VIDEO FUN: Maimuta, optional obligatoriu in masina

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.09.2008
O campanie amuzanta a unui dealer american ne prezinta maimuta ca accesoriul perfect pentru masini.


Comentarii (24)

  • e vecheeee
    in primul rand, e trunk monkey, nu truck monkey, si in al doilea rand, e o campanie asa de veche, ca deja a devenit legenda in lumea publicitatii. hai sa mai venim si noi cu ceva nou.
    0 0
  • D-lui Sebastian Toma
    Cred ca pe youtube si multe alte site-uri, se poate viziona de cel putin 2 ani....
    Nu prea sunteti la curent cu anumite lucruri....si nu este prima data !!
    0 0
  • Mircea Mester
    Noutate
    Nu a sustinut nimeni ca vorbim de un film tocmai iesit din productie. E dificil sa spui asta in cazul unei productii video, de orice fel ar fi aceasta.

    E pur si simplu un moment amuzant pe care multi nu-l cunosc. Drept dovada stau vizualizarile acestui film pe site.

    Suntem la curent cu toate elementele industriei auto. Acest film lipsea din lista de video-uri si a fost introdus astazi, fara pretentia de a fi numit nou.
    0 0
  • ciumbauamba
    va dati cu stangu'n dreptu'
    pai daca nu aveti "pretentia de a fi numit nou" atunci de ce este incadrat la "Home >> Noutati >> Video >> VIDEO FUN: Maimuta, optional obligatoriu in masina " (deasupra titlului).
    Trebuia sa faceti o categorie "din arhiva" sau "oldies but goldies".
    0 0
  • Bestiala reclama :))))) =)))
    0 0
  • las' ca-s faine
    Eu n-o stiam decat pe prima. Ca nu-s noi in lumea publicitatii o stim. Sunt noi doar pe site-ul asta. N-are a face. Tot hilare sunt, in special ultima.
    0 0
  • sunshine64sm
    Ce maimuţă dom'le, mai bine un doberman...
    Dacă tot ce cere să fie violenţă cît mai mare, de ce nu se recomandă să luăm cîte un doberman în maşină ? Ăla măcar ar face ravagii... Pe stradă sîntem deja muşcaţi de cîini, de ce să nu fim muşcaţi de cîini şi din maşini ?
    0 0
  • eu de exemplu nu le stiam si m-am amuzat foarte tare, asa ca mai puneti, ca nu multa lume le stie..
    0 0
  • julian
    optional
    ca le stiam sau nu... asta este...
    dar "optional obligatoriu"? sunteti mai amuzanti decit trunck monkey ;)
    0 0
  • ca si sanda, nici eu nu le stiam si m-am amuzat puternic.poate chiar unii care l-au vazut s-ar mai amuza odata la vizionarea lui.dar unii parca au mentalitatea aia de manelisti in care orice trebuie sa fie EXTRA SUPER HOT NEW
    0 0
  • cool
    nu toti stam non-stop pe youtube domnilor...deci pt. noi e noutate! clar?
    daca va dau parintii bani sa stai pe 'mess' si'tube' nu ne intereseaza parerile voastre total imbecile si deviate de la subiect .. romanii au numai pretentii...ca "pe afara se face,se grege" ei bine NU SUNTETI AFARA si NICI NU O SA FITI VREODATA!
    0 0
  • Adrian
    Super tareee
    Super tareeee...eu nu-l stiam si mi-a placut la nebunie. Sunteti cei mai tari ;)
    0 0
  • retard...
    plm aste is mai vechi decat saitu vost....bay bay ..all
    0 0
  • Pentru imbecili
    Bai degeneratilor, daca nu este o manea noua nu va convine? Ce daca sunt vechi? Sunt multe reclame si filmulete pe care multi nu le-au vazut. daca voi sunteti "destepti" de dati in gropi asta nu inseamna ca altii nu trebuie sa le vada. Nu va convine nu va uitati! Este optional. Mentalitate de manelist tembel care nu are ce face...
    PS: Pt ciumbauamba chupa chups! Este incadrat la Home >> Noutati >> Video >> VIDEO FUN pentru ca este un articol nou pentru site-ul Automarket. Asa ca lasa-ne cu desteptaciunea ta!
    0 0
  • yos_dany
    Pentru imbecili 2
    bai voua va trebuie ceva din viitor de preferat din 2100 :)), ce daca sunt vechi eu spre exemplu nu le am vazut si chiar m am amuzat teribil cand le am vizionat pe automarket.ro.Apropo am si eu o intrebare pt toti baieti astia destepti care comenteaza la orice articol daca nu va convine siteu de ce mai intrati??? cat despre redactori automarket thumb up keep up with the good work si nu va luati dupa toti imbecili pt ca sunt putini mai multi sunt cei ce apreciaza cu advarat munca care o depuneti !!
    0 0
  • Super belea reclama ce daca cai veche e super belea
    0 0
  • ciumbauamba
    pentru embrionii care comenteaza aici
    e drept ca in 2006 nu exista nici automarket, nici voi, atunci probabil erati in stadiul de embrioni ... pe youtube de 2 ani jumate este compilatia cu toate cele 6 reclame http://www.youtube.com/watch?v=MkZcG_pgp0Q
    " From: rosweed
    Added: April 08, 2006
    (more info)
    (less info)
    Want to Subscribe?
    Sign in to YouTube now!
    Sign in with your Google Account!
    This is a complete version of all six trunk monkey T...
    This is a complete version of all six trunk monkey TV spots that I put together.
    Category: Pets & Animals
    Tags:
    monkey trunk_monkey compilation funny chimp tv ads auto car_dealer "
    0 0
  • khrisstina
    foarte tari!
    ma abtin sa comentez tot ce am citit mai sus pt ca....daca dam nas tuturor celor care nu fac altceva decat sa stea toata ziua la calculator....nu stiu unde am ajunge.
    ii rog doar sa mai vina (pe aceia) si prin lumea reala.
    acum despre filmulete: chiar daca sunt vechi,eu azi le-am vazut prima oara si mi-au placut f tare.atat de tare incat vreau sa le am in arhiva mea de haioase.asa ca-l rog pe admin sa-mi spuna cum sa fac sa le salvez in calculatorul meu,daca se poate.
    si-l mai rog ceva pe admin: in masura in care se poate,sa ii mai struneasca pe cei care o iau pe aratura cu limbajul si exprimarea.multumesc,sunteti buni,continuati tot asa.
    0 0
  • TheSpecialist
    @ AutoMarket
    Pai frate... ori este optional, ori este obligatoriu? Optiune inseamna a avea posibilitatea de a opta, de a alege. Obligativitatea implica o masura... "neoptionala"
    Hotaraste-te!
    0 0
  • Mini-romanu'
    @automarket
    Asta e un site pe care ma uit pentru noutati, fie ele si mai vechi pentru altii :)

    Insa "optional obligatoriu" e ca "obligatoriu facultativ" - demna de Catavencu; macar corectati cand va semnaleaza cititorii !!!
    0 0
  • Mircea Mester
    Nuante
    Sesizati nuanta, please. E un Video fun, asa cum spune si titlul. Hai ca se poate :)
    0 0
  • INCREDIBIL ....DAR ADEVARAT !!!
    Va scriu in asentimentul lui "ciumbauamba",pt.ca nu-mi vine sa cred cu ce ne pierdem timpul,in loc sa ne ocupam de lucruri utile !Inclusiv eu , bineinteles...Totusi nu poti sa nu remarci , avalansa de "critici" din partea unor "catelusi",care latra de mama focului,protejati de un monitor!Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar sunt convins ca sunt genul de frustrati , cu tot felul de regrete , iar de varsta lor ....cred ca este inutil sa amintim.Dar ce sa faci,probabil ei sunt viitorul minunat al tarii....
    0 0
  • TheSpecialist
    AutoMarket.ro se doreste a fi o publicatie "online" si deci sa fie privita si respectata ca atare.
    Iar daca doriti sa fiti priviti ca reporteri trebuie sa urmati canoanele jurnalistice si sa va supunei unei autocenzuri gramaticale si morfologice.
    In masura in care titlul "Maimuta, optional obligatoriu in masina" se dorea a fi o gluma, dupa "optional obligatoriu" ar fi trebuit inserat acronimul (sic!); aceasta pentru a demonstra ca nu este o eroare gramaticala sau de expresie ci o forma de exprimare intentionata din partea autorului.
    0 0
  • lexion
    verry funny :)
    Ma bucur ca am revazut reclama asta, uitasem de ea :) Pentru cei care sunt prea sofisticati sa se uite la un clip "vechi", va reamintesc ca nu va obliga nimeni sa va deschideti calculatorul si sa poluati internetul cu concluzii ne-interesante si inutile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru