VIDEO: Hammond intr-un VW Golf electrocutat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 06.04.2007
Richard Hammond, starul Top Gear, a testat rezistenta unui VW Golf la un fulger cu sarcina electrica de 800.000 volti.

Richard Hammond nu este sanatos la cap! Acest lucru este demonstrat din plin de ultimul test facut in cadrul emisiunii Top Gear.

Acum cateva luni a scapat ca prin miracol dintr-un accident de masina in timp ce rula cu 400 km/h. Acest lucru nu a fost de ajuns, deoarece Hammond a intreprins in laboratorul Siemens din Berlin, un test care sa demonstreze rezistenta masinii si protectia pasagerilor la contactul cu un fulger electric de 800.000 volti. Pentru Richard a fost un final cu "happy end"!.

 

Comentarii (10)

  • precedenta operatiilor!!
    Testul cu fulgerul a fost realizat cu ceva vreme inainte de accidentul lui Hammond cu Vampire-ul la aprox 460km/h si este doar una din seriile de "incercari trasnite" facute de echipa Top Gear!!
    0 0
  • pierre
    outdated
    fimlul ala este dint-un episod vechi, de dinainte de accident. sunteti pe dinafara!!! :))
    0 0
  • traian
    e veche :D
    prietene, esti la padure. filmuletu e din "Series 4 Episode 5 6 June 2004" :)). poate ai pierdut notiunea timpului :)) :)
    0 0
  • http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes
    Series 4 Episode 5 6 June 2004
    0 0
  • suntetzi varzaaaaaaaaa
    varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    0 0
  • of doamne
    stiri a la Senzationescu.
    V-am mai acuzat si la capitolul F1 de asa ceva...da' nu va potoliti.
    Era chiar asa de greu sa dati un search pe google? Intrati si voi in secolul XXI ce naiba!!
    0 0
  • carcotasi
    O dementza ca asta e intotdeauna noua, merita amintita. Ideea este ca omul asta e chiar nebun, am vazut clipul si pe alte bloguri occidentale, nimeni nu comentase ca este veche... dar romanii.. aia nu, aia nu, logan nu, Audi nu, BMW nu, ce dreaq va multumeste mai?
    0 0
  • nu e nimeni carcotas, au dreptate, pt cine are contact cu lumea auto stirea nu reprezinta nimic nou. Stiam filmuletul pe dinafara dupa ce l-am vazut pe bbc si de 2 ori pe antena 3.
    0 0
  • :))
    e vechi de cand lumea
    0 0
  • fiti carcotasi in continuare, va rog
    problema nu e ca au dat o stire veche, ci ca au prezentat-o deformat, ca fiind ceva nou. Stirea, prin esenta nu are cum sa fie veche, probabil de aici nevoiea de a o actualiza si de a o prezenta ca pe ceva nou. Jalnic si non-etic. Sa prezinti un film pe un blog nu e acelasi lucru cu a publica o stire din partea unei institutii de presa, amicul meu. Daca nu vezi diferenta ar trebui fie sa te muti sub o piatra fie sa pui mana pe niste manuale despre bun simt. Si pentru "incheiere, o sa inchei cu un end de final"... Cum sa spui ma ca a avut un final cu "happy end"???? E cel mai grosolan pleonasm (bine, nu e cel mai grosolan, dar concureaza la titlu). Spor la carcotit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru