VIDEO: Accident incredibil al lui Kubica in Canada!

Publicat Duminica, 10.06.2007
Monopsotul BMW Sauber al lui Robert Kubica a fost zdrobit de un perete din beton in cursa din Canada.

Robert Kubica a suferit aseara, in al 26-lea tur al cursei din Montreal, un accident extrem de dur care i-a lasat intact doar cockpitul masinii. Medicii au asteptat cateva minute bune iesirea lui Kubica din monopost, fanii Formulei 1 vazand imagini aproape identice cu cele pe care le-au trait in timpul accidentului de trista amintire al lui Senna, in 1994.

Monopostul lui Kubica a lovit un perete din beton la 280 km/h, masina fiind proiectata cateva sute de metri de-a lungul pistei inainte ca aceasta sa se opreasca in barierele din metal de pe marginea circuitului. Singurul indiciu despre starea de sanatate a lui Kubica a fost dat de catre inginerul de cursa al lui Hamilton, care i-a comunicat acestuia prin radio la finalul cursei ca polonezul "si-a rupt un picior". 

UPDATE (ora 1:00): Robert Kubica este bine. Se pare ca piciorul sau nu este fracturat si va putea fi externat maine din spitalul canadian la care a fost transportat astazi de urgenta. BMW Sauber va lua o decizie referitoare la oportunitatea ca polonezul sa participe la Marele Premiu al Statelor Unite dupa o analiza medicala amanuntita.

UPDATE 2 (ora 8:40): Medicii canadieni care l-au examinat pe Robert Kubica au declarat ca polonezul a suferit o luxatie a gleznei drepte si alte cateva contuzii minore.

Pilotul va fi externat in aceasta dimineata.

 



Comentarii (22)

  • wow
    mai rau a fost cand s-a dat jos din masina..a calcat intr-un cui ruginit:(
    0 0
  • ?
    ce se vede in imagine este de domeniul fantasticului! cu ani in urma se murea sigur intr-un astfel de accident! se pare ca noile reguli au salvat multe vieti!...
    1 0
  • reclama
    Totul e o inscenare pusa la cale de producatorii anvelopelor ...dupa cum observati, cauciucul stanga spate e intact, asadar ... rezistenta...rezistenta...rezistenta.Va multumesc.
    0 1
  • VyruSU
    pt Raul
    Ba omule tu esti prost? Crezi ca ala risca sa-si rupa piciorul pentru niste kk-turi de anvelope?
    Ba frate gandeste inainte sa deschizi gura mha!
    1 0
  • reclama !?!??!
    Ce lucru pozititv a scos in evidenta asa zisa reclama? A facut accident!!! ce aniti reclama mai buna ca asta se paote? lose it Raul
    0 0
  • Andrei
    Habitaclu
    Cat de bine se observa duriatea habitaclului. Se vede ca inginerii de la F1 nu au dormit dupa incidentul cu Senna. Bravos!
    0 0
  • Pt "RECLAMA"
    Impusca-te!
    De cand te uiti tu la Formula 1? Esti praf! :))
    Imi pare rau pt polonez, de fapt pt oricare ar fost in locul lui mi-ar fi parut. E un pilot bun si are viitorul in fata. Sper sa isi revina si sa fie apt de a continua.
    Intr-adevar, are noroc cu toate masurile de siguranta impuse de FIA, dar mai are si un inger pazitor...sa fim seriosi...ganditi-va cum ar fi fost ca in mom in care a reintrat pe pista cu capul in jos sa il loveasca un monopost din cursa! Cursa oricum a fost f ciudata. Nu degeaba se inchide acest circuit.
    Bafta cunoscatorilor!
    0 0
  • Hahaha
    Baieti, nu aveti un iq supraunitar, nu? :D Omul a glumit cu reclama.
    0 0
  • Just me
    lol
    Mah, voi nu stitzi de gluma...!?
    ...ce ratoni :))
    0 0
  • unu nou
    radem radem, dar...
    Adevarul este ca glumim cu tot felul, dar acest accident a fost chiar dur. Ma refer la primul impact care era practic din zbor in parapet aproape complet frontal. Cockpitul este intradevar extrem de rezistent, dar totusi, corup uman nu este proiectat pentru decelerari atat de puternice. Noroc ca a scapat cu o luxatie...
    0 0
  • ratonilor
    bai ce ratori sunteti!
    bai da nu imi vine sa cred ce ratoni sunteti mah!
    0 0
  • grav
    ca la fiecare cursa comentariile idioate ale lui Miki Alexandrescu si Victor Bonifaciu ne-au omorat iar.Victor ne vorbea de stripteuse iar Miki a vazut ca R Kubica a scos si a aruncat volanul dupa impact ca sa fie salvat!Aproape sa zica ca se catapulteaza...Aceste doua pers. ar trebui interzise sa mai comenteze la TV.Aloo CNA chiar nu va sesizati?Asa gros va cotizeaza sa fie lasati in continuare sa abereze?
    0 0
  • ce ratoni ?
    nu ratoni, castori de canada :)) care vizioneaza F1 direct dp pista.
    0 0
  • marky_1709
    Sa ne bucuram de rezistenta unui monopost de F1!
    ...cu ocazia acestui accident, s-a demonstrat ca un monopost de formula 1, este rezistent la asemenea "zboruri" cu "aterizari" si lovituri, izbitori de pereti. Sa le multumim tehnicienilor pt o asemenea masina!
    0 0
  • Danutzky
    kiar deeu !
    nu ne scapa nimeni de distrusii astia de comentatori? carcotasii dk ar stii ceva despre F1 si-ar face meseria doar din asta :|. printre multele prostii a mai spus si k nuj cine e conationalul nuj cui... de fapt erau coechipieri.... NE-AM SATURAT!!!
    0 0
  • thunderstorm
    mare noroc
    ratonilor,am cam avut noroc kubica la faza asta,ganditi-va ce a patit senna,se vede ca monoposturile au evoluat,parerea mea ca zidurile de beton sa fie inlocuite cu fibra si imbracate in latex ca sa nu mai fim martori la sa tragedii,go bmw
    0 0
  • nu am citit decat de ratoni si de reclame. Voi sunteti tampiti ca si comentatorii aia? Ce aveti?
    Unii au avut comentarii la subiect dar restul de ce draq va uitati la F1? Poate va lasati de comentarii nelalocul lor.
    0 0
  • Nasol...
    Nasol pt pilot...chiar daca a scapat cu o ruptura de tibie, organele interne sigur au fost afectate...la asa soc...
    Treaba e ca avem niste comentatori de toata jena, TVR1 are o politica tare ciudata....pe Eurosport se comenteaza cu adevarat! Nu se rade sau se fac glume pe seama accidentelor cum fac cei doi zei de la TVR1! Cine-i tine in posturile alea nu inteleg? Sunt de atata timp acolo si sunt pe langa cu totul, plus ca Alexandrescu mai face si tururi prin lume....nu se poate asa ceva!
    0 0
  • electricBoy
    Da.......
    Si totusi cine a pus zidul ala acolo? :D ca daca nu era zidu de betonnnnnn :)))
    0 0
  • veteran
    canada
    Sport frumos, spectaculos, dar fatal. Fiecare cu întrecerea lui.
    0 0
  • Execrabil comentariu lui Alexndrescu. Complet iesit din peisaj cu toate ca noi platitorii de taxe tv i-am platit drumul diurna si toate alea in Canada. CNA nu are dreptul sa-i interzica accesul pe post. Omul asta insa e complet depasit de evenimente, comenteaza prost, face o gramada de greseli de exprimare, are o voce superenervanta, se opreste cu comentariu la mijlocul frazei si cel mai important in loc sa comenteze cursa bate mereu campii cu "vastele lui cunostinte" din F1.
    Stimate domn Alexandrescu pensioneaza-te ca esti impardonabil deplictisitor.
    0 0
  • spotr deosebit comentat de incopetenti
    Speram ca noua conducere a TVR sa aiba in vedere schimbarea "COMENTATORULUI" de talie "INTERNATIONALA" ce se plimba pe banii nostrii in toata lumea sa ne debiteze numai prostii...in vremea lui Ceausescu se dadea mare "DESTEPT" prin Facultatea de Transporturi.Gurile "rele" vorbeau prin facultate ca ar fi "pui de mare comunist" si ca din acest motiv tinea nasul pe sus.Domnilor din televiziune...chiar nu puteti face nimic cu acest "MARE SPECIALIST"? O vorba din batrani spune ca daca iti spune 1..2..3..ca esti beat...te duci si te culci.Oare ce le-a facut si CARCOTASILOR de l-au lasat in pace...i-a cumparat si pe ei cumva cu o sepcuta si un tricou?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru