Vezi doua superreclame la Dacia Logan!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.01.2007
Automarket ca prezinta doua spoturi publicitare extrem de bine gandite al caror rol principal e ocupat de Logan.
CLICK AICI pentru a vedea filmuletele!

Comentarii (22)

  • :))
    atat functioneaza portbagajul si farurile:D
    0 0
  • Daciotu
    interesant concept
    Clipurile astea doua reusesc sa surprinda esenta Daciei. Nu avem nici o dotare la masina si e si cea mai ieftina. In concluzie e cea mai buna dar nu reusesc sa imi dau seama ce copil ar crede gluma asta. Rememorez acum anunturile din geam de la vechile dacii.....Multiple imbunatatiri....adica ii schimbase un rulment si releu ca se incingea prea tare noaptea de la faruri :)). Jenant
    0 0
  • Adrian
    Dacia...
    Sincer sa fiu, nu mi s-a parut absolut nimic interesant in aceste doua reclame... De fapt nici nu le poti numi reclame... E clar ca sunt facute pentru tari mult mai dezvoltate in care oamenilor le e frica sa cumpere asa ceva doar din cauza faptului ca e mai ieftina decat orice alta masina de pe piata. Felicitam firma Renault pentru initiativa si incurajam strainii sa cumpere asa ceva. In acest fel isi vor da seama ca au dreptate si se vor simti mult mai bine. Sincer sa fiu nici eu nu as cumpara o masina la care din fabrica este defect repartitorul de frana, nu este reglat contactul "STOP" de sub pedala si eventual se mai rupe vre-un cric sau vre-un scaun... Primele doua mi s-au intamplat mie cu un logan nou. Bine ca am scapat de el . Sa fim seriosi.... nu o sa faca nici o data loganul ce fac celelalte masini.

    Dacia, sper sa dai faliment.
    0 0
  • The Hipo Man
    ba da rai sunt romanii astia
    Salut,

    de cand am inceput sa citesc posturile am observat ca CEI MAI MARI DUSMANI AI ROMANILOR SUNT ROMANII.

    Frate ce carcotasi putem fi. Din rabla Dacia a ajuns masina. Nu cea mai tare, da masina. Si tot ai dracului suntem.

    Hai sa invatam si noi sa ne bucuram cand ceva merge bine in Romania, pt ca nu se intampla prea des.
    0 0
  • re
    chiar asa este. cei mai mari dusmani ai romanilor sunt romanii.

    eu am un logan in familie are 42.000 km si nu ne-a suparat cu nimic.

    o masina ieftina si foarte buna la categoria ei.
    0 0
  • "noi suntem romani"
    uite de aia reclamele astea sunt facute pentru straini...
    ca la ce pricepe romanu...
    0 0
  • nu-ti place nu iei,nu cunosti, taci............
    Mai intai pentru adrian, sa stii ca ai ghinion in viata,ca prea ti se intampla multe.apoi, daca ai avut logan, sa stii ca ceva te-a facut sa il iei, ori o reclama,pecare spui ca nu le uintelegi, ori pretul,ori,altceva,principalul e ca ai cumparat-o si undeva ea circula.Si apropo,daca nu te pricepi decat sa critici ,fara sa faci si aprecieri,mai bine taci.ai idee cati oameni falimenteaza daca dacia ar falimenta? nu e numai dacia ,ca uzina ci o intreaga industrie paralela atat din tara cat si afara.asa ca iar sa taci.
    0 0
  • Anuta00
    romani ramanem oriunde am trai
    E tare greu sa-l intelegi pe roman...Ca sa citez pe cineva "de parca ne-am fi nascut in Rolls si in BMW". Pana una alta, Loganul nostru national este o masina foarte cautata in tara de origine a Renaultului si toti (francezii) care poseda o Dacie aici sunt mai mult decat multumiti. Uite de ce un anumit sot (francez crescut in Renault, Peugeot si Citroen) asteapta deja de o luna sa ii vina noul... Logan. Si nu doar pentru ca la o sotie romanca de origine "i se asorteaza" o masina romanesca.
    0 0
  • Cosmopolit
    Subscriu celor "spuse" de Hipo Man si Radu si adaug... respect.
    Cred ca nu exista natiune pe glob mai cosmopolita decat romanii... si prezint definitia acestui termen pt. amicii nostri Adrian si Daciotu avand in vedere ca ma indoiesc de faptul ca "domniile" lor cunosc sensul mai vechi al termenului cosmopolit = persoana atrasa de tot ce este strain...
    Intr-adevar, incep incet-incet sa mearga pe ici pe colo lucrurile si la noi in tara, ne straduim sa mai scoatem capul din pamant... si, surpriza. Cine sta lanag noi sa ne dea o maciuca in moalele capului ca sa il bagam la loc in pamant: UN ROMAN... deci nu un maghiar, rus, german sau afgan... nu nu nu... dimpotriva natiile amintite privesc uneori cu interes ceea ce se intampla si nu prea aud comentarii negative (probabil mai putin afganii ca au alte probleme pe cap). In schimb romanii blameaza aproape tot ce este romanesc... Chiar zilele trecute ma uitam, ca de obicei, pe automarket.ro la Logan Van... si ma gandeam cu surprindere ca... este altceva... nu stiu cat este de buna insa bune-rele "papucurile" de pana acum chiar au avut succes la o anumita categorie de intreprinzatori si firme mici... si-au facut treaba cu ele, cum-necum.
    Eu chiar am avut ocazia sa conduc un papuc double-cab al unui amic (nu mai stiu ce motorzare avea) insa era f. vioi si se conducea chiar usor. Tipul lucra la o firma de constructii si era multumit de masina... si probabil multi altii.
    Dar noi, NU... tot ce e facut de altii e mai bun. Sa nu care-cumva sa punem umarul (macar cu o vorba buna) si sa apreciem ce este de apreciat in loc sa distrugem tot ce apare facut de romani... parca ne-am propus sa ne distrugem ca natiune, ca in stilul asta nu stiu unde ajungem.
    Oare cand vom invata ca " a construi", indiferent despre ce ar fi vorba, masina, bicicleta, casa sau brand presupune un proces anevoios, costisitor si necesita multa munca a mai multor oameni. In schimb " a darama" presupune 1 om + 1 buldozer sau 1 baros si gata ai distrus ce s-a construit... sesizeaza cineva diferenta??? iar in cazul unui brand e si mai simplu de distrus: 1 om + 1 cuvant...!!!
    Iar celor care nu au inteles nimic din reclame, care de altfel sunt excelente si f. bine gandite, le spun sa ceara ajutorul unor persoane care au notiuni elementare de strategie si pozitionare de brand... vor afla lucruri interesante.

    Sa auzim numai de bine!
    0 0
  • Lui Adrian
    Cum te simte mai tantalau, masina vede ca n-o iubesti si se razbuna pe tine. De ce la marea majoritate masina merge perfect ? Pentru ca au cumparat-o cu placere. Ce la VW n-ai vazut sa pice la 10.000 km piese sau agregate importante ?
    0 0
  • Lui IMKF
    Bravo Dom` profesor. Un sincer multumesc pentru cele transmise lui Adrian
    0 0
  • Chiar credeti ca cine nu (mai) vrea Logan are ceva impotriva voastra ?! Fals
    Pana una-alta francezii au facut la Pitesti o masina care, din pacate, nu a obtinut decat 3 stele Euroncap in conditiile in care aproape toti producatorii PENTRU U.E. fac masini cu 4 sau 5 stele ( intentionat n-am vorbit de ceea ce se produce in Turcia, pentru Turcia )....si nu e un moft. De ce Renault are 11 modele cu 5* si a facut Dacia Logan doar cu 3*, CREDETI CA NU PUTEA ?! N-A VRUT PUR SI SIMPLU......Prefer sa achizitionez un second-hand Mercedes C180, BMW seria 3, Peugeot 407, VW Passat etc....la 3-4 ani vechime si aprox. 12-15.000 Euro si CUMPAR O MASINA ADEVARATA ( care are doar garantia la tabla 12-30 ani ).....cu 4-7 airbag-uri, clima automata, ABS, ESP, EBD si multe-multe altele..... LIFE IS JUST ONE ON THE EARTH....Sper ca la Craiova sa se produca totusi, dupa "epoca" Daewoo, O MASINA ADEVARATA...
    0 0
  • nickhope
    neintelegere
    Pacat ca n-ati citit mai sus (sau n-ati facut-o cu atentie ...). Era vorba acolo de pozitionarea unui brand. Cand vorbesti de masini de 5* pentru Romania, vorbesti de masini care se adreseaza la o populatie de 3-5% (cel mult). Pentru ceilalti si achizitionarea uneia de 3* constituie un mare efort. Renault a conceput Logan-ul pentru acest segment (mult mai reprezentativ) al cumparatorilor. Au declarat-o de nenumarate ori. Cred ca succesul modelului pe piata vestica este si pentru ei o surpriza si atesta faptul ca masina are calitati peste nivelul sau de pret. Pe cei din categoria 3-5% ii asteapta multe alte modele de 5*. Nu se supara nimeni pe ei daca isi doresc altceva, dar supararea apare atunci cand apare rautatea gratuita, asa ... de placere!
    0 0
  • m-am saturat de logan
    voi vis obsedati de logan?
    si inca ceva pt muppetii care se cred interesanti k zik k dece sa criticam ceva romanesc si sa fim patrioti si din astea tacati dracului din gura o fi bun jaful asta da asta nu inseamna k la toti tre sa le placa numa k e romanesc si in plus tot o rabla a ajuns si nu mi se pare de loc ieftin da na who cares
    0 0
  • johndoe
    logan
    ar mai putea sa faca cateva reclame ca de exemplu: se invartesc rotile,se roteste volanul ce mama masiii IT DOES THE SAME AS ANY CAR scuze dar mi se par penibile reclamele :(((
    0 0
  • Again Logan...
    Am intrebat : 1)la firma Dacia pe mail, 2)la showroom-urile de prezentare pentru Dacia Logan inlusiv odata cu lansarea Prestige: De ce nu se poate monta (optional) din fabrica climatronic sau centuri de siguranta cu pretensionare CA LA TOATE MODELELE RENAULT ?! Stupefiant, in anul 2007, mi s-a raspuns ca ar costa pt. clima cam 250-300 Euro.... DAR NU SE POATE, chiar daca vrei sa dai bani special pentru asta (sic?!....) Cat depre centuri pretensionate sau 4 airbag-uri S-AU FACUT CA PLOUA..... Cam rusinos pentru "a doua firma Renault" cum zic ei despre Dacia.... Asa ca raman - CU STRASNICIE - la varianta cu MASINI DE DINCOLO dupa ce mai strang ceva banuti....( de la 10.500 Euro pt. Logan Prestige pana la 12-15.000 Euro )....PENTRU O MASINA ADEVARATA !
    0 0
  • daniel
    Care masina
    Dacia Logan nu este masina romaneasca, este montata in Romania. Gindirea romana nu are nici o contribuite la asa ceva! masina este Renault! este doar montata in Romania! reclamele? slabe, nici un fel de superreclame, iar acel pret de 7.000 si ceva de euro sa-mi spuneti si mie unde este asa, ca la noi in Romania aceasta masina sare de 10.000 de euro! in rate ajunge si la 17.000. Da noi suntem rai romanii ca o facem la noi o vindem foarte ieftin in strainatate, fara dobinzi chiar si la rate, in schimb la noi in Roamnia poti sa ajungi sa o platesti dublu!... deci asa este suntem rai cu noi iar in fata altora suntem foarte umili...
    0 0
  • ovidiu
    super reclama
    spoturile sunt sunt foarte reusite,sper sa fie difuzate si la no,cele de aici sunt penibile
    0 0
  • Razvan
    Sa inceapa razbelu
    Cum apare ceva de logan cum saritzi de fund in sus ,uni sa il aparatzi altzi sa il criticatzi adevarul e ca suntetzi in felul vostru foarte distractivi dar si aici va rog pe totzi sa mai cititzi sa va mai interesatzi pe la vecini prieteni si sa va certatzi si pe mercedes fiat alfa romeo etc etc.
    P.S. Nu am nimic cu nimeni dar rog totzi posesori de logan care se simt sa stinga proiectoarele de ceatza in timpul zilei cand nu este nevoie de ele,nu va face mai cool.
    0 0
  • nulogan
    si ce
    logan - cel mai bine vandut model in maroc...extraordinar! si nu stiam de ce...pai dc se deschide portbagaju si pa deasupra se mai aprind si farurile... ii rog pe cei de s-au intepat si si-au luat logan _ nu va mai dati cocosi frate!recunoasteti ca ati dat pa geam o caruta da bani, puteati sa va luati orice altceva... si ca sa nu ma blameze patriotii, sa nu ma acuze de subminarea economiei de stat, ii anunt ca sunt fericitul posesor a doua masini autohtone (solenza si supernova)
    0 0
  • unoradean
    logan diesel
    eu conduc un logan diesel,intradevar are doar 3000 de kilometri,dar pot sa spun ca la banii astia 8400(precizez lizing)este buna(totusi se vede si munca ca e romaneasca) si faptul ca la finisaje s-au folosit materialele cele mai ieftine.la 140km la ora incepe sa devina putin instabila dar un consum care il mai testez odata (de curios) mi-a iesit 4.8 l la 100 km.in rest numai de bine.
    0 0
  • E TEAPA BA!!!!!...ADICA SICRIU!!!
    Aviz fraierilor care shi-au luat TEAPA LOGAN!!
    Stiti ca obiceiul celor de la renault e sa scoata un model apoi adio piese???
    Stiati ca piesele de schimb asigura o finantare f mare pt cei ce fabrica componente auto?
    Dacia Supernova nu se mai fabrica!! Mergeti in magazinele de specialitate shi intrebati de piese de schimb pt cutie!! Nu mai sunt de ani buni!!
    Fraierilor!!
    De ce nu va imformati inainte sa cumparati?
    In cativa ani renault va renunta probabil la tigaia numita Logan shi va scoate alta caruta de mashina!! De unde veti mai lua piese de schimb????
    Shi inca ceva
    CATI DINTRE VOI AU MERS LA UN SERVICE AUTO SA VADA CAT COSTA UN SCUT DE LOGAN? UN FAR?
    O PIESA DE SCHIMB?
    ASA DOAR CA SA NU FACETI ATAC DE CORD CAND VI SE VA STRICA!!
    MAI INTERESATIVA!!
    O MASINA SE STRICA DE OBICEI DUPA CE IESE DIN GARANTIE!! ATUNCI SA VA VAD PE CEI CARE VETI DA PE REPARATIA UNUI LOGAN CAT PENTRU UN MERCEDES DE LUX!!
    INFORMATIVA LA SERVISURI INAINTE DE A VA LUA MASHINA BA FRAIERICI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru