VIDEO: Cursa nebuna de kart-uri pe insula Man

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.12.2008
Cum pe Insula Man nu exista limita de viteza, insula este locul unde sunt organizate numeroase curse in fiecare an.

 

 

Comentarii (6)

  • Se pare
    Pare mai rapid decat este pt ca e f aproape de pamant.

    De asemenea, cica "Cum pe Insula Man nu exista limita de viteza, insula este locul unde sunt organizate numeroase curse in fiecare an."... ok... si in ce competitie organizata sunt limite de viteza?

    Adica vreti sa ziceti ca daca se mai organizeaza in Bucuresti curse de masini si limata in oras este de 50 km/h atunci cei care participa nu o sa aiba voie sa depaseasca aceasta viteza.
    0 0
  • Ray draghe...
    limita in orasul Bububesti este de 60 km/h. Cand iti vei lua carnet...vei cunoaste...aproape(dar pentru scurt timp), legislatia.
    0 0
  • vizibil o reproducere accelerata
    filmul este rulat la o viteza superioa decat cea cu care a fost filmat !
    Daca observati la denivelarile soselei cat de repede revine cartul la pozitia initiala,apropierile si departarile dintre carturi sunt exagerat de bruste, la acea viteza sa obtii un astfel de avans de catva metri in mai putzin de o secunda e absurd nici in formula unu nu vezi asta. Am fost pilot de karting toata copilaria si ma indoiesc legat de viteza de rulare a carturilor din film, e doar accelerata reproducerea...
    0 0
  • aaa
    moshule stop dreaming man!! de unde pana mea 60 la ora??!? poate doar pe cateva sectoare de drum. e bine totusi ca ai carnet
    0 0
  • Moshule...
    Esti EMO?
    0 0
  • mariux
    nu l-a facut
    varzalau, frana cam mult
    faine de tot carturile astea, cred ca erau peste 500cc, de aici si viteza cu care rulau.
    oricum fain filmuletzul, pacat ca nu exista si la noi posibilitatea de a face carting sau si mai fain un traseu ca acesta, ca locatii exista destul de multe.
    Daca o sa imi raspundeti ca exista posibilitatea de a face carting atunci va rog sa veniti cu exemple concrete de locatii DAR SI PRETURILE PRACTICATE.
    multam
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru