Viaduct pe autostrada Transilvania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.06.2007
CNADNR a anuntat ca se va construi cel mai mare viaduct din Romania pe autostrada Transilvania.

Costurile lucrarilor de constructie la autostrada Transilvania vor fi suplimentate cu 60 milioane euro, suma necesara constructiei unui viaduct de 1,85 kilometri, cel mai mare din Romania, la Suplacu de Barcau, pe tronsonul Suplacu de Barcau-Bors.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a achitat companiei americane Bechtel, care construieste autostrada, 13,5 milioane euro pentru lucrarile realizate in luna mai, a declarat directorul general al companiei, Mihai Grecu.

Referindu-se la contractul incheiat de CNADNR cu firma spaniola Telvent Trafico pentru montarea de fibra optica de-a lungul autostrazii Bucuresti-Constanta, el a aratat ca lucrarile vor fi sistate pana la finalizarea intregii autostrazi.

S-a furat tot, toata instalatia de fibra optica si am auzit ca in unele unitati teritoriale politia e mana in mana cu hotii. Cred ca acest proiect va fi sistat pana la finalizarea integrala a autostrazii", a mai spus Grecu.

Proiectul construirii autostrazii Transilvania, pe relatia Brasov-Bors, a inceput in 2004, in baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde euro, acordat Bechtel.

Comentarii (5)

  • prudentul
    ce-i de facut ?
    "S-a furat tot, toata instalatia de fibra optica si am auzit ca in unele unitati teritoriale politia e mana in mana cu hotii."

    Pe masura ce citesc stiri despre Romania, gandurile criminale ma cuprind.
    0 0
  • zevzeku
    cum adica ce-i de facut?
    e simplu. pui 2 snipperi cu lunete langa lucrare si gauresti tot ce misca. fara mila. sau o dam ca arabii - ochi pentru ochi. ai furat, jos mana dreapta. sa vezi ce se cumintesc cloaca de politishti si hoti si se apuca de ceva cinstit.
    0 0
  • zvonuri
    cica am auzit ca politistii sunt mana in mana cu hoti... ma mai lasati cu snobismele voastre ! polististi in sus politisti in jos .. ba dar nu vedeti ca adevarata coruptie e la judecatori si procurori ... un procuror care nu emite mandat de arestare pt talharii si judecatori care achita criminali ... si v-ati gasit voi cu fibra optica a voastra! ma lasati!?
    0 0
  • tiganii astia
    trebuie izolati. la nivel international. stransi toti la un loc si sa li se dea un teritoriu delimitat de granite pazite. nimeni nu iese, nimeni nu intra. sa se descurce singuri. si sa fure de la ei si sa se omoare intre ei. ACEASTA E SOLUTIA!
    0 0
  • Hotii si vardistii , ha ?
    Cine zice ca politia e mana in mana cu hotii , sa faca bine sa o dovedeasca , si sa ceara socoteala pentru judecata.
    Va tot jucatzi acolo in Romania de-a hotzii si vardistii ... in loc sa datzi in gat judecatorii care ii scapa pe hoti si politaii corupti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru