VIDEO: Cum se dirijeaza traficul in Irak

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Vezi cum intelege armata americana sa faca ordine in traficul din Irak. Nu incercati asa ceva acasa!
[poll]85[/poll]

Comentarii (23)

  • sa fi u in locu lui...
    E foarte normal ce face soldatul,da numai soldatul,in situatia de fata...el e pus acolo sa lupte,deci nu comportamentul lui trebuie invinuit...se cunoaste foarte clar faptul ca atentatele sinucigase sunt la ordinea zilei,iar o masina care pt un moment ti se pare suspecta nu trebuie lasata la o parte...asa ca da,nu au ce cauta acolo,dar pt soldat este razboi,si asa se face
    0 0
  • este solutia ideala pentru a rezolva infernul din traficul de la noi!!!
    0 0
  • foarte tare frate
    0 0
  • starskyk
    jos cu ei
    mama lui de razboi si mama lor de americani care nu au ce face... isi vara astia nasul peste tot in curand o sa atace si bangladesul ca au auzit ei ca acolo poate exista 1L de petrol.. pai ce toata planeta e a lor???
    0 0
  • bogdan
    trafic
    la mintea acelui american asa se face poate asa a vazut el cand era mic cum il dirijau altii pe tacsu'
    0 0
  • Darius_II
    prudent...
    soldatul a actionat in consecinta, masina nu respecta circuitul si viteza si atunci a trebui sa "verifice" situatia...
    0 0
  • counter
    counter
    joaca ala cu 4-3 prin trafic!! sa traga!!
    0 0
  • e SOLDAT!! ce atatea comentarii? si americanii isi vara nasu acolo pt ca colcaie prostia si jafu deaia.
    0 0
  • Da ce face ala vere de va mirati asa?
    0 0
  • Andreis
    De cand o problema de politica externa se discuta intr-un site auto? Hai sa fim seriosi!
    0 0
  • Eu as fi si tras in arabul ala tampit ce depaseste pe dreapta. Macar de ar invata si aia reguli de trafic :).
    0 0
  • e normal
    omul a primit ordin si vrea nu vrea trebuie sa faca ce i s-a cerut, plus ca daca li se indica sa mearga pe o singura banda asa ar trebui sa faca.
    Nu dati vina pe militari ca nu au luat ei decizia sa mearga in iraq!! politicul dicteaza armatei ce sa faca!
    0 0
  • AndreiRN
    Trafic
    10 secunde de interventie in trafic nu se numeste "dirijare de trafic".
    Personal preferam sa am un lansator de rachete sol-sol in mana decat o automata pt o asa sarcina.
    Soldatul, voluntar, si-a facut sarcina data si acuma tot restul lumi comenteaza ca asa se dirijeaza traficul si isi etaleaza fiecare frustrarile politice asupra situatiei prezente.
    Daca era in rusia sau europa s-ar fi inchis traficul complect si fiecare sa-si gaseasca alt mod de transport.
    0 0
  • frate
    americanii nu au ce cauta acolo nici macar nu is pe continentul lor,sa stea acolo la ei sa isi vada de treburile lor,ca atatia soldati mor aiurea ca nu o sa rezolve problema din irak in veci,da americanii au venit ca fomistii sa mai ia niste petrol,ca ii doare pe americanii asa de tare de soarta altora,dqai dreacu sa stea la ei in tara si sa isi vada de treburile lor,bine le-a facut ce lea facut sa le fie invatare de mine,ca find hapsan si disperat sa ai cat mai mult ai exact ce nu iti doresti,sa plece de acolo
    0 0
  • laurro
    si eu..
    ...dar in ei de arabi retardati, care religia ii indeamna sa omoare crestini !! lasa sa le-o traga americanii sa se invete minte. daca nu aveau petrol, si azi erau pe camile. cand so termina petrolul se va termina si cu ei. ca in afara de vandut blugi si guma de mestecat,si sa frece margeletzele, nu mai stiu nimic sa faca. doar terorism, adica lasitate in lupta, deoarece n-au curaj sa se lupte barbateste. niste tigani jegosi...!!
    0 0
  • f bine
    asa se face si bine face...da i draqului de arabi imputiti ..ca daca ii lasa aia ne vor distruge lumea si ei vor incepe razboaie nucleare...daca nu erau americanii sa i tina in spate cine se ocupa de treaba asta????ne invadau arabii europa...!!!si la fel si cu israelul daca nu erau americanii israelul nu mai era!!!asa ca bine fac
    0 0
  • corect
    parerea mea.. hic!

    Soldatul procedeaza f bine. dpdv moral, armata americana nu are ce cauta akolo.. sunt 2 situatii total diferite, in ceea ce priveste intrebarea din sondaj, pe de o parte , si fragmentul video pe de alta parte. Eu sincer, in locul soldatului poate trageam si foc de avertizare in plan vertical, si daca ala nu incetinea, il ciuruiam... parerea mea, hic!!
    0 0
  • raspuns pentru eu
    O remarca. Arabii se comporta asa (terorism ... etc) pentru ca americanii nu ii lasa in pace. Evreii le-au luat Palestina (pe motive religioase - ca aia e tara pe care Dumnezeu le-a promis-o lor). In caz ca nu stiai, de 2000 de ani in coace (pana in anii '40) Palestina (Israelul) a fost a arabilor (eh ... si putin a englejilor :D). Deci, cine terorizeaza pe cine?
    0 0
  • AndreiRN
    Patrunzime in gandire
    1. americanii nu au ce cauta acolo nici macar nu is pe continentul lor,
    2. da americanii au venit ca fomistii sa mai ia niste petrol,
    3. ca ii doare pe americanii asa de tare de soarta altora,

    1. Daca americani stateau la ei acasa in WW1 sau WW2 lumea era total diferita. Capacitatea TA de a posta pe net azi se datoreaza lor.
    2. Petrolul l-au cumparat inainte de interventi si il cumpara si astazi. Chiar cu bani mai multi.
    3. Aici it arati ignoranta. Inca traiati sub comunism fara interventia americanilor.
    0 0
  • julian
    hmmm
    in primul rind ca este cea mai mare posibilitate ca filmuletzul sa fie o facatura precum multe altele care circula pe net.
    in al doilea rind nu este vorba de dirijat traficul.
    in al treilea rind o sa ies pe strada sa lapidez citiva musulmani pentru ca nu sunt de aceeasi credinta cu mine. o sa le oblig femeile sa mearga cu fatza si capul descoperit si chiar in fuste scurte pentru ca altfel le bat la talpi sau le arestez.
    arabetzii sunt niste animale si merita tratate ca atare. merita impuscati la vedere asa cum fac ei cu europenii si americanii, rapiti de pe strada si pusi sa isi minince propiile fecale si tinuti cu pusca la cap pina se civilizeaza.
    nu sunt pro americani, dar sunt categoric impotriva jigodiilor astora de arabetzi...
    0 0
  • :)
    fiecare vede paiul din ochiul celuilalt, dar nimeni nu vede paiul din propriul ochi, asta este cea mai lamentabila problema a lumii de azi, ficare se gandeste care pe care sa critice mai credibil si folosesc un limbaj de te ia cu dureri de cap, noi care nu suntem implicati in loc sa incercam sa aplanam situatiile indiferent care ar fi vinovat in cazul celor doua state noi incercam sa inrautatim cat mai mult situatia si astfel parerea mea int-un viitor apropiat vom ajunge sigur la un razboi mondial. Asta e, dak asta vrem asta o sa avem.
    0 0
  • anonimous
    foarte bine
    asa le trebuie la animalele alea de arabi ! sunt niste salbatici! nu stiu ce tot comentati atat k nu au ce cauta americanii acolo ! dc nu au ce cauta? cand arabii fac atentate si multe altele nu mai ziceti nimic? jos cu arabii !
    0 0
  • Ali Baba
    Go America! (rsp pt Matei)
    1.Si eu sunt de parere ca fara americani, asa salbatici cum ii vad unii dintre voi, lumea arata cu totul altfel azi! Mai rau!

    2. Matei, nu stiu ce manual de istorie ai citit tu, dar si in evul mediu mari parti din Israelul de azi erau sub controlul Europei Occidentale. Palestinienii au fost doar favorizati de conjunctura ca acu' cca 60 de ani, aveau un stat in zona. Nicidecum de legitimitate! Mai citeste!

    3. Corect! Irakul, ca mai toate statele arabe, e o jungla. Daca nu ai pumn, mori la colt de strada! Asa ca nu va mirati!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru