VIDEO: Accident de dragster la peste 480 de km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.09.2007
Ce se intampla cu pilotul unui dragster atunci cand are un accident la o viteza de peste 480 km/h? Supravietuieste.

Accidentul a avut loc la o cursa de dragstere desfasurata in Brisbane, Australia. Pilotul Phil Lamattina a pierdut controlul vehiculului la peste 480 de km/h si s-a izbit violent de peretii din beton, combustibilul din rezervor aprinzandu-se instantaneu.

Dupa un asemenea accident, Lamattina a iesit pe picioarele lui din interiorul dragsterului si a declarat ca nu s-a ales decat cu o mica arsura la deget. Pilotul australian a declarat ca supravietuirea sa se datoreaza intru totul normelor stricte de siguranta dupa care sunt construite dragsterele.

Comentarii (24)

  • Clarkson
    480 sau 500
    Comntatoarea zice 500 kmh. E drept ca asta inseamna peste 480 dar de ce sa nu fim exacti?
    0 0
  • Cryyss
    stirile ....
    de obicei la "stiri" se cam unfla cifrele ...
    0 0
  • S.iulian
    eh...
    daca s-ar face asa de sigure si masinile de serie...
    0 0
  • graby111
    daca si loganu` ar fii asa.......!
    0 0
  • TakeDick
    de Mata
    Vrajitorie pe fata... si voi credeti tot ce vi sa zice... mda... copii nebuni
    0 0
  • daca s`ar face masinile de serie cum ziceti voi, asa sigure, nu ar mai avea bani decat redusul de becali sa`si cumpere o dacie. ;) .. dar de ce nu? ar fi chiar foarte bine sa fie asa masinile de serie .. :)
    0 0
  • AndreiRN
    Dragracing
    Un sport american exportat din ce in ce mai mult in colturile lumi libere.
    Astfel de masini concureaza in fiecare weekend in Pomona, California si unele ating 7000cp.
    Ca maine vezi si in romania tractoare sau Daci modificate pt asta.
    Sa, vezi atunci accidente.
    0 0
  • bah, voi comparati absolut tot cu kktu ala de Logan ?:)))
    0 0
  • foc
    Radu zi mersi ca n-au comentat nimic de benzina......ROMPETROL!
    0 0
  • dementi
    Sunt curios daca cetatenii altei tari producatoare de autoturisme sunt la fel de dementi, ca unii de pe acest forum, sa denigreze munca si creatia semenilor.
    Exista companii in lume care produc masini mult sub conditia Loganului si nu am vazut atat ura si desconsiderare fata de acele masini.
    Este o masina ieftina care poate satisface nevoile celor care au cu adevarat nevoie de asa ceva. Din cate vad aceasta masina a produs o adevarata isterie printre asa zisi cunoscatori in ale automobilisticii. Ce aveti frate cu Loganul ? Chiar trebuie sa-l aduceti in discutie mereu indiferent daca este vorba despre el sau nu ? Oare nu cumva unii sunt frustrati ca nu-l pot cumpara la 5000 EUR asa cu a fost anuntat initial sau pur si simplu vecinii si cunoscutii lor au Logan iar ei doar un scuter sau bicicleta.
    Romanului ii lipseste cu desavarsire patriotismul si maturitatea, doua caractere care inobileaza majoritatea popoarelor dezvoltate.
    0 0
  • feldefel
    si iar incepem....
    in orice articol....bam comparatie cu logan, chiar daca e drag chiar daca e limuzina... logan frate ...si imediat gloata de prosti si frustrati....
    0 0
  • magyari
    subscriu
    Subscriu celor spuse de mario si feldefel. Oare cand se vor satura toti fustratii si copii, care nu au bani nici macar de o bicicleta, sa tot blameze loganul. Da, nu este o super masina, cand vorbim de performante, dar nici nu e asta scopul lui. E o masina ieftina care isi face excelent treaba pentru care a fost conceputa. Idiotii care vor viteza in tara noastra plina de gropi, pe soselele a caror semnalizare lipseste etc, sa-si ia la un pret de 5 - 10 ori un audi.
    Daca ne uitam la pret, pot sa spun ca e o masina super, si o spun din calitatea mea de angajat la cel mai important producator german auto din Europa.
    0 0
  • Dragos
    Problema
    Sunt de acord cu cele spuse de mario si magyari. Stimati critici cand veti face rost de 5-10 mii de Euro pt Logan nu veti mai vorbi atatea luucruri urate despre el. Vorba aceea : " vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!!!". Sau poate ati gasit voi un compromis expertilor si ati reusit sa concepeti un autoturism la un pret intre 5 si 10 mii de Euro cu finisaje, dotari si prformantele unui Audi. Vreau sa-l cumpar si eu!!!! Astept oferte!!!
    0 0
  • Anonymus
    Logan, logan, logan
    Ba nene cu ce e de vina loganu asta de il tot bagati in toate comparatiile, sau sunteti complexati k nu aveti logan ci aveti Golf IV variant 1.9 TDI din 2002???
    0 0
  • Pentru cei care sunt pro Logan
    Eu nu va inteleg. Exista masini mult mai performante la acelasi pret. De exemplu Cielo. Un Cielo cu aer conditionat si toate cele(aer conditionat casetofon etc) costa 7-8000 euro. un logan dotat cu motor volan si frane costa 7000 de euro avand in vedere si calitatea masinii care este mult mai slaba decat celei de la daewoo.
    Asa ca nu mai laudati atat loganul ca este o masina cu o valoare pret/performanta foarte scazuta.
    0 0
  • AndreiRN
    Distractiv.
    "logan frate ...si imediat gloata de prosti si frustrati...."

    HOP SI TU CU COMENTARIUL .....
    0 0
  • Cielo suck`s
    Nu este Loganul super masina , dar sa faci comparatie cu Cielo....
    0 0
  • loganezu'
    logan?
    Incep sa cred k in tzara asta nu mai exista discutzii despre majini fara sa implicam bietu' logan. Unii sunt frustratzi k l au, altzi k nu-l au shi unii se plictisesc ingozitor.
    0 0
  • hai sa vb despre logan
    a inebunit romanu' , peste tot vad discutii despre logan , da-l in pana mea de logan ce draq va certati atata pe seama unei amarate de masini , patriotii lu' peste
    0 0
  • alex59
    De cu nu Logan?
    Eu nu am Logan!(am masina)
    Merg foarte mult si am intalnit Loganul peste tot.Am intalnit Logan pe cele doua aoutostrazi si rula cu 150km/ora,am intalnit Logan pe Transfagarasan , etc..Ce aveti cu el? Este o masina autohtona cu care trebuie sa ne mandrim.Este o masina populara si acceptabila ca pret pentru marea majoritate a romanilor.Sa nu uitam ca Romania este o tara saraca.Sa nu uitam ca in exterior este apreciata la clasa lui!Eu unul as prefera un Logan nou dacat un second-hand la 120-150000km de alta marca care ajunge cam la acelas pret.Si sa nu uitam ca sevice-ul e mult mai eftim dacat alte masini de brend!
    0 0
  • logan
    ce patriotism frate ati uitat cum au venit francezii in ROMANIA? cata spaga s-a dat? ala care a avut dacie in dacie o sa moara si in plus toti posesorii astia de logane sunt datori vai mama lor
    0 0
  • TRABANT
    TRABANT
    TRABANTUL E CEA MAI TARE MASINA DIN EUROPA :)
    0 0
  • georgis
    patriotii neamului
    toti vizionati posturile tv la televizoare "elcrom", ascultati muzica la radio "gloria" va incaltati cu adidasi de la "pionierul" si va imbracati de la "apaca"...nu am nimic de comentat la adresa loganului chiar o consider o masina ok pentru cei care isi doresc o masina noua si nu dispun de bani pentru alte marci .......fiecare isi achizitioneaza masina dupa nevoi si posibilitati
    0 0
  • nu e vorba de patriotism
    Loganul pe care-l am eu a costat peste 8 000 euro, daca nu vi se par bani.... plus toata modelele noi apraute costa peste 9 000 euro, Diesel sau MCV-ul cu toata dotariler aproape 14 000 euro?) N-a existat niciodata Logan de 5 000 euro, cea mai ieftina varianta a fost de circa 7 000...

    Iar faptul ca sunt indivizi care se mira ca Loganul atinge 150 km mi se pare super aberant, sau ca merge pe Transfagarasan iar nu inteleg, sunt masini de 2 000 - 3 000 euro care merg nu stiam ca exista o slectie care masini sa mearga si care nu.
    Eu nu vad unde Loganul este o masina ieftina, chiar nu inteleg, dar colegii sau prietenii mei care-si iau Forduri sau Opeluri la 5 000 euro , ei ce masini au? mai bune?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru