VIDEO: Cel mai rudimentar sistem automat de parcare laterala

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.01.2009
Un grup de studenti a inventat in urma cu cativa ani un sistem automat de parcare laterala. Rezultatele le puteti vedea mai jos.

In prezent Volkswagen si Lexus isi disputa suprematia atunci cand vine vorba despre sisteme de ultima generatie capabile sa faca singure o parcare laterala. Cu toate acestea, putini stiu ca printre temerarii unui astfel de sistem se numara un grup de studenti de la Universitatea din Toledo.

In urma cu cativa ani, acestia si-au construit primul lor sistem automat de parcare laterala cu ajutorul unei Toyota Corolla si a unui sistem de roti complementare. Sistemul este unul rudimentar insa parcarea laterala se face in doar 20 de secunde, un timp record pentru cei mai neindemanatici soferi.

Video-urile urmatoare, desi dateaza de mult timp pe Youtube, va vor elucida misterul.

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • asa e
    0 0
  • ce bine ar prinde un astfel de sistem la 90% din romani... Intrarea cu fata o stiu toti, daca le-ar roti cineva spatele, sa nu ocupe prima banda, un loc de parcare, si trotuarul in acelasi timp, ar fi excelent.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru