VIDEO: Honda moare greu

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.03.2007
Daca va indoiti de performantele masinilor japoneze, e timpul sa va convingeti de ce sunt in stare acestea chiar si dupa ce au fost avariate.

Comentarii (18)

  • TAXA PE PRIMA INMATRICULARE
    Ei vezi, daca s-ar inmatricula asa ceva... Nu vedeti tovarasi cata poluare... Cred ca mai bine ar fi ca lumea sa fie anuntata sa nu mai cumpere http://www.citroen.ro/ ca parca de-astea vinde tov-ul. Oricum bravo lui ca i-a raspuns bine acum 2 zile marinerului.
    0 0
  • oi fi eu mai ciudat
    dar pe mine chiar m-a durut sufletul la un moment dat. Mare pacat de masina aia, sau, ma rog, de motorul ala, ca din masina nu mai era mare lucru. Bravo ei. Nu cred ca se indoia cineva de fiabilitatea motoarelor Honda. Am vazut si pe Discovery intr-un program despre cele mai bune motociclete din toate timpurile, pe primul loc tot o Honda a fost, nu mai retin numele, una foarte mica si usoara. S-au chinuit si aia sa o distruga, le-a fost la fel de greu. La naiba, poate o sa imi iau si eu un Civic cand o sa am banii.
    0 0
  • FCHRISTEA
    HONDA.......
    EU AM UN CRV/BENZINA,2000 CMC,155 CP DIN 2006....NOIEMBRIE...????...CE SA VA SPUN MAI MULT...CONFORT....SIGURANTA....ELEGANTA...PUTERE..DIN PACATE NU E PENTRU TOATA LUMEA...DAR DACA STAI SA TE GANDESTI CA O SKODA OCTAVIA 4X4 FULL ESTE CAT ACEASTA HONDA..MERITA BANII..E TOTUSI O MASINA JAPONEZA..UN SUV...NUMAI CINE A CONDUS HONDA POATE APRECIA,ASTA ESTE PAREREA MEA.
    0 0
  • Andrei
    dovezi de idiotenie
    nu va suparati dar mi se pare destul de idioata faza, indiferent ca e Honda sau temir situ eu ce masina.Si fara suaparare dar acest filmulet nu demonstraeza cu nimik fiabilitatea unei masini.
    0 0
  • Andrei stai jos
    Prietene, cand o sa te faci mare si o sa ai carnet sa te apuci sa ne postezi si noua ideile tale. Pana atunci....shhhhhhhhhhhhhht! Liniste si stai jos :)
    0 0
  • Nicolae Persoiu
    HONDA
    Sant propietarul unei HONDA acord 1996 si am parcurs cu ea 300.000 Km. si nu consuma ulei.
    Pivotii inferiori i-am inlocuit la 250.000 Km.
    Nu se compara si de aceasta am scriso cu litera mare. 14/03/07
    Canada=Ottawa
    0 0
  • Cristi
    lol
    daca postam un filmulet cand puneam apa in motor la dacie si mergea siguri se gaseau fraieri sa comenteze ca dacia e cea mai buna
    0 0
  • Green peace
    Criminalii
    Ce pot sa spun, daca ar fi existat Asociatia pentru protectia automobilului, Domnii ne-ar fi facut cu mana de dupa gratii... Este inuman sa tratezi asa o masina, are si ea un suflet, ce daca o ploua si o ninge in strada, daca nu are un acoperis deasupra plafonului nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc
    0 0
  • Honda
    Intradevar filmul nu este foarte relevant pentru ca nu stim cum s-ar comporta alte masini la asemenea teste deoarece nu cred ca sunt foarte multi idioti sa faca teste din astea dar toate sondajele din lume spun ca honda este cea mai fiabila masina din lume urmata desigur de alte masini tot japoneze din pacate. Mi-ar fi placut una nemteasca in topurile fiabilitati dar nu este. La orice alceva poate dar la fiabilitate honda le bate la fund pe toate.
    0 0
  • toyota
    din cate stiu eu toyota este socotita nr 1 in topul fiabilitatii, dar nici honda nu e pe departe
    0 0
  • CAND PUNEAM APA LA TICO CA SA IMI BAT JOC DE EL..............
    AM AVUT UN TICO SI CAND NU MERGEA BINE...VEDEA TOATA GROAZA DIN LUME, MA BUCUR CA NU M-AM DAT PESTE CAP CU EL CA IN REST AM FACUT TOATE CASCADORIILE CU EL. STIU CA MASINILE JAPONEZE SUNT TARI DAR NU STIU DIN CE MOTIVE TOT NEMTII CRED CA SUNT MAI BUNI.... NU AM AVUT MASINI JAPONEZE DAR DIN PARTEA AIA AM AVUT DECAT TICO ASTA PRODUCTIE COREA, CARE CONSUMA PUTIN SI DOAR PT ASTA ESTE BUN CA IN REST NU SE POATE NUMII MASINA. Cei care aveti Honda sa va dea Dumnezeu numai drumuri bune si sa nu face-ti ca idiotzi aia care merita impuscati....cred ca motorul mai mergea chiar daca masina arata cum arata.. si poate sa fie Honda cea mai fiabila dar nu si pe mana la niste cretini.Bafta multa .
    0 0
  • Fiabilitatea
    Din cate stiu eu Honda sunt considerate a fi mai fiabile deoarece sunt facute pentru turatii mai mari decat cele nemtzesti, de exemplu.
    0 0
  • Marian
    fiabilitate :)
    Din cate stiu testele de fiabilitate se fac cu totul in alt mod, spre exemplu: de cate ori au venit clientii la service datorita defectiunilor,multumirea clientelei,teste de anduranta etc.....si nu prin faptul ca s-a pus apa in motor.Oricum nu s-a pus multa iar masina avea cu siguranmta si ulei in ea, pentru ca daca i se punea doar apa se gripa imediat.Ii felicit pe posesorii de honda ca-s multumiti, dar sincer masinile bune nu se opresc numai la japoneze.Spre exemplu am avut mai multe masini printre care ford escort, bmw 320(urs)+bmw 320(pisica), si acum alfa 156 2.0 break(deh copil, carucior :)) de care sunt foarte multumit.Toate au fost bune, pana la urma e o chestie de noroc, pentru ca toate-s fiare.De mentionat ca bmw-ul vechi, ursul avea vreo 400.000 km si motorul inca era in mintile lui.asta inseamna fiabilitate.Pisica(bmw) a fost problematica, luasem deja o masina de care nu cred ca s-a avut grija, foarte multe probleme,personal cred ca nu a fost reusita precum E30.Despre alfa,numai laude, nu am menajat-o cu nimik si are deja 210.000 km si motorul trage efectiv spectaculos, are stabilitate, are cam tot ce-si poate dori un barbat caruia ii place sa conduca sportiv si sa auda sunetul motorului.Oricum eu le urez tuturor cat mai putine opriri la service,indiferent de modelul care-l poseda, important e sa ne tina si sa ne bucuram de ele, cat depsre baietii care au comentat ca filmuletul nu reprezinta un test de fiabilitate este absolut foarte adevarat.
    0 0
  • Daniel Walker
    Teste auto
    Am fost citiva ani , prin anii '90-92 , pilot de incercare la Mercedes , unde am efectuat foarte multe teste de anduranta sau de manevre corecte sau incorecte asupra multor modele din acea perioada ... Cu o masina de serie Mercedes E 260 , s-au parcurs in treapta a 1 si 2 , 15.000 Km , viteza medie scoasa a fost de 112 Km/h . Pe alocuri rulam si cu 150 km/h . S-a rulat constant in regim de 24h/zi , 4 piloti/zi , pauza pentru masina fiind de 15 minute (alimentare, controlul parametrilor si revizie minimala)la 6 ore de conducere , in regim de traseu liber pe pista de test , turatia de 8000 ture ... La un alt test s-a scos intentionat TOT uleiul din motor si din acel moment motorul a mai functionat pina la distrugere 117.5 Km , la o viteza medie de 120 Km/ora ! Firmele mari i-si permit tot felul de teste care nu se fac publice dar nici nu se bat cu caramida in piept ca "uite ce buni sintem noi"
    Pina la urma fiabilitatea unei masini este si o chestie de noroc . Un lucru este in schimb clar : La ultimele modele de masini , fiabilitatea a scazut dramatic , mai ales dupa depasirea pragului psihologic de 300.000 Km . Daca in anii '70 '80 '90 era normal ca un motor de autoturism sa parcurga 500.000 Km , astazi toti se mira daca ai depasit cu un motor de generatie noua 250.000 Km ... Oricum , parerea mea , filmuletul de mai sus nu reprezinta un element privind testarea sau fiabilitatea acelei masini . Cu stima .
    0 0
  • tokale
    fan Honda
    De ani de zile am o Honda CRX. Cu un amic care are BMW si avea probleme la motor, am fost la un BMW service din Ungaria. La discutii cu mecanii de acolo (si seful servisului era acolo) am intrebat de pararea lor despre CRX. Credeti-ma, au spus(deci mai multi): "in locul meu nu ar schimba Honda pe BMW" No comment.
    0 0
  • AndreiRN
    HONDA fan
    Pai realitatea spune ca am o atractie spre honda deoarece am acumulat 7 in garaj (motociclete) si pana si roto-tiller tot Honda sa lipit pe langa casa mea. Am avut un Civic cativa ani si cand nu am mai vrut sa ma joc la el l-am dat unor adolescenti pt $100.
    Calitatea este fff buna dar nu au aceeasi varietate pe care o gasesti la Toyota.
    In europa nu se prea vinde Acura ca sa vedeti de ce este Honda capabila. MBZ si BMW mai au de mers la scoala. Si totusi conduc MBZ pana la munca zilnic.
    0 0
  • phanter75a
    fan honda
    am un civic 96 3usi fac drumuri italia romania 4 5ori pe an nu ma opresc pana la destinatzie merge ca o nebuna*dealtfel ca stapana*nu mananca ulei consuma putzin se strecoara in trafic lejer are aproape 230mii km si ambreiajul ei original ce sa zic....super
    0 0
  • adrian
    w 124
    da ce ziceti de testul cu mercedesul w 124 de pe discovery oare lar putea trece o honda ? tin sa mentionez sunt proprietar de honda crv 2.2 i-ctdi,pt mien personal super fiabila masinutza,120000 de km si doar schimburi si consumabile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru