Comentarii (39)

  • Clarkson
    Lada
    Asta da masina! Sau e submarin din flota Marii Negre?
    3 0
  • da
    Melodia care insoteste clipul e super ! In alta ordine de idei , masina merge , cu furtunele alea dar intra la apaaaaa...........
    1 0
  • Silviciu
    MDa`
    Ei da cu asta castigi al III-lea razboi mondial ! Daca v-ati fi uitat si in poze a-ti fi observat flapsurile pentru rachete balistice ! Deci scurt pe doi mi-e mi se pare un TEST NUCLEAR !!!!! Ah inca ceva farurule functioneaza si sub apa sau am luat-o razna !?
    0 0
  • YMihai
    e pregatita !!!
    Ori e pregatita mai mult decat special ...ori e DIESEL . Nici un sistem de alimentare de pe o masina atat de veche nu e asa de etans. Eu zic k e superpregatita ptr acest test.
    1 0
  • e diesel clar !!!
    1 0
  • alex r
    unde duce lipsa
    acesta este un test care demonstreaza ca daca se renunta la lux si alte dotari snoabe sau mai putin folositoare,se junge la performanta aratata.si cum Lada Niva este cu adevarat o masina creata pentru a functiona in medii ostile,acest test incununeaza inca odata scopul acestei masini.
    as fi curios daca si cei de la Mercedes,Peugeot,BMW,Audi etc ar face si ei niste teste de acest gen.E adevarat in majoritatea Europei sunt sosele nu ca in taigaua ruseasca,dar poate ca ridica increderea in masinile lor.
    Se mai naste o intrebare cu aceasta ocazie:se vor imparti constructorii de auto in 2-unii care sa faca aspiratoare de fete si ceilati care sa faca masini de teren?
    2 0
  • Razvan
    sovietica
    Domle, rusii mereu au facut lucruri inestetice dar care functioneaza excelent! Sa nu uitam ca T34 a cucerit Berlinul. De aceea sunt convins ca nici fabrica de autoturisme Jiguli nu e mai prejos.
    La mai mare tovarasi! :D
    1 0
  • Micutzu
    Fate frate cu dracu' pana treci lacu'
    Fate frate cu dracu' pana treci lacu' Show!!! ;-)
    Salut baieti! Am tot intrebat pe ici pe colo si nu raspunde nimeni. Vreau sa-mi iau o masina de teren capabila si nu stiu ce sa aleg. Ce marca recomandati? Care este mai fiabila? Din experientele voastre nu ce se aude...ca lumea vorbeste multe. M-am tot dus pe la dealeri dar nu stiu ce sa aleg. Cam toti au argumente. Voi care ati mai avut sau aveti o masina de teren, ce spuneti? Si nu exagerat de nu scumpa cat o casa (veziQ7). Mai pentru pescuit, vanatoare chestii de-astea. Multumesc!
    0 0
  • e pregatita doar cu tuburi pt. aer si fum
    e pregatita doar cu tuburi pt. aer si fum, e clar ca e Diesel, altfel la cum intra apa in ea un motor pe benzina ar fi murit de mult fara scanteie si curent de la baterie!
    Guvernantii nostrii Ar trebui sa importe cateva pt. situatii de urgenta gen inundatii!
    0 1
  • Mircea Mester
    @Micutzu
    Prietene, incearca sa nu umpli site-ul cu intrebarea ta. Am inteles-o, am luat la cunostinta, calmeaza-te.

    Multumesc.
    1 0
  • masini rusesti
    Sincer sa fiu nu stiu cum de nu a luat apa delco-ul, fisele, dar oricum masinile rusesti sunt adevarate, am avut 2 "lazi" iar una din ele am supus-o la niste teste la care nu cred ca rezista multe masini, tin sa mentionez ca fiat-urile dupa care au fost facute "lazile" nu sunt asa de fiabile.
    0 0
  • Steff_fun@yahoo.com
    Super masina!
    Super tari Nivele si au un pret accesibil. Daca vrei 4x4 nu ai ce face cu X5, ML, Santa Fe, X3,....Inafara de Defender, Patrol si Aro...Lada mi s-a parut cea mai tare. Am 3 Lazi din care 2 sunt de vanzare...dak sunteti interesati dati un semn de viata.

    Steff
    2 0
  • gluma de la urma!
    Mi-a placut poanta de la sfarsit: "Cine spune ca Niva nu poate sa si zboare?"
    0 0
  • pustanutiklos
    cam tine de sf...
    0 0
  • astept cu nerabdare primul m3 capabil sa intre in apa pana la faruri si sa supravietuiasca...
    0 0
  • daniel
    Nu e diesel1!!!!!
    Nu e diesel,nu au scos nici o lada niva diesel inca !
    0 0
  • Micutzu
    Ce te-ai basicat asa ADMIN?
    Ce te-ai bashicat asa ADMIN? Am intrebat doar de ce le stergi. Sau sunteti cumva niste amaratzi care nu au disponibili decat vreo 50MB. Asa se pare. Cum adica umplu site-ul? Un forum asta presupune: discutii!!!! Daca voi le-ati sters de la o rubrica, eu am scris in alta parte. Macar daca v-ar duce capu' sa faceti o rubrica speciala numai "FORUM", nu doar strict pe ce va convine voua. Dar vad ca lasati numai ce va convine. Halal forum. Tipic RROMANESC!!! Tara plina de ....!
    0 0
  • AndreiRN
    DIESEL
    Orice motor diesel de moda veche poate functiona sub apa cu mici modificari. Il pornesti si scoti bateria si posibil si sigurantele.
    Nu are voie sa aiba sistem vacumatic pt frane sau oprirea motorului.
    Selenoidul de oprire trebuie decuplat.
    Motorul va functiona sub apa daca poate trage aer si poate evacua.
    Posibil ca elicia sa aiba ceva mai greu de tras sub apa dar daca turatiile sunt reduse si are termocuplu nu se va invarti.
    Cand il scoti din apa problemele pot fi multiple si in general la sistemul electric.
    O reclama pt Niva destul de reusita pt cei ce nu prea pricep.
    0 0
  • URAGANU
    uraganu@uraganu
    SUPERB !
    0 0
  • deminij
    COREKT ANDREI
    o masina diesel poate funtiona sub apa! cei ce stiu cunosc... nu ati vazut niciodata filmulete cu masini tot-teren care sa mearga cu apa pana la geamuri? mai iesiti si voi din casa... la munte... si o sa vedeti o gramada de grozavii!!!
    0 0
  • ...
    acum se pune problema daca se opreste motorul acolo in apa; ce faci?
    :))
    0 0
  • off orad...
    nu am vazut lada niva diesel....iar pentru teren sunt cele mai indicate Jeep Wrangler, cherokee, si tot ce are motor peste 4000 cm ... mai e samuraiul dar nu prea are putere, iar despre aceasta lada, mai sunt filmulete pe youtube...e rock mashina...si e 4000 -6000 euro....
    0 0
  • AndreiRN
    Niva diesel
    "acum se pune problema daca se opreste motorul acolo in apa; ce faci?"
    O remorchezi.

    http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=32043&VAZ

    Daca nu ai vazut tu asta nu inseamna ca nu exista.
    0 0
  • subiectiv, ca si voi
    Care dintre voi se apuca sa afirme ca doar Niva e in stare de asa ceva? Ce au in plus, sau mai bun decat alte masini europene?
    Poate eventual niste spatiu de-ti intra degetul pe la chedere ca sa asigure ventilatia in habitaclu...
    Cat va sta la uscat mocheta la respectiva masina dupa asemenea test?
    Avea tata Lada, nu vorbesc din pod. Consuma la suta de km 5 litri si o galeata, incomoda, fara sisteme de siguranta, reglai la ea in toata luna. Dar deh, daca trece prin apa = masina tare.
    Hai, curaj!
    0 0
  • Romanul
    Pentru Alex si Razvan
    Salut pe toti cititorii acestui forum!
    Ceea ce ati subliniat voi doi aici,este adevarat.
    Sa nu uitam,ce au copiat rusii(sovieticii)au facut lucruri mai de calitate decat cele originale;vezi :magnetofoane,autoturisme,avioane,tancuri,etc
    Intr-adevar,sunt total inestetice,butucanoase,urate chiar unele,dar au FRATE o calitate,adica o anduranta in ele de te inebunesc.
    Bravo lor,pentru ca au reusit sa copieze ceva si sa-l faca mai bun,prin SUPRADIMENSIONARE,nu ca si ai NOSTRI,care dupa ce ca aleg un model(oarecare)prost,il mai si BOTEAZA,adica umbla la calitate(vezi piesele de schimb la junghiul de Dacia 1300)
    Inca odata,BRAVO baieti,mi-a placut opinia voastra!!!
    0 0
  • Romanul
    Pentru GVV
    Salut !
    Sincer nu stiu de ce te revolti pe aceasta masina,Lada,denumirea de export,sau Jiguli,denumirea lor,sau Fiat 124,dupa care au FURAT modelul(cred ca stii ca s-au judecat la Haga cu Italienii,dar de CIZMA RUSEASCA pe unde calca face prapad!!!)pentru ca a fost o masina foarte reusita pentru anii '60 cand a fost facuta de Italieni.
    consuma intr-adevar mai mult ca Dacia,pentru ca este mai grea,carburatorul are dublu-corp,deci la turatii marii PAPA mai mult,dar din punct de vedere al rezistentei,nu se compara cu Dacia;ti-o zice unul ca mine care Jur ca n-am avut Lada,ci DACIA.Nu se putea compara cu Dacia la drum; avea o alta stabilitate.Intr-adevar,Dacia,demara mai repede,dar ATAT!
    Nu uita si celelalte masini copiate de ei,Volga cea cu 3 trepte si schimbatorul la volan,Pobeda,la fel,Moskvich,toate puturoase,dar ce era mai important,TRAINICE,uita-te, ca dovada ca unele din ele mai merg,vezi pietarii cu Volga si motor de Aro pe ele!!!
    Salut si sincer nu am vrut sa fiu deloc ironic,ci numai sa prezint o situatie de fapt!
    0 0
  • roxana
    cea mai super tare masina de teren TOYOTA LANDCRIUSER ( pentru Micutu)
    0 0
  • oare catzi scafandri o imping???
    oare catzi scafandri o imping???
    0 0
  • Pt. MICUTU
    Eu personal am folosit indelung Nissan Patrol, Terano2 si Pickup...Am mers si cu Toyota, e mult mai "rea" dar mai scumpa.La fel JEEP cu Cherokee sau Willis-ul lor, dar pe motorina.. Nu te uita neaparat la capacitatea motorului, uita-te mai mult sa fie diesel si sa aiba cuplu mare, daca vrei sa fie GIP... aaaaa, si alta duda, foarte importanta: sa aiba 2 schimbatoare, una de cutie de viteze si alta de tractiune.. nu ca la SUV, buton cu "Cruise rail" sau alte balarii d'astea.. mnotiv si pentru care adevarati (nu ca puturosii) isi iau masina cu cutie manuala (si nu automatica). Mai intreaba si pe altii sa vezi ce-ti spun despre gipurile cu cutie manuala , diesel si cu schimbator de tractiune pe el. Succes!
    0 0
  • marius
    lada sub apa
    Vrajeala daia eftina
    0 0
  • daniel
    submarinul din lada
    strong, fratilor!
    0 1
  • Daca era vorba de VW ziceati "ce masina frateeee", dar fiind vorba de amarita de Lada.....Oricum nu pare a afi o facatura,sigur masinile sunt adaptate special, asa ca nu incercati asa ceva acasa...:))).
    0 0
  • Moonchild
    Masina bune de teren
    Lada Niva e cea mai ieftina masina de teren pe care o puteti gasi. AM trecut cu Lada prin santuri in padure , pe unde doar tractorul sau IMS-urile mai reuseau sa iasa. Pentru mers la pescuit si vanatoare e super. Frumos filmul. Nu am incercat dar sunt sigur ca merge .
    0 0
  • pur adevar
    Astia care au facut testu is de la Za Rulem, o revista de automobile cu traditie de mai bine de 10 ani, asta e rolul lor, sa testeze masinile la capacitati maxime, sa nu credeti ca daca e masina ruseasca trebuie sa si o laude, eu o citesc odata la 2 luni,si am citit multe critice din partea lor ptr modelul VAZ 2104,care are multe defecte etc,etc. Tot ce scrie in revista asta e 100%real, cel mai bine e sa deschideti site-ul: www.zr.ru, cautati articolul despre aceasta Niva si dupa aia puteti critica si lauda cat doriti...aici linku (asta bineinteles ptr cei ce inteleg) http://www.zr.ru/articles/53509/....apropos..modelul asta e pe benzina :P specifica in articol
    0 0
  • lada niva
    Eu lucrez la un proiectul unei expeditii in Urali pana la Vorkuta, cred ca voi lua in considerare doua 4x4 LADA NIVA insa as vrea s ale echipez cu un set de roti supradimensionate...
    1 0
  • ladescu
    lejer
    face si mai multe(pentru proprietari)restul rate la logan.
    0 0
  • da
    Aveti dreptate, orice autoturism diesel 4*4 ar putea trece acest test, totusi Niva in teren accidentat este slabuta. din cate am incercat eu, am fost multumit cel mai mult de ARO 10 diesel, ecipat de off road, daca aveti ocazia o sa ramanetei muti,garantat
    1 0
  • GABRIEL
    DESPRE LADA
    SUPER MASINA SUPER SOFERI DOAR RUSI POT FACE ASTA BRAVO
    0 0
  • GABRIEL
    MA INTERESEAZA INFO DESPRE MASINILE GAZ
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru