Vanzarile Mazda au explodat in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.09.2007
Mazda anunta cresterea vanzarilor in Romania. In perioada ianuarie-august 2007 vanzarile au crescut cu 90%.

In luna august a acestui an, Mazda a vandut 74 de unitati, inregistrand o crestere cu 139% fata de aceeasi perioada a anului 2006. Evolutia pozitiva a cifrelor de vanzari este ilustrata si de valoarea cumulata pentru intervalul ianuarie – august 2007. In acest interval, constructorul japonez a vandut 427 de unitati, mai mult cu 90% decat in primele 8 luni ale anului anterior, dublandu-si numarul de vehicule comercializate.

Prin lansarea noului model CX-7, Mazda estimeaza ca va atinge un numar de 110 unitati vandute in septembrie, de cinci ori mai multe decat in acceasi luna a anului precedent. Un potential foarte mare de crestere prezinta si luna octombrie, cand noul model Mazda2 va fi pus in vanzare in Romania.

Reteaua de dealeri a constructorului japonez se afla de asemenea in plin proces de consolidare. In vara aceasta un nou dealer Mazda si-a inceput activitatea la Braila, iar in octombrie si noiembrie isi vor deschide portile noi showroom-uri in orasele Sibiu, Iasi si Brasov.

Acestora li se vor alatura inca doua reprezentante in Bacau si Ploiesti, incepand din decembrie.

La începutul lui 2008 activitatea din capitala se va extinde prin integrarea unui nou dealer pe zona Bucuresti Nord, iar la nivel local vor fi lansate noi centre in Pitesti si Craiova. Prin deschiderea acestor noi reprezentante, numarul partenerilor Mazda in Romania va creste la 16 la inceputul anului 2008.

Comentarii (2)

  • mocanu adrian
    mazda
    am o mazda premacy fabricatie 2001 si as dori sa stiu unde e cel mai apropiat service mazda mai aproape de bacau
    0 0
  • stocuri
    www.weku.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru