VIDEO: "Drumul Morţii" din Bolivia "înghite" un autobuz şi pe şoferul său

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.01.2012
În Bolivia, şoseaua care face legătura între La Paz şi Coroico a fost botezată "Drumul Morţii". Imaginile surprinse la traversarea unui autobuz îi întăresc reputaţia.

Nu sunt puţine şoselele botezate de către localnici "Drumul Morţii". În Bolivia, o astfel de potecă montană, care face legătura între capitala La Paz şi oraşul Coroico, este responsabilă pentru moartea a aproximativ 300 de oameni în fiecare an. Pe cei 70 de kilometri de drum sunt semnalate accidente mortale la cel puţin două săptămâni.

Recent, şoferul unui autobuz supraetajat a picat victimă drumului periculos. Din fericire, acesta a avut inspiraţia de a debarca toţi călătorii înainte de a traversa o porţiune extrem de îngustă a drumului, afectat serios de ploi. Din nefericire pentru el însă, partea din spate a autobuzului a alunecat uşor spre marginea prăpastiei şi a făcut ca întreg vehiculul să se prăbuşească cel puţin 50 de metri în gol.

Comentarii (10)

  • Cameramanul a filmat niste oameni care tipau si niste noroi intr-o padure. A vazut cineva un camion care cade?
    13 21
  • Alex Radoi
    Absolut de acord!
    O mizerie de film...
    11 21
  • nimic interesant....un grup de turisti pe drumurile din Romania....ceva normal...
    6 27
  • asta e o stire auto?:D
    4 9
  • stire
    In cel de-al doilea film, la secunda 0:36 se vede cum pe ''drum'' (greu poate sa fie numit asa, mai curand poteca) ramane doar fata autobuzului, iar la 0:39 se vede cum autobuzul dispare in prapastie. Probabil cel care a filmat a intrat in panica si atat a putut sa surprinda.
    Si da, este o stire auto, atata vreme cat soferii care strabat zilnic acel drum, trebuie sa dea dovada de adevarata maiestrie, date fiind conditiile. Sper ca soferul autobuzului a scapat cu viata.
    23 3
  • sosea?ati spus sosea?
    5 0
  • distrugerile...
    Mare ipocrizie, omul era sa-si piarda viata (bine ca nu s-a intamplat asa!), iar autoritatile vor sa-l amendeze pentru ca nu poate face dovada ca avea vigneta si pentru distrugerile aduse acelei poteci. De parca isi doreste cineva sa se intample astfel de incidente. Poteca era, de fapt, intr-o stare jalnica. Despre responsabilitatea consolidarii acelui segment de poteca, probabil tot soferul trebuie sa raspunda... Nu cred ca este cineva bucuros cand sunt afectate flora si fauna, dar daca cei din respectiva organizatie pentru protectia mediului ar conduce un autobuz pe acea poteca, poate s-ar gandi la demersuri pentru consolidarea ei.
    Din pacate, se pare ca in multe colturi ale lumii, supravietuirea are pretul ei. Soferi, reparati potecile, ca sa nu fiti tot voi acuzati, in caz de accident.
    9 4
  • Bogdan
    @octav
    stimabile, speri sa glumesti... pentru ca daca vorbesti serios e grav ;)
    6 1
  • @Bogdan
    Sigur ca glumesc, era un raspuns la un comentariu care vad ca a fost sters. In dreptul comentariului respectiv era trecut @Bogdan Mirica si raspunsul meu de astazi se referea la ce se spunea acolo.
    Dar daca a fost sters acel comentariu... ;)
    5 0
  • anonim
    MI se ca pare ciudat sa moara aprox 300 oameni e an si sa nu largeasca drumu in par tea cealalta unde se vede ca ar fi loc destul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru