VIDEO: Cu masina prin mall

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.03.2007
Unii se plimba cu masina pe bulevard altii aleg mall-ul. O camera de luat vederi a surprins pe culoarele unui mall... un SUV.

Comentarii (6)

  • NIGHTMARE
    SELECTAREA VIDEO POSTATE PE SITE
    D-lor redactori, macar o atentionare gen nerecomandat copiilor cu varsta sub ... ani, bulina rosie, etc. In alta ordine de idei, in afara de infractionalitate, violenta, utilizand automobilul (apropo: este un Mitsubishi Outlander) nu vad legatura cu profilul site-lui dvs. Am I wrong?
    0 0
  • andrei
    e funny
    in afara de final care e putin mai "violent" tot restul filmului e haios... sa fim seriosi si la desenele de la telvizor e mai multa violenta, monstri care ataca oamenii, fel de fel de creaturi, etc... e un film haios si nu vad de ce nu ar trebui postat pe site... doar vorbim despre masini :)
    0 0
  • AndreiRN
    Suparat omu
    Un client cam suparat ce isi descarca frustrarea pe un mall. Oricum o sa stea la puscarie ceva timp si o sa plateasca cativa ani pagubele facute. Cand o cauti cu lumanarea o gasesti cu varf si indesat.
    0 0
  • LA NOI CRED CA AR FI ALTFEL
    Pana ar veni Politia la noi ...
    0 0
  • la noi daca venea politia....
    daca venea politia nu dadea cu spray paralizant, ii dadea o mama de bataie de ii rupea oasele.... si peste astea ii mai rupeau si mana cu care a dat in politzai(militieni)....cat despre mall-ul ala nu cred ca a avut mare pagube in afara de cateva geamuri si usi sparte.
    0 0
  • Omu' avea probleme cu capu'
    Cred ca acel om a jucat prea mult jocuri cu masini gen G.T.A. ...un asemenea comportament este our si simplu nejustificat :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru