Comentarii (5)

  • Narcis
    Nu inteleg ce zice
    Da unde au facut accidentele astea??
    0 10
  • NeoGalaxy
    Pacat ca dupa poze, aia mic din spate a murit de mult si mai ales si soferul pare mort in cateva poze. Asa ca stelele astea... nu te prea ajuta sa ramai in viata. Oricum raman la parerea ca aceste teste sunt niste teste informative sa vezi cum rezista masina cand o lovesti cu pumnul. Pentru ca daca ne luam dupa accidentele de la ora 5, nu prea am vazut suprevietuitori, desi multe masini erau germane cu multe multe stele. Asa cum puterea corupe asa o face si viteza, cu sau fara stele.
    6 5
  • superb
    e prin pozele alea.. si noul superb break? parca negru.
    0 6
  • unde vedeti voi Superb?
    Scrie mare ce masini s-au testat:

    VW Polo, Kia Sorento, Honda Insight, Toyota Prius, Subaru Legacy, Skoda Yeti si Renault Grand Scenic.
    4 0
  • Etienne
    Teste si stele
    Testele EuroNCAP sunt facute la o viteza dinainte stabilita pentru fiecare dintre probe (impact frontal , lateral , cu pietoni). Stelele obtinute inseamna ca oamenii sunt protejati si au sanse de supravietuire (nu inseamn neaparat ca in cazul uni accident pot pleca fluierand de acolo). Bineinteles ca in accidentele din stirile de la ora 5 masinile implicate pot avea viteze mult superioare celor din testele EuroNCAP; ideea e ca oricate stele ai avea nimic nu tine loc de propriul creier care sa-ti spuna cat de mult e cazul sa apesi pe pedala de acceleratie. "5 stele" nu pot ajuta prea mult cand un idiot intra in curba cu 150 km/h (doar fiindca masina lui poate), pierde controlul si intra intr-un pom sau in alta masina care merge regulamentar (sau macar mai decent). Masina te protejeaza cat poate (mai bine decat te puteau proteja acum 10 ani), dar nu poate conduce in locul soferului, cel putin deocamdata.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru