Vanzarile Seat au crescut cu 28%

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.06.2007
Primele cinci luni ale anului au consemnat o evolutie buna pentru Seat, care a distribuit in Romania 1.676 unitati.

Vanzarile din Romania ale marcii spaniole Seat au crescut cu 28% in primele cinci luni ale anului, ajungand la 1.676 de unitati.

"Pentru 2007, planul total de vanzari prevazut de Porsche Romania pentru Seat este de 4.150 de unitati, dupa ce anul trecut au fost livrate, in total, 3.864 de masini", se arata intr-un comunicat al Porsche Romania, importatorul general al marcii.

Modelul Ibiza a fost achizitionat de 685 de clienti in perioada ianuarie-mai 2007, comparativ cu 490 de unitati vandute in aceelasi interval al anului precedent. Modelele Cordoba si Leon au inregistrat o crestere semnificativa, fiind vandute 417, respectiv 352 de unitati.

"Noul model Altea XL, lansat la vanzare la inceputul acestui a fost cumparat de 96 de clienti, reusind una dintre cele mai bune performante in Romania, pentru un model complet nou de la Seat", mai anunta imporatatorul marcii spaniole.

Comentarii (1)

  • Seat
    Ca posesor de Leon cumparat anul asta pot sa spun ca merita
    Un Golf V dar care arata mult mai bine.
    Go Go Seat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru