VIDEO: Dacia 1310 bate Loganul

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 15.08.2007
Vechea Dacie reuseste sa bata pe o distanta scurta actualul Logan. Chiar daca este mai vechi, merita sa fie vizualizat.

Comentarii (63)

  • vladone
    logan
    pai exista ceva care sa nu bata loganul? Nu e masina de curse, e o masina de familie, grea, fara stabilitate, fara frane. Nu inteleg la ce se asteapta lumea de la logan... e o masina in care sa ai mult spatiu la bani putini si cam atat... eu ma crucesc cand ii vad ca se iau la intrecere cu el... pur si simplu nu ai cu ce sa te intreci... jeez
    0 5
  • caroseria conteaza
    dacia asta berlina nu e chiar ceea ce pare... daca nu ma insel e 1.4 turbo
    o fi loganul lenesh, dar nici berlina nu e cuminte :)
    3 0
  • Danutzky
    ma asteptam
    logan e praf... nu aveam nevoie de clipu asta sa ne convingem
    0 4
  • participanti
    Cine crede ca omu ala a venit cu berlina lui 1310 stock la curse e chiar picat din copac. Mai cautati si o sa vedeti ca si daciile 1310 se modifica ca orice alta masina. Ala cu Loganu o fi zis ca doar daca e nou caii lui sunt mai mari decat ai altuia. Cine vrea tuning pe Logan sa bage in motor 3000E si ala o sa se numeasca Logan tunat si fulgerat pentru curse.
    2 0
  • pulbere
    Bravo Danutzky, sa nu cumva sa iti iei vreodata Logan, mergi in Daciile vechi ca st foarte misto :)), te ploua, nu pornesc, schimbi piese dupa fiecare drum, sint de-a dreptul bestiale =))
    1 0
  • Dacia Turbata
    Cautati dupa tm8bnz pe youtube si o sa vedeti cam care e valoare adevarata a unei dacii 1300 lucrate !

    Masina asta merge tare si in viraje,nu doar in linie dreapta :D

    P.S. Multumesc redactorului,o surpriza placuta in ce ma priveste !
    0 0
  • youtube
    Dacia Motorsport
    Dacia Motorsport - Circuit : http://youtube.com/watch?v=OQXUhpm-uN0

    Dacia Motorsport - Linie :
    http://youtube.com/watch?v=5-E980bRll4
    0 0
  • guess who
    3 litere. S G M. cautati pe net SGM sau dacia sgm sau dacia turbo si o sa vedeti acolo ce inseamna dacie tunata.
    dacie turbo + nos pt o perioada. si nu bate loganul..ci cu totul alte masini. Research people..research.
    0 0
  • Bulanache
    ba incultilor!
    Loganul este cea mai tare masina facuta vreodata. Nu ma dezamagin deloc pana acum si are un an de zile...aproape 2. Nu am avut nici o problema cu el pana acum si nici nu cred ca o sa am. Motorul toarce ca o pisicuta iar condusul lui este muuuult mai distractiv decat al unui q7 spre exemplu! FORTZZA LOGAN!!!!!!
    1 0
  • julian
    logan-1310
    nu prea ai cum sa iti dai seama daca un logan ia un 1310 din clipul asta. o fi si loganu' tunat ca n-o fi fost un fraier ala sa se dea la curse cu el, dar sunt aproape sigur ca aia nu e dacie 1310 stock ;)
    am avut si eu una bucata cu motor de renault 20, carburator dublucorp, cutie de 21, amortizoare pe gaz si alte surprize... erau uimiti unii cu passaturi cind ma vedeau ca le dau faruri la 160... dar adevarata comparatie se face la cifre de fabrica. sincer, 1310 stock eu stiu ca avea 13 sec pina la 100, daca nu ma insel, caci nu stiu, loganul sta mai bine. poate la alte capitole sa stea mai bine 1310 => aeordinamica sau alte alea...
    2 1
  • sa fim seriosi
    am un logan (1.6, 90CP la 1000Kg cat are masina).
    am facut linite cu: Golf V (1.6FSI 115CP, 1390Kg are masina); Skoda Fabia (1.4 75CP,1200Kg are masina); Opel Corsa (Disel, nu stiu parametrii masini). Nu au avut nici o sansa in 2-3 runde cu fiecare.
    Cei care fac comparatii cu dacia 1310 vs Logan sunt niste caraghiosi; Fie nu au condus niciodata un logan si au impresii gresite, fie sunt invidiosi ca sunt spulberati de o masina de 9000 de Euro in masini cu 50%-100% mai scumpe. Exista conditia sa stii sa conduci ca sa poti face o comparatie, pentru ca altfel poti intrece orice masina cu dacia 1310 daca celalalt e varza.
    Invit pe oricine care are o masina cu putere in jur de 90CP (ca sa fie o comparatie cinstita) sa faca loganul.
    1 0
  • da
    bine bc ... normal k dak nu e bun soferul din masinile insirate de tine tu il faci cu un golan si sa fim seriosi k nu te crede nimeni ce zici ... poate nici tu
    0 1
  • unii sunt caraghiosi rau
    ba ala de bate totu' cu loganu, sper ca ai zis-o la misto. crezi ca esti singuru care se da cu loganu de ne vinzi gogosi? daca te-ai dat cu golf de 115 si si-a luato inseamna ca ala e un bolovan nu ca e loganu tare.
    iar 1310 ala chiar e lucrat poate sa bata multe masini de peste 100 cai. asta inseamna pasiune!
    0 1
  • hello
    bai loganistilor, dacia aia merge de rupe. e din timisoara si a batut si honda, suv-uri americane de sute de cai putere octavii cu chiptunning si alte cele. dar poate asta pentru ca e serios lucrata, aproape nimic nu mai e stock pe ea. si mai are si un mic ajutor numit turbo. ala cu loganul era batut inca dinainte de a incepe cursa. nu mai parlamentati atata cu golan in sus logan injos pt ca aia nu e o dacie 1300 normala!
    2 0
  • dacia clasic versus logan
    Indiferent cit de nationalist sunt cu parere de rau spun ca toate Dacile facute in Ro de la Ceausescu incoace sunt niste MIZERII.cINE ARE BANI SI CIT DE CIT CREIER NICIODATA NU VA CUMPARA UN lOGAN.iAR DE TUNNING LA lOGAN DEJA TREBUIE SA FII DUS CU CAPU SA PREPARI O ROABA.
    1 1
  • no comment
    no comment
    logan e cea mai proasta masina facuto vreodata
    0 2
  • Sunrise
    Ei nu zau?
    2 0
  • 1310 cu loganu
    Am avut dacia 1310 break din aprilie 2004 si e adevarat ca are sprint mai mare ca un logan pana ajungi la vreo 60-70 km pe ora. De la 100 de km pe ora pana la 145 aveam de asteptat nu gluma. Insa pana in treapta a treia de viteza inclusiv am dat lectii si la un vw touareg pe benzina. (asta prin munti de la Comarnic la Brasov am facut concurs cu unu care se dadea mare, drept e ca cel mai mult conteaza cine conduce, daca stie sa-i dezvolte puterea la motor mai apoi si ce masina ai). Chestia cu sprint mai bun ca la logan e cica din cauza unui arculet care se afla undeva pe la sistemul de injectie. Daca ala e mai tare, atunci si sprintul la acceleratie e mai mare. Tot din cauza lui 1310 pe injectie nu iese la noxe in categoria de euro2 cum e laudat.
    0 0
  • audist
    logan versus
    loganul este o masina de familie.dacia este veche dar bunutza. dacia 1310 are destul spatiu de a fi preparata si aranjata. la fel ca si loganul totul este sa vrei.daca vreti si soferul este diliu ca mine care am mers cu matizul la 170, viteza masurata nu de vitezometru care arata 180 ci de un golf V care a mers prima data in fata mea si apoi paralel.deci depinde de sofer.
    0 0
  • unii zik k nu e pt curse golanul,si eu la fel da clipul http://www.youtube.com/watch?v=qM9MkAAqC_E&mode=related&search= e destul de interesant si si cel de mai sus poate si cu o dacie 1310 normala face un golan
    0 0
  • N0ShAHEzS
    romanii..
    nu te pune cu prostul ca te trage la nivelul lui si te bate cu experienta
    1 0
  • hardsoft21
    Pareri si pareri
    DE VAZUT SI DE STUDIAT:

    http://www.youtube.com/watch?v=OWPylVUtXdE&mode=related&search=

    IN UNA DIN INREGISTRARI SE VEDEM CUM O SOLENZA "LUCRATA" BATE UN BMW, DESI SOFERUL SOLENZEI A FACUT O EROARE DE PILOTAJ LA START.

    Nu reusesc sa inteleg de unde atata RAUTATE, PROSTIE si INCRANCENARE in randurile celor care au postat pe aceasta pagina.
    In loc sa realizeze ceva constructiv ei se injura si se jignesc ca niste .... va las pe voi sa precizati CE!
    Ca posesor al unor masini de genul celor discutate ( DACIA 1300, SOLENZA, LOGAN ) va pot spune urmatoarele:
    1) DACIA 1300 a fost la vremea ei o masina buna - in special pentru soselele noastre.
    Cu ceva bani - cam 1000-1300 euro - poti sa tunezi asemenea masina si sa reusesti sa-i aduci motorul la 90-110 C.P. Pentru greutatea ei de 800 kg aceasta modfificare face din masina o piesa destul de solida si care se poate intrece cu multe alte "surate" mai "motate"
    2) SOLENZA a fost poate una din cele mai reusite masini realizate de cei de la PITESTI.
    Interesant era ca se putea modifica motorul si se puteau creste parametrii acestuia cu o suma modica de 800-1000 euro. Pentru un tunning mai serios era necesara introducerea mainii mai adanc in buzunar adica la ceva de genul 2000-2500 euro.
    3) LOGAN-ul este o masina de familie cu standarde europene care se doreste a respecta conditiile impuse de Uniunea Europeana.
    Pentru un familist masina este exceptionala si ofera cam tot ce-si doreste acesta, siguranta, spatiu si suficient confort.
    Vorbind de modelele diesel ajungem sa constatam ca acestea consuma mai putin decat SOLENZA diesel si asta in conditiile in care pe sosele sau autostrazi mergi cu un 140-145 km/h ( Bucuresti- Cernavoda si retur cu O VITEZA MEDIE DE 134 km/h a avut un consum mediu de 5,3 litri )
    Cam asa se pune problema in cazul masinilor de familie. Daca doriti sa "aranjati" un LOGAN atunci va ganditi la ceva de genul 3000-4000 euro si aveti o herghelie in motor. Dar atentie ca nu sunt convins ca se justifica cheltuiala.

    Legat de conparatia LOGAN vs. SOLENZA sa va povestesc ceva intamplat cand am fost un grup de amici in 'pelerinaj" prin Europa.
    Interesant este ca daca vrei sa intrii cu LOGAN-ul in Elveti iti este permis accesul, dar daca vrei sa intrii cu SOLENZA in Elveti atunci "lasi opincile" la bariera si inchiriezi o masina care sa corespunde normelor elvetiene si atunci poti sa circului. Cam cum suna problema in acesta moment?

    Va urez o zi buna si poate reusiti sa va calmati spiritele si sa puneti "neuronii" la treaba sa gandeasca constructuiv.

    Cu respect va ureaza o zi buna hardsoft21
    0 0
  • muresan ioan
    loganul tehnica si pretul lui
    unde este loganul de 5000 de dolari promis de francezi ? mie imi place loganul pt ca:
    - nu merge prea tare, nu are demaraj asa ca nu te aventurezi in depasiri,nu faci accidente.(!!??)
    -pe sosea mergi mai incet sa nu te "sufle" de pe sosea vreun TIR sau vant lateral asa ca nu iei amenzi pt viteza
    -nu pui frane multe ca sunt cam slabe si risti sa- l lovesti din spate pe vreunuldeci faci economie la placute
    - nu mergi mult ca consuma destul de multa benzina( si aii faci economie) (break-ul meu mananca 12-13 litri in oras)
    - iti aduci aminte cu drag de fosta dacie 1310 cand vezi "lucratura" din interior
    - nu are frane disc pe spate ca sa semene cumva si cu dacia 1300
    - pe optionale nu cheltui mult ca nu ti se dau decat ce vrea si cum vrea producatorul,
    - motoarele de 8 valve sunt de model 1997 si asta te face "nostalgic" si sa nu uiti de masinile de atunci
    - la break faci economie de cateva sute de mii de lei vechi ca nu au pus degivrare pe toata suprafata lunetei din spate ci numai pe o parte si culmea pe stanga si nu pe dreapta spate unde nu prea ai vizibilitate.Eventual rogi pe cel din spate sa stearga luneta cu mana....
    - te crezi intr-un jeep frumos caci este inalta cat un jeep ( nu si garda la sol nu te speria)
    - butoanele de deschis geamul sunt plasate asa ca sa nu fie la indemana( pe cotiera sau pe usa ca la alte masini) asa ca nu deschizi mereu geamul si nu stai in curent.
    - senzorii de parcare sunt plasati sub bord de nu-i vezi asa ca nu te deranjeaza cu luminile lor .
    -butonul de pornit ventilatia merge invers decat normal adica invers sensului acelor de ceasornic. asta ca sa fie o diferenta intre restul masinilor din lume la care toate butoanele se rotesc inspre dreapat pt pornire...
    - imi "place" si pretul care sare multe peste 11.000 euro de zici ca cumpar o masina occidentala clasa una!
    - si multe altele . asa ca de aceea imi place mie loganul......si nu alta masina ca sa stiti....(!!)
    0 0
  • testul de fata nu ma mira.Dacia 1310 are un demaraj mai bun decat Logan-ul.Unde castiga Loganul este in ultima treapta(a 5-a pt nestiutori) unde ratia este mai mare decat la Dacia 1310.Am mers cu amandoua,am facut curse cu amandoua asa k stiu ce spun ;).Bineinteles k totul tine de sofer.Poti sa ai o supermasina,dak schimbi vitezele k si cum ai mesteca in mamaliga,tot degeaba.

    P.S. ma refer exclusiv la Dacia 1310 vs Logan 1.4MPI.este evident k 1.6 16V o sa lase dacia intr-un nor de fum
    0 0
  • :))
    o dacie cu motor 1.4 turbo stage 2 e super normal sa bata un logan...doar ca voi suntetzi atat de prosti in cat facetzi diferentza intre un logan stock si o berlina cu motor turbo...i-a vedetzi ca SGM bate golf V GTI care are saracu decat 200 cai stock :)) de ce nu punetzi si dastea si vretzi sa va batetzi voi joc de logan care nu e masina de liniutze ;)
    2 0
  • de la mishu...!!!
    bravo loganului.....!!!!
    lasati loganurile in pace...fraierilor...!!! vb shi voi de concurs...fac pariu ca nu ati condus o mashina de peste 150 cp,vb shi voi de alte mashine m3,slk 320amg,suaru ,etc,daca nu sunteti in domeniu nu vb...decat sa zici o protie mai bine taci...
    0 0
  • OFFTOPIC:
    Acu am citit si am vazut cea mai hiperbola chestie:
    audist:170km/h cu Daewoo Matiz???Ce i-ai facut,l-ai legat de un Q7?k cu rotitele alea ale lui nici dak ii dai drumul pe coasta la vale nu prinde atat :)))))
    0 0
  • soferul lui peste
    oricum, daca schimba ala cu loganul la 2500rpm cum am vazut la multi taximetristi prin bucuresti, e evident rezultatul. plus dacia 1310 care probabil are motor segmentat recent, plus mila celui din logan pentru cauciucurile lui...
    0 1
  • Valentin
    Interesant clip, ideea ar fi CA LOGANUL E TARABA DE MASINA,
    Am o masina care costa cat loganul full , un Passat de 2003, impecabil, cu D+I rosu, si FULL OPTION .....si pot spune ca nici beat nu as lua logan , ca si asa e ultima inventie dupa taraba aia de Matiz cu care au murit sute de insi in accidente, ne luam ca spartii Logan de 9000 Euro , vezi Doamne si 1,5 DCI, cu motor de motoscuter , la o masina de marimea loganului ....1,5 DCI abia trage pe Clio Symbol daramite pe Logan care e de 10 ori mai naspa , si mai mare......


    IN REST :::Dati banii pe Logan ca e frumoasa ca masina......Nu va luati masina dupa pret si dupa calitate domnii mei .....LOGANUL ARE SI PRET E SI NASPA !
    0 1
  • :))
    ce se oftica propietarii de loganuri cand zici ca e praf,sa recunoastem dacia e praf si nu o sa fie nici o data o masina buna,sigura nu o sa fie nici o data,doar ca e ieftina da si la bani aia iei o masina de 3 ori mai buna ca un logan la mana a doua,daca ai noroc,ca si cu loganurile le fel e,daca ai prins un logan bun te-ai scos,deci e acelasi risc ca o masina sh
    0 1
  • Loganul din film
    Masina din film,Loganul vishiniu,este o masina foarte bine lucrata,are evacuari profesionale,un cip mai agresiv fata de cele clasice de pe piata,sistem de admisie din nou de calitate,nu din targ,motorul este 1.6 8V si duce putin peste 100 cai.
    Ca pretentii intre Loganuri masina este in top,totusi,in cursa cu mine nu a emis pretentii.
    Suntem prieteni buni,si ne cunoastem masinile,cursa oricum a fost pe 300m si nu are o relevanta prea mare.

    Una peste alta,cea mai ieftina masina de curse (Raliu sau Coasta) ramane loganul,dar mai sunt o mana de pasionati ce au facut din cacat bici,apoi l-au facut sa si pocneasca,asa ca nu incriminati Loganul raportat la masina mea...aceasta ne'mai fiind o Dacie 1300 clasica,cum o cunoaste lumea !

    Am mai spus,cautati TM8BNZ pe youtube,si se va vedea clar ce poate face masina asta,NU DOAR IN LINIE DREAPTA ! ;)
    1 0
  • CURSA
    nu mai lasati toti incultii sa-si spuna parerile;sunt indivizi care nu stiu sa scrie romaneste, dar se plimba in masini besite de straini.daca loganul este fabricat bine si nu are defecte,este o excelenta masina de familie.sunt oameni si cinstiti in tara asta, nu numai hoti, care isi iau doar masini de peste 15000 euro.la drumurile din romania sa fi nebun sa dai mai mult pe 8000 de euro pe o masina.pace voua!
    0 0
  • marfa
    sunteti ....bah, unu cica loganu e mult mai mare decat clio, altu ca ajunge cu berlina rapid la 60 la ora ... cunoscatorilor ... nu mai pierdeti timpul pe net scornind porcarii :))))))
    0 1
  • ....
    conteaza si soferu`.... reflexe & stuff.. acuma o masina gârba intrece alta masina gârba... nimic mai funny. parca se iau la intrecere mama cu bunica :))
    0 1
  • Logan
    parerea mea este ca Dacia Logan este o masina de familisti si ia bataie de la toate masinile.
    oricum loganu nu e pt curse.
    mai bine iti iei un scooter si tot e mai belea
    0 1
  • uitase-si
    vedeti ca dupa ce se termina filmul, selectati video-ul al 7-lea BMW 320D vs Dacia 1310.
    Sa vedeti rezultat uimitor
    sau dati direct aici http://www.youtube.com/watch?v=ok5yFJiuDoM
    0 0
  • ASTA ERA!
    Am fost acolo si soferul de LOGAN uitase frana de mana trasa!
    0 1
  • fara nume
    Pro Logan
    Logan e cea mai buna masina din lume din punct de vedere pret/calitate/performanta!!!
    0 0
  • melcool
    :)))
    hai ma, fitzi seriosi, asta e subiect de incepatori :)) - si SGM-ul (cunoscatorii stiu) bate treiasi si vr6-uri si ce mai vretzi voi. "Dacia 1310 bate Loganul": de parca loganu asta ar fii vreun etalon :))
    0 0
  • melcool
    ;))
    si inca ceva: voi astia de la automarket: niste stiri mai interesante, avetzi si voi, sau cu asta va ocupati?: exploratori de youtube: dak asta inseamna la voi stire senzationala atunci uite aici ceva mai frumos: SMART vs Ferrari. Cine castiga? logic, cel mai mic se crezut de totzi neputincios >. AAA... cu stirea asta a voastra ar trebui sa va dea afara si sa ma angajeze pe mine sa iau bani asa aiurea in locul vostru !!!
    0 0
  • pt Valentin
    nu esti decat un taran cu tdi(ma scuzi...cu d si i rosu) si care se mai si lauda. clima bizonica nu are?
    0 0
  • Andrei
    Pentru Logan
    Am un Logan de 1.4, si sunt foarte multumit de el, puteti zice voi ce vrei contra lui, dar din puntul meu de vedere este o masine foarte buna, asta dasca nu iti permiti mai mult, multi ditre cei care au comentat poate nici nu au intrat in Logan. De ce vorbiti fara sa stiti ce vorbiti
    0 0
  • Antonio
    Dacia 1310 si Loganul
    Mai baieti ... stiti ce cred eu ? Ala de la volanul Loganului era un amator....oare are permis de conducere ?!!!! :)
    0 0
  • @melcool
    Aceasta nu este o stire. este un Video!
    Uite stiri (toate de ieri), zic eu ca-s interesante:
    http://www.automarket.ro/stiri/un-nou-propulsor-pentru-audi-a3-5481.html
    http://www.automarket.ro/stiri/britanicii-vor-sa-interzica-masinile-in-zonele-scolare-5480.html
    http://www.automarket.ro/stiri/gradul-de-satisfactie-al-clientilor-auto-in-sua-5475.html
    http://www.automarket.ro/stiri/porsche-cayman-s-editie-speciala-porsche-design-5468.html
    http://www.automarket.ro/stiri/germanii-gasesc-solutii-sa-polueze-5463.html
    0 0
  • Mai vorbiti fara sa stiti..
    Asa daca iei asa cum a zis Neo, adica un Logan de 1,4 MPI normal ca il cam bate si vechea Dacie. Recunosc ca nu e asa de performant ca motor. In schimb daca e sa vorbim de 1,6 sau 1,6 16v, alta mancare de peste. Mai conteaza si daca e proaspat in rodaj sau a trecut cei 2500 km timp in care se "relaxeaza" motorul si toate piesele si consumul de benzina se reduce cu 20-25%.
    Sincer si eu am depasit un Astra de 1,7 diesel care n-a reuşit sa ma depaseasca decat dupa ce am PUS FRANA :)))). Ca tot veni vorba de frane, ca sunt niste "destepti" care zic ca Loganul nu are frane..le zic sa se mai gandeasca, deoarece fata de vechile Dacii sunt imbunatatiri REALE, chiar dacă n-or fi ele de curse. Daca e sa o luam asa nici o masinuta tiriboanta sau tricicleta gen opel, vw golf polo sau peugeoturi nu au frane suficient de bune cat sa zici ca ..sunt suficiente.
    In plus la asta nu stiu ce le face pe altele mai bune ca Loganul. Daca iti iei cum zic multi o masina veche uzata, de nustiu cati ani la pret de Logan , ai sa te trezesti ca tre sa faci credit la banca sa ii faci reparatie capitala, piesele fiind foarte scumpe (Passat, 5ari 7ari si chiar la BMWuri 3ari) asa ca nu merita. Si inca ceva..NU CRED CA PRODUCATORUL Dacia cand a facut Loganul a zis ca VA BATE LA VITEZA SI IN CURBE PE ORICARE ALTA MASINA DE PE PAMANT gen Bugatti versus lumea sau Ferrari etc.
    Asa ca frustratilor , daca aveti mai multi bani, dati-va bani pe reparat joarse frecate de altii ca taxiuri si bagati bani atat in piese cat si in manopera la serviceuri, si apoi dati-va mari ca aveti Păssaturi, Merţuri, Aţi_Avut_Ultima_Dată_Icter şi altele..dar voi daţi-va mari şi tari cu ce nu aveţi..
    0 0
  • Gabi Petcu
    Logan
    Loganul condus de un sofer bun, ajunge la consum de 7,2 litri/100 km in oras, in afara de 5,5 litri/100 km la 110 km/h, in treapta a 5 a. Singurele lui probleme si mari: repartitorul de franare spate trebuie schimbat la 100000 km, in rest e ok. Asa ca lasati Dacia 1310, la care schimbam platini la fiecare luna, le manca pe paine..............
    0 0
  • nelutzu
    dacia
    eu am o dacie 1304(papuc)din '98 si stind ce poate masina pot sa zic ca o dacie 1300 stock nu are nici o sansa in fata loganului stock chiar daca dacia 1300 ii cu 400 de kg mai usoara decat dacia mea,oricum daca ar fi sa imi cumpar maine o masina nu as da 9000 de euro pe logan berlina sau 11000 de euro pe logan break oricat ar fi de "meseriase" mai bine prefer o masina cu vreo 3-4 ani mai veche la acelasi pret decat un logan;sa fim seriosi poti compara un Audi A4 sau un BMW seria 3 din 2003 cu un Logan nou sau stiu io si passatu din 2003 ii cu mult peste Logan ,eu mai am un passat din '94 TDI de 90 de CP dar daca as schimba maine masina 100% ca nu mias lua Logan
    0 0
  • laurro
    stati linistiti !!
    nu e decat o intrecere de tot rahatul intre doua bashini de masini !!
    0 0
  • cristi
    de necrezut....
    nu-mi vine sa cred ce pteti sa spuneti....loganul este o masina foarte buna si foarte fiabila...are frane bune(mjai ales variantele cu ABS) si este extrem de stabila!!!credeti ca de prosti au facut cupa loan in germania si au incweput sa o dezvolte sin romania???nu sunt adeptul masinilor la mana II-a...asa ca mai bn optez pt o masina low cost la care sti ca ai garantia producatorului,ca nu a mai trecut pe alt taximetrist...si nelutzu mai poa' sa se mai dea cu passatul din '94,pana o pofti ca tot si-a luat si el dacie,chiar dak e papuc
    0 0
  • clio este mai greu decat loganul
    este cu cateva kg sau zeci de kg clio mai greu decat loganul pt ca la logan nu au fost puse toate maruntisurile de la clio, clio.. este urat dar are mai multe decat loganul si mai poti spune ca este o masina chiar daca este hidoasa
    0 0
  • ununou
    Masini
    Mai baieti... vad ca multi habar nu au despre ce vorbesc... Pana acuma am avut 2 dacii berline, o dacie Liberta, logan (pt. 2 luni) si acuma am un hyundai accent 1.5 pe motorina. Am mai condus si multe alte masini. Eu cu dacia Liberta (care era supraalimentata si motor nou pe ea) faceam orice logan normal 1.4 (pe autostrada mai ales). Cat timp am avut loganul, m-am cam speriat putin, mai ales de frane. (Loganul 1.6 full). Am mers cu el si cu 180 pe autostrada, dar nu am avut tupeu sa apas prea tare pe frana... Intadevar, loganul este o masina acceptabila pt. cine nu prea are bani, si vrea o masina noua de familie, in care sa nu te ploua si sa porneasca... (asta in comparatie cu daciile vechi in care nu stiai pe unde naibi mai intra apa, sau daca pornesc), Un sfat pt. toti papagalii care comenteaza aiurea... MAI INTAI INCERCATI MASINA, VEDETI CUM ESTE, SI PE URMA COMENTATI. si pt. cei care vor masini sh... de obicei acelea sunt doar mancatoare de bani ;). Toate cele bune...
    0 0
  • specialistul
    logan vs dacia......
    se observa la LINIA DE FINIS O INCETINIRE A LOGANULUI.UITATI-VA CU ATENTIEE.
    0 0
  • pt GABI si ceilalti posesori de logan-uri
    sincer nu stiu ce vii asa ciuda pe cei care isi cumpara masini sh aduse din strainatate , eu nu cred k aveti voi dotarii pe loganuri cu au masinile sh, aveti si voi un aer conditionat , geamuri electrice ...... ce sa mai vorbim de scaune regrabile,climatronic , dezaburire oglinzi ,xenon, senzori de parcare... si multe altele, nici macar la siguranta si confort nu cred k sta bine sincer, si sa fim seriosi cum de s-a rasturnat loganul la 60 km/h la testul din Germania? SIGURANTA ZERO!!!asa k nu va mai laudati voi cu loganurile ,k dacia ramane acolo unde a fost , o masina ffff slaba .......(D.A.C.I.A-daca.ai.cap.ia-ti.alta)
    0 0
  • Atatia oameni prosti vad pe aici!
    Vreau sa va spun ca nu am nimic cu nimeni,dar uitatandu-ma pe net dupa cu totul altceva,decat ce este aici,zic sa citesc ce mai scrie unul si altul,dar ce vad?Vreau sa intreb cativa nebuni de aici probabil ca se simt ei!fratilor voi sunteti normali cu daciile voastre?nu va este rusine?cum aveti nesimtirea sa spuneti sau sa va comparati roabele voastre de dacii cu BMW-urile?Golf-urile V si multe alte masini straine!continuati sa inghetati iarna in roabele voastre de dacii,Logan,berlina,etc!Voi sunteti in stare de liniute cu daciile voastre,aveti grija ca zboara tablele si planetarele dupa voi!
    0 0
  • Adelina
    stiti ce e mai rau decat loganul? Loganistii... terminat cu masina voastra, pe langa "dotarile" de toata jena, mai e si urata!
    0 0
  • logan
    bravo Ade, din pacate asta e adevarul ,chiar daca posesorii de loganuri nu vor sa recunoasca
    0 0
  • reply
    hardsoft21 nu o solenza bate BMW ci o 1310 take a look => http://www.youtube.com/watch?v=F7WxgrxHYRg
    0 0
  • de galati
    logan 1.5 dci
    da am un logan de 1.5 dci am avut si dacia 1300 de care am fost foarte multumit peste 200000km am facut cu ea,pe urma cielo peste 130 000 km dar am vrut masina noua si am luat logan pe motorina cea mai mare prostie pe care am facut-o in viata mea la 9700 km au cazut 3 injectoare la masina noua hai sa fim seriosi ,la 16 115 km alte doua la 27500km alte doua acum la 56000 au mai cazut inca 3 injectoare ,stiti cat este un injector 11 mil bucata dar acum ma pune sa le schimb pe toate 4 buc ca au gasit scuza motorina neconforma ,sa nu ajungeti niciodata la service NALBA din GL este dezastru spun ca este o masina buna dupa parerea mea acum este foarte proasta ,am dat 9000 de euro pe ea mai bine imi luam una la mina a doua din afara ca eram mai castigat masina la un pret mic dar intretinerea este fosrte scumpa si piesele foarte scumpe si compacte,nu mai am incredre in nimeni,de ce oare cand ti-o scot din garantie spun sa ii faci aia si aia cand de fapt in garantie nuti fac nimic,cea mai proasta masina ,probleme nu am numai eu mai sunt masini in oras care au aceeasi problema daca mai este cineva poate sa-mi scrie pe adresa de e-mail dan_boygl@yahoo.com
    0 0
  • lasati criticile
    yo nu va inteleg vorbiti tot de parca in 1980-1990 mergeati toti cu BMW si audi sau mai stiu eu cu ce dacia este la inceput de drum o sa mai lucreze la viitoarele modele loganul este asa doar ca sa devina mai cunoscut brendu dacia ca deja a inceput sa auda si vestu de logan si sandero ganditi si voi nu putea sa scoate din prima o masina (dacie) de 130-150 de cai incepand de la 12000 de euro imediat dupa solenza care avea 50 de cai batea la ochi si poate era si falimentar stati linistiti ca o sa scoate si dacia modele frumoasa si puternice aveti rabdare doar logan si sandero se cumpara ca painea calda dar in 2009 scot mult asteptatul motor de 133 de cai(bine francezi il scot pt dacie)si masina care urmeaza a fi facuta de 133 de cai nu o sa si-o mai permita oricine da uzina trebuia sa aive 2-3 modele care sa se vanda ca alfel dau faliment
    0 0
  • bibanu
    loganul tot logan ramane
    am un vw jetta de 1.8/8v care are logan sa vina in sos toporasi sa se intreaca cu mine:D
    0 0
  • mircea
    va e ciuda!!!
    Astia care au boala pe logan...maiales care spun ca butonu de pornire ventilator se roteste invers acelor de ceasornic habar nu ai ...poate ca vorbea de vw lui sau nush de ce....infine eu nu detin un logan dar am avut la firma skoda vw si hyundai si intradevar ca unele sunt ceva mai confortabile...dar gandindu-ne ca loganul e de familie si reusesti sa faci fata sau chear sa le intreci ca putere spatiu pe copilasii astia cu second handuri...ii faci sa MOARA DE CIUDA....si cum e o haita mare de cumparatori de second handuri scot tot felu de povesti....apropo conduc un 1.6 v mpi....
    0 0
  • IMPOSIBIL
    ma mir cum a intrecut dacia 1310 cu 65 cp un logan 1.4 cu 75cp,daca era logan 1.6 cu 105 cp sa nu-mi spuneti ca tot il intrecea
    0 0
  • Logan
    Am un 1310 si sincer, daca ar fi sa trec la un alt nivel nu as alege matiz sau logan. Nu vreau masini de curse, imi doresc doar ca atunci cand merg cu 3-4 persoane in masina, sa nu decelerez de la 100km/h la 60kn/h pt a urca un deal, sau poate sa accelerez in blana doar k sa ma mentin in trafic. Imi plac masinile puternice, nu pt a merge cu 250, ci pentru o viteza constanta indiferent de greutatea din masina si fara a forja motorul in 4000rot/min. Nu inteleg printr-o masina de familie, acea masina care abia se taraie, ci o masina spatioasa, si cu ceva cai, pt ca masina de familie de obicei, mai cara cate ceva, mai ales cand te duci la mare, munte... Loganul e o masina foarte potrivita pentru pensionari. Dintre tinerii posesori de logan pe care ii cunosc, toti regreta alegerea facuta. Unul dintre ei spunea ca abia se tinea dupa un 1310 pe autostrada bucuresti-pitesti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru