • pt Lucian esti tare varza
    si eu am dacie 1300 si este varza masina dar nu isi taraie tablele pe sosea, spui de poluare mai bine priveste passaturile astea din 2000-2003, niste porcarii care te afuma la propriu, eu iti demonstrez ca o dacie cu un set nou nu polueaza cata un passat pe motorina
    ce kkt am 5 passat-uri in fata blocului si toate la pornire te ineaca de fum, sa vezi cat fum scoate dacia mea din 71 cu motor renault si dupa aceea sa mai vb despre rablele noastre, ce crezi ca daca este din 1900 toamna nu poate fii reconditionata putin,nu mai sariti cu gura atat ca nu aveti dreptate, daca ai grije de masina cat de veche si o lucrezi putin pe la tinichigerie sa vezi ce frumos arata si merge.......sunt perfect de acord cu astia care ridica masinile antice din fata blocului, cred si eu ca alea polueaza prin simplul fapt ca se descompun dar vreau sa imi spune-ti voi daca poteti intra cu masina straina pe unde intrati cu dacia, am si un bmw dar asta este alta mancare de peste. va salut si astept comentariile voastre.
    0 0
  • prudentul
    daewoo
    E musai si neaparat sa se reprivatizeze uzina de la Craiova. Cu un singur model vandabil (Matiz) n-o vad prea bine. Nici nu stiu daca Cielo se mai fabrica. Nu e o solutie de viitor. Mai bine ar lua-o cei de la Ford, ca daca vine GM tare mi-e teama ca in lod de Daewoo Matiz or sa iasa pe poarta Chevrolet Spark....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru