VIDEO: Accident grav in Raliul Brasovului

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2007
In acest weekend la Raliul Brasovului, pilotul Alexandru Pitigoi a intrat in plin in cativa spectatori de pe margine.

Weekendul acesta la Raliul Brasovului, pilotul Alexandru Pitigoi a iesit in decor, accidentand grav cativa spectatori care priveau cursa. Trei dintre acestia au suferit rani usoare, iar unul dintre ei a fost serios ranit la cap.

Comentarii (5)

  • YMihai
    ...da ...pleaca...
    ...aviz amatorilor !!! Asezati-va acolo unde masina nu va poate atinge...si priviti in liniste tot spectacolul.Pentru cei mai plini de adrenalina...asezati-va mai aproape ..dar iata ce se poate intampla.

    din comentariile celor ce au filmat... cu acest "iata-l k pleak " ...ce vroiau sa spuna ??? K ar trebui sa acorde primul ajutor ? Pilotii sunt acolo pentru a concura si ptr a scoate cel mai bun timp.Vroiau probabil sa ii insire pe raniti in interiorul masinii ...pe rollbaruri ???

    Dintre cei ce vor supravietzui...cu siguranta vor privi urmatoarele concursuri de la TV.

    REPET !!! PILOTUL N-ARE NICI O VINA !!!
    0 1
  • fusese si pe antena stirea ,cu 5min inainte le zisesera jandarmii sa nu stea acolo si astia s`au luat in gura cu ei...
    0 0
  • razvan
    terminati
    cat de prost sa fi sa stai in curba ai de aproape 360 de grade pacat ca n-au murit mai scapa romania de prosti
    0 0
  • dragos
    24 03 2007
    iata-l ca pleaca si nu a lovit mai multi...
    0 0
  • BUNE COMENTARIILE
    CE VRETI ASTA ESTE DACA PROSTII STAU PE DRUM.... DACA SUNT ASA PLINI DE ADRENALINA CE NU STAU IN FATA MASINILOR SA VEDA CE SE INTAMPLA CAND TREC PESTE EI.... CE DOBITOCI, PT SOFER NUMAI BINE IAR PT PROSTI NUMAI TV CA DE ATAT SUNT IN STARE MA BUCUR PT EI DACA AU TV IN CAMERA DE SPITAL. SANATATE SI NU VA DORESC SA PATITI ASA CEVA PRIN ORAS.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru