VIDEO: Fifth Gear invită în ring Opel Insignia OPC şi Audi S4

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.11.2010
Tiff Needell scoate pe circuit două sedanuri de performanţă cu tracţiune integrală foarte populare. Opel Insignia OPC încearcă să se prezinte onorabil în faţa unui Audi S4 net superior.

Comentarii (5)

  • asa da!
    mult mai frumos decat "specialistii" de la autocar cu testele lor aiurea.
    17 2
  • mai bine
    se pare ca au reparat cei de la opel problema pe care o avea vectra opc cu directia!
    18 2
  • AUDI PREMIUM ?
    inca nu , aici este locul lui , sa se bata cu opel . citroen . honda . etc felicitari opel pentru ca au mai facut un pas in fata
    10 12
  • bravo opel
    in orice caz nu este locul sau sa se bata la clasa premium dar este mult mai frumost decat passt sau ford. Nu stiu cat de bun este acest insignia .Acuma doresc sa imi schimb vechiul passat din 2005 model 2.0 euro 4 ,136 cp ,a fost o masina excelenta dar ia venit momentul schimbari si chiar m-am gandit sa iau un opel insignia
    8 2
  • OPC CLAR !
    iti dai seama ,cel putin 15 mii de euro in plus pentru 2 secunde pe...circuit unde mergem cu totii zilnic.eu cred ca merita 100 % sa iti iei insignia ,doar uitati-va ce diferit arata fata de versiunea de serie,pe cand audi arata absolut banal ,doar evacuarea si aia mediocra la o asemenea masina. deci insignia opc la pretul mult mai mic fata de cel nejustificat al audi .insignia opc cred ca a demonstrat clar ca e la acelasi nivel de data asta cu s 4. bv opel.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru