Vector V8 Biturbo Concept - renasterea

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 05.03.2007
Aceasta sa fie revenirea lui Vector? V8 Biturbo Concept este o prelucrare digitala care poate renaste supercar-ul american.

Despre Vector se spune ca reprezinta clasicul in materie de masini pentru barbati. Compania Vector a fost infiintata de Jerry Wiegert in 1972.

Initial, Vector a avut sediul in California, pentru ca mai tarziu sa fie mutat in Florida. Vector reprezinta primul producator american care a incercat sa rivalizeze cu supercar-urile exotice europene, cum ar fi Lamborghini, Ferrari sau Lotus.

Compania si-a reluat activitatea dupa ce a fost inchisa la inceputul anilor '90, dar inca nu a produs un nou model.

Vector V8 Biturbo Concept (foto) este o realizare computerizata si exista sperante ca oficialii americani o vor construi si vor renaste succesul supercar-ului american.

Comentarii (3)

  • bbbobbbo
    e identic lamborghini
    mda, cum ziceam in titlu, e un lamborghini putin mai "stilizat", sincer, mi se pare plagiere cel putin la design-ul exterior...
    0 0
  • sorel_66
    vector concept
    Exceptional realizat, am vazut ca a primit multe laude si pe alte site-uri, culmea a fost apreciat si de Jerry Wiegert. Apropo cine le-a creat?
    0 0
  • aiurea
    cum sa fie ca lamborghini intre vecotul asta si lamborghini ii foarte mare diferenta la fata seamana un pic cu ford gt dar in rest ii unicat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru