VIDEO: Imprudenta la volan are urmari socante

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.09.2008
Clipurile urmatoare ofera o lectie dura despre urmarile imprudentei la volan. Atentie, imaginile pot fi socante!

Comentarii (73)

  • Ovidiu
    Invatatura.
    Multe nenorociri se intampla pe lumea asta.. ar trebui sa luam aminte.
    0 0
  • dadada
    Copilasi , luati-va masini rapide ! Populatia va scadea.......ironie amara , desigur......
    0 0
  • Mda
    E crunt, dar deh, clipul e putin vechi, il vazusem deja! Dar e bun de postat, ca sa le deschida ochii unora..Naspa rau
    0 0
  • sunshine64sm
    Vitezomanii oricum nu se uita la asa ceva...
    ...si chiar daca s-ar uita, sint prea inconstienti ca sa mai priceapa ca de fapt reprezinta un pericol public.
    0 0
  • luxxxien
    hmmmm
    Daca ar pricepe toata lumea ce ar trebui sa priceapa...
    Foarte bine facute filmele, foarte realistice...
    Mie unul mi s-a facut pielea gainii...
    0 0
  • vanezu
    target
    da, intradevar asa ar trebui facuta o campanie de gen, nu 2 flururasi cu un semn de exclamare pe ei... ceva care intradevar sa rupa si sa te socheze...

    problema totu e ca la noi in general la ce nivel intelectual exista tot nu s-ar prinde.... decat daca se face vreo versiune in care se duce bolonava, isi ia un pet de bere si la intoarcere il calca masina si sa se vada berea imprastiata pe jos... poate doar asa mai contientizeaza unii..

    de ce zic asta? gaditi-va doar la fazele cu toti meseriasii care stau pe margine pe proble la raliu unde chiar e risc maxim.... aaa, nu, io sunt jmecher, fug io....
    0 0
  • Cristi
    Mda
    Asa trebuie sa arate un clip care sa sensibilizeze soferii. Nu prostia aia facuta pe bani multi care sa arate niste modele schiloade. Neamtul tot neamt. Nu se dezminte.
    0 0
  • bustiuci
    dar ...
    După cum spunea şi sunshine64sm chiar cei de sunt vizaţi ar ţine cont de aşa ceva? Cel mai probabil se distrează pe seama acestui clip .. la câtă demenţă ... rămâne ca cei asupra cărora are impact clipul să-şi arunce permisele, să stea în casă, să nu mai iasă afară ... trist ...
    0 0
  • mitica
    inconstienti
    Mai mult ca sigur ca multi dintre protagonistii reali ai accidentelor asemanatoare nu-si pierd timpul sa urmareasca asemenea clipuri,ar trebui la scoala de soferi vizionate obligatoriu!
    0 0
  • Aici aveti cea mai mare dreptate baetii
    0 0
  • fain oras
    Adevarul e ca nici copiii nu mai sunt invatati de mici ce sa faca si cum sa se comporte pe strada, si cad prada hormonilor.
    Dar sunt foarte multi inconstienti si la volan.
    Tema de gandit.
    0 0
  • raresh
    pe drum se uita totul
    Problema e alta...nu ca soferii nu ar stii riscurile acestea sau pietonii, daca ii iei la intrebari toti stiu ce sa faci si ce sa nu faci....problema e ca atunci cand iesi pe drum uiti totul ....toti spun " ha...mie nu mi se intampla asa ceva..."
    0 0
  • roberto526
    Idei sunt multe
    Treaba ca idei sunt multe pentru prevenirea accidentelor da din pacate doar ideile proaste sunt puse in aplicare.
    N ai sa vezi politicieni pe vre-un site sa vada filmuletzele astea sau sa citeasca pe forum ideile altora. Oricum trebe bagate in scoala de soferi filmele astea.
    0 0
  • asta da reclama
    ce arata e asai distractia,neatentia,bautura,viteza asa arata in videoclip eu cred ca trebuie vazut de toata lumea nu numai vitezomanilor si in special soferilor si eu sint un vitezoman dar merg cu mintea si am odata ocazia sa merg pe o pista de formula 1 as conduce repede,cred ca ar trebui sa arate reclama asta si la spanioli ca astea sint prea prosti si nusi dau seama de pericole care se fac se urca drogati ,bauti la volan
    0 0
  • Imprudentii, de obicei, sunt persoane care nu prea citesc nici pe net, nici altfel. Asa ca, efectul este tot pentru ei prudenti. Oricum, clipul este foarte bine realizat.
    0 0
  • cozappz
    Scoala de soferi
    Care scoala de soferi? Taxa de permis pentru un analfabet este de 5000E. Un clip cu unu/una care vorbeste la mobil in timp ce conduce nu se gaseste pe undeva? Dumnezeu sa ne aiba in paza!
    0 0
  • Super campanie
    Da, intr-adevar aceasta campanie isi atinge scopul. Mi se pare amuzant ca apare postata aici la numai o zi dupa ce am primit-o pe mail de la un prieten si am dat-o mai departe. Probabil ca acel "mass" a ajuns si pe la voi. Nu ma intelegeti gresit, e foarte bine ca o popularizati. ;)
    0 0
  • tare clip
    bv celui care a bagat clipul acesta e super tare ,intradevar asta este neatetie si se pune accent mai mult pe faptul ca nu conteaza cat esti tu de bun la condus dar vine un dobitoc si iti distruge viata. eu cred ca mereu trebuie sa fim atenti la greselile altora si sa invatam din ele sa nu ne rupem in figuri cu masinile ca se pot intampla astfel de cazuri in care sa fim noi protagonisti si in cazul ala este real deci atentie mare in trafic
    0 0
  • jazzboy
    foarte tare conceptul..
    e primul film pe care il vad unde nu se pune accent pe soferi direct, ci arata ce pot face ei...mai ales primul film e foarte real gandit...parinti la spital..2 indragostiti unul moare altul in carucior... e socant. bravo celor care au avut ideea asta...sunt de recomandat scolilor de soferi..
    0 0
  • socant
    Ar fi misto sa faca un fil de groaza ca tot aia iesea...horro
    0 0
  • In sfarsit
    In sfarsit un subiect unde nu se contrazice nimeni. Cel mai bine transmis mesaj media din acest domeniu. Ar trebui sa ne sperie ! Si sa ii sperie si pe cei care ar putea sa nenoroceasca vietile altora !
    0 0
  • Corneliu
    adevarat
    am si eu ca este un subiect despre care au toti aceeasi parere... si contrariile sunt excluse. Clipul este foarte bine realizat si da de gandit celor care au minte... care nu nici sa nu mai puna mana pe volan. am avut si eu 2 accidente in 6 luni... nu ca sunt inconstient (poate eram dar acum nu).. si m-am rasturnat prin aer avariind si alta masina... insa mare minune ca nu am patit nimic.. cu doar 90km/h... ceea ce a produs cauzele accidentelor a fost distragerea atentiei de la condus (nu aveam viteze excesive... la 90 pe national)...
    Multi se feresc de un caine si dau in copaci... se uita dupa o gagica si vad o asistenta..... multi vor sa vada acul de kilometraj urcand mult si vad cum apoi se rostogolesc... daca majoritatea masinilor se fabrica acum cu TV si DVD.. ce-ar fi sa puna la inceput cand porneste masina un clip asemanator..???... sa-i aminteasca de fiecare data. poate spui ca ai masina sigura si intri in spital... dar intri in puscarie ca poti omorî pe altul. trebuie facut publicitate la aces video... (o sa fac si eu ... ca acum ma pot controla).... O zi bună in continuare!!!
    0 0
  • Ghost Rider
    Viteza
    Orice am face idioti la volan mereu vor exista asa ca degeaba ne batem capul.Ramane doar sa fim mai atenti in jurul nostru asta e viata din ziua de azi...........
    0 0
  • auto market
    Clipul de mai sus a fost promovat pe alte site-uri intai iar ca de obicei voi trebuie sa copiati ideea si sa va lansati cu inca o stire? veniti cu ceva original, autentic marca voastra.. nu copiati 220.ro, youtube.com, video.google.. nu e frumos! daca vrem sa le vedem putem da search pe alte site-uri si singur cu manutza noastra :) o zi excelenta
    0 0
  • marius
    accidente
    Aceste imagini DURE SI SOCANTE ar trebui date zilnic la televizor poate teribilistii in pauzele publicitare, poate asa mai ii fac pe unii sa constientizeze ca o masina nu este o jucarie, iar condusul acesteia nu este o joaca.
    0 0
  • tari cascadoriile :D
    0 0
  • Adrian
    trist dar adevarat
    din pacate accidente grave sunt in fiacare zi,cateodata trecem pe langa locul accidentului si nu constientizam ca am puatea fi noi acolo intinsi in iarba sau zdrobiti de copac ... pacat ca clipuri de genu nu sunt prezentate la scolile de soferi .
    0 0
  • feldefel
    genial
    atat pot sa spun
    0 0
  • TheSpecialist
    Angajati un redactor auto cat mai repede
    AutoMarket prieteni, asta nu este stire, nu este nici macar un video inedit si nici macar ne este proprietar AutoMarket. Am vazut toate aceste clipuri acum 5-6 ani in urma. Scrieti fratilor si voi de niste crash teste recente, technlogii noi, capabilitati vehiculare, statistici actuale, pertinente si relevante.. ... nu videoclipuri vechi de ani si ani.
    Cat despre titlu "Clipurile urmatoare ofera o lectie dura despre urmarile imprudentei la volan. Atentie, imaginile pot fi socante!".. .. fratilor este de tot rahatul. "...lectie dure despre urmarile..." ionopot kivanok! tudom romano!
    Angajati fratiolr un redactor cat mai repede.
    Cu prietenie TS
    0 0
  • bagati la cap!
    clipurile astea ar trebui sa fie difuzate si la noi. am vazut deja niste clipuri asemanatoare,dar nu socheaza ca acestea. bine, la noi nu sunt de vina doar neatentia, viteza si alcoolul.
    poate k o sa radeti, dar eu azi era sa dau peste 2 vaci ce traversau agale un drum european, cu un bou in frunte(proprietarul lor). am claxonat de la vreo 200m, dar, ori ala era surd, ori era kiar BOU si nu a auzit. noroc k m-am infipt bine in frane mai devreme, anticipand prostia aluia.
    si pe langa caini, carute si alte tampenii care circula fara probleme pe drumurile noastre, mai sunt si drumurile pline de petice si gropi...
    traiasca parlamentarii! :P
    0 0
  • intrebare
    dar melodia stie cineva cum se numeste ??
    0 0
  • ionela
    pt.the specialist
    Cat timp vor exista specimene care gandesc ca tine, nu ne putem astepta la o civilizare in trafic, . Dar ce sa-i faci capete stramte vor fi mereu. Revizueste-te!
    0 0
  • raspuns
    nothing else matters-metallica
    0 0
  • tare clip
    asta e pt toti oligofrenii care nu stiu unde sa coxeze sau sa depaseasa sau urca aiurea beti la volan si tre batuti, pt astia e important sa ai cai putere desi nu stiu ce sa faca cu ei.
    0 0
  • bakero
    socant
    mai conduc maine?nici nu-mi vine sa mai ma urc in masina...in ce lume traiam.de ce trebuie sa se faca asemenea filmulete.................................
    1 0
  • Concluzie
    Toti cei care au "murit" in acest filmulet au murit din cauza femeilor si a fotbalului. Deci, copii, lasati-va de sport si nici macar sa nu indrazniti sa va ganditi la o prietena!
    0 0
  • cristi
    de luat aminte...
    Te cutremuri cand vezi ce se poate intampla intr-o clipa de neatentie, de teribilism...cam toti facem pe grozavii la volan, mai rar sau mai des, insa iata...care poate fi pretul!
    Oare merita?
    0 0
  • TheSpecialist
    Pt. Ionela Ce-are s,...udura cu prefectura?
    Ce-are cucoana de-a face civilizatia rutiera din Ro cu remarca mea asupra titlului infantil si a lipsei de noutate in acest asa zis articol. Probabil ca la vremea la care am vazut eu aceste clipuri dumneata nici sa nu fi avut permis.

    Hai sa fim seriosi... are cineva impresia ca daca un sofer care conduce zi de zi baut la volan, un taximetrist vitezoman sau unul dintre cei care alearga in fiecare miez de noapte pe Magheru ar vedea aceste clipuri si-ar scumba atitudine rutiera? Iara daca cineva are impresia ca "Da"... .. .atunci este rupt de realitate.
    "Mie nu mi se poate intampla asa ceva" este atitudine tuturor celor care cu buna stiintza conduc sub influentza, cu mult peste viteza legala, sau depasesc imprudent. Daca tu esti vegetariana si vezi un video clip facand reclama la un gratar. ... te vei apuca sa mananci carne?
    Youtubul este plin de accidente reale in care oamenii mor in timp ce filmeaza.. .. ce poate fi mai graitor decat atat, iar cu toate acestea zi de zi pusti teribilisti, vitezomani pe fondul intoxicarii fie cu alcol fie cu narcotice mor pe capete.
    0 0
  • Mie nu mi se pare atat de socant si nu cred ca ia aminte nimeni atata timp cat zilnic vedem la stiri cel putin 15 min numai accidente cu victime etc. si urmatoarea zi posibil sa vezi cu un accident mai mult. Intradevar realizat super videoclipul. Tot timpul vor exista neatenti si teribilisti din pacate.
    0 0
  • Super tare clip....excelent realizat....ar trebui sa il ruleze la scoala de soferi....
    0 0
  • snobism
    NU cred ca asta este o stire. Nici nu exista pretentia. Dar este NECESARA. Oare cand o sa inceteze unii "sa-si dea cu parerea" despre lucruri de care n-au habar si NU SUNT CALIFICATI? Poate cu astfel de clip-uri ar trebui inceputa scoala de soferi (inclusiv la instructori!...).
    0 0
  • dap
    bravo asta da trebuie sa le privim zilnic si atuni e ok
    0 0
  • I se poate intampla oricui
    Vreau sa copii si eu clipul asta stie cineva cum pot?
    0 0
  • Asa e omul
    Omul are tendinta de a se autodistrige dar daca nu ar fi aceste accidente, boli si altele am gasi noi ceva sa ne mai curatam pt ca deja cred ca populatia lumii e prea mare.Problema e ca de multe ori nu mor cei ce gresesc mor oameni fara nici o vina.
    0 0
  • marcoze
    amenzi prea mici
    Acest clip surprinde pe multa lume dar este pura realitate. Eu sunt de parere ca totul se datoreaza politiei si politicenilor care in loc sa dea amenzi usturatoare pentru viteza, alcolemie si altele, ei dor prin parlament. O intrebare simpla: de ce oare in Ungaria toti merg regulamentar si nu se intampla accidente doar din an in pasti?...raspuns: pentru ca daca, calca pe bec...au de platit enorm. Eu zic ca asta ar trebui facut pentru a calma teribilistii si alti soferi inconstienti.
    0 0
  • Foarte interesant...
    ... socant, pacat ca nu se uita la el cine trebuie si nu sensibilizeaza pe cine trebuie..
    0 0
  • andrei
    hmmmm
    asa ceva se intanpla mereu si in romania de ce va mirati
    0 0
  • ...
    citesc comentariile... si brusc vad comentariu de Bon_Scott... Bon_Scott esti un idiot... stim... tie nu ti se poate intampla si cu toate astea lucrurile astea se intampla in fiecare zi si nici faptul ca le vede aici o multime de lume care le condamna, nimic nu se schimba... asa ca majoritatea cumentariilor sunt zero si cei care le vad si le condamna nu se schimba cu nimic defapt.
    0 0
  • klauss_ciolo
    hmmmmm.....
    hmmmmmmmmmmmmmm observ... ca de aici din catii sunteti pe forumul acesta..... multi .... sau majoritatea....nu au carnet de sofer... sau sunt soferi de :(duminica sau de sarbatorii)conduc rar sau foarte rar........lucrez... sofer la firma de distributie.....farmaceutica........si sa ma ierte bunul dumnezeu..... pe zii fac cate 500km si ceea ce vad pe sosele e tragic....nu mai vorbesc de acei copii de banii gata......care au facut 18 ani si parintii le fac cadou un bolid......sau mai ex......le cumpara moartea...si carenetul l-au obtinut... ca si in judetul arges.... pe ce???? pe spaga si e tamaie la sofat......... si atunci ne mai miram de ce atunci cand te plimbi cu pretena..... pe trotuar se suie unul din acesta pe tine ca pe corcodus si mori ca un fraier... si el scapa ca tata da un telefon si copilu isi vede linistit de viata in continuare si multe alte cazurii......oricum in ziua de azi nu mei esti sigur nici calare ... dar mai pe jos........un sfat.......sa aveti grija pe unde mergeti........si dumnezeu sa v-a aibe in paza........klauss
    0 0
  • ana are mere
    0 0
  • Andrei
    Timpul nu-l poti intoarce...nenorocirea cand traiesti cu cele intamplate
    Ce e cel mai dureros este ca nu realizezi efectiv decat cand atunci cand esti pus in fata faptului implinit,dar din pacate nu mai poti face nimic din clipa aia...traiesti cu amintirea si nu poti sterge din minte,cu constiinta incarcata(daca ai asa ceva,multi n-au)ca ai distrus viata cuiva si eventual si cu un handicap permanent,care de multe ori este fatal.Nenorocirea este ca nimeni nu isi da seama de ce se poate intampla decat atunci cand e prea tarziu.Aveti grija de voi cat si de altii!
    0 0
  • Petrusca
    Alte cuvinte ar fi de prisos.., imaginile vorbesc de la sine!!
    0 0
  • nasol
    campania de genul asta ar trbui sa fie mai agresive decat fumatu ucide... alcolul, sarea si grasimile scurteaza viata ....
    0 0
  • menuhin
    nu fiti moralisti !
    dragilor ! imaginile ne arata o realitate cruda in care traim ! numai societatea civila nu poate schimba aceasta realitate ! trebuie un efort concertat :politicieni, legislativ,educatia in familie, scoala,mass-media si bineinteles in formarea soferilor .sa nu uitam insa rolul institutiei cea mai absenta uneori politia .si atunci cind aceasta incearca sa fie prezenta un pustan de bani gata cu tata bashtan ii face muci pe niste politisti care incearca sa faca ceva . aceste exemple trebuie sa devina RARITATI ! toti trebuie sa ne implicam ! este lumea noastra si a copiilor nostri ! avem dreptul la viata nepericlitata de vitejia sau inconstienta unora . Domnul sa ne ajute spre bine ! iar fiecare istet ca cei din film sa fie insotiti de un inger pazitor care sa-i opreasca la timp !
    0 0
  • mowgli
    socant clip
    cum spun multi, trebuie bagate astfel de filme in salile de pregatire pt carnet auto.de ce?pentru ca trebuie bagata frica in soferi dinainte ca acestia sa conduca, dar la unu care de 20 de ani conduce cu 120km/h viteza de croaziera... e cam greu sa-l mai inveti ceva.soferii de tineri trebuie speriati.nu poti invata un caine batran trucuri noi.
    0 0
  • Frectie galenica la un picior de lemn
    Domnilor/Doamnelor aceste videoclipuri nu fac nici un serviciu comunitatii automobilistice ci dimpotriva. Trebuie sa intelegeti ca acestea au fost comandate de vreo societate de asigurari, un minister al transportului, departament de politie rutiera, etc ca urmare a unei alocatii guvernamentale de fonduri in vederea unei campanii de asa zisa constientizare si informare, si spre a se putea bate cu caramida in piept ca vezi Doamne uite ce am facut noi ca sa prevenim accidentele. La realizarea acestor video clipuri se cheltuiesc sute de mii de dolari care bani intra in buzunarele grupurilor de interes. Asadar filmul este comandat unui prieten producator care angajeaza prieteni cascadori, prieteni actori, scenaristi, video editori,luministi, sunetisti, etc. La costurile de productie se mai adauga alte zeci de mii pentru distributie si prezentare.
    Rezultatul? O productie fara valoar3e artistica,
    de cele mai multe ori cu o calitate technica indoielnica la care se uita si ia aminte de obicei soferii cu etica. Din proprie experientza, si slava Domnului am ceva-ceva, (http://thespecialist.automarket.ro/about.php) mi-a fost dat sa vad ca aceste videoclipuri nu au asupra comportamenului rutier absolut nici un efect. Oamenii il privesc ca pe un film artistic, iar la sfarsit spun:"hmmmm... mda.....cam nasol momentul...da' asa-i viata...ia mai da Costele o bere!"
    Acuma...Daca toti acesti bani ar fi utilizati la crearea unui poligon auto special, la finantarea mai multor filtre anti-alcool, la o educatie proactiva in randul soferilor intre 18 si 25, va asigur ca efectele unei atari campanii ar fi cu mult mai eficiente decat vizionarea unui clip de 60 de secunde. Cati dintre dumneavoastra ce de-aici de pe acest site si-au scimbat conduita rutiera ca rezultat direct al vizionarii acestor clipuri. Viteza nu este ucigatoare ci betia la volan, lipsa de indemanare, lipsa de atentie, aroganta si lipsa de respect fata de semnele si semnalele de circulatie. Decat sa imi arate guvernul ca pe fondul unei viteze sporite si in corelatie cu aparitia unui caine comunitar (vagabond) sa produs o tragedie, si la a carei realizare sau cheltuit sute de mii de dolari, as prefera ca banii aceia sa fie orientati catre colectarea jivinelor si tinerea lor intr-un loc special amenajat. Decat sa mi se arate ca Tilica Guguman joaca fotbal dupa care bea bere, dupa care face accident, si la a carei realizare s-au cheltuit sute de mii de dolari, mai bine sa fie directionati acesti bani la subsidierea programelor de "Driving service" ale barurilor, instruirea personalului localurilor publice in a recunoaste semnele starii de ebrietate, etc.
    Responsabili de producerea tragediilor se fac si prietenii soferilor, familiile acestora, chelnerii si barmanii care desi realizeaza ca individul este baut si clar nu ar trebui sa conduca intorc spatele si spun..."ce ma intereseaza pe mine, nu este treaba mea". Mie personal imi place sa conduc intr-o maniera sportiva, iar pe autostrada imi place sa o "calc" insa daca am baut o jumatate de pahar de bere eu nu mai ating volanul. Nu depasesc pe linie continua, respect culoarea rosie a semaforului, opresc la "Stop" si cedez la "Cedeaza trecerea", reduc viteza in zona scolilor si a parcurilor, nu ascult muzica in masina iar atentia mea la volan este distributiva. Privesc la cel putin 100 m inaitea mea in ambele parti ale caii rutiere, daca nu am contact vizual fie direct fi in oglinzile masinii cu soferul ce urmeaza sa se intersecteze cu mine incep s franez progresiv sau cel putin stau cu piciorul deasupra franei. In 25 de ani ma ferit Dumnezeu si eu singur de accidente. Pentru cine are urechi sa auda. TS
    0 0
  • GO GO GO KAMIKAZEEEEEEE :D
    0 0
  • davvidd
    cati din cei care fac morala nu au deasit macar odata viteza legala? cati din cei care au murit nu au incalcat vreodata regulile de circulatie? Sa dai sfaturi si sa emiti judecati e usor...
    0 0
  • ROmanul
    CNA
    Poate ar trebui ca regula CNA care interzice aratarea ranitilor si mortilor de la accidente, sa fie anulata. Poate daca oamenii ii vad pe morti si raniti asa cum sunt ei dupa un accident se gandesc de 100 ori inainte de a apasa pe acceleratie sau de a forta o depasire, etc.
    0 0
  • Clipul este infiorator, foarte bine facut - find probabil parte a unei campanii mai mari - insa o parte din comentarii reflecta o atitudine specific romaneasca. As propune realizatorilor ca pentru cei care considera acest clip "Rezultatul? O productie fara valoar3e artistica,
    de cele mai multe ori cu o calitate technica indoielnica " sa faca si versiunea cu Van-Damme. Bineinteles ca tot timpul exista o conspiratie "sute de mii de dolari care bani intra in buzunarele grupurilor de interes", spagi si nepotisme - spuse romanul vesnic frustat. Oricum el are si solutia (normal pentru ca romanul e genial din nastere) - "crearea unui poligon auto special, la finantarea mai multor filtre anti-alcool, la o educatie proactiva in randul soferilor intre 18 si 25". Poligon auto special?? pentru ce? in fiecare oras sau doar unul singur in Bucuresti? Educatie proactiva? Sa ii invatam ca nu au voie sa bea dar e ok sa conduca sportiv pentru ca "Viteza nu este ucigatoare" si domnul TheSpecialist in 25 de ani de condus nu a avut parte de accidente? VITEZA UCIDE pentru ca nu toata lumea are reflexe extraodinare sau atentie distributiva sau noroc sa aiba parte de conditii ideale de trafic. "Colectarea jivinelor si tinerea lor intr-un loc special amenajat." acesta e primul lucru la care v-ati gandit pe bune? (rolf). Personal cred ca secventa in care apare cainele inglobeaza totalitatea evenimentelor care se pot produce independent de vointa noastra si care pot produce dezastre.
    Ar fi multe de spus dar ma opresc aici (imi cer scuze d-le TheSpecialist daca am exagerat ), important e ca filmul a avut asupra mea efectul scontat - a reusit ma puna in rolul victimelor colaterale accidentelor auto. Cauza principala? Atitudinea "nu mi se poate intampla mie pentru ca.."
    0 0
  • Geani XXL
    ce vrei frate
    daca fraerii aia nu stie sa conduca .. ei
    si lasatio m-ai moale voi ca nu ie chiar asa
    0 0
  • TheSpecialist
    @ eu Viteza nu ucide ci VITEZA + ...
    Prietene cateva considerente pe marginea postului tau.
    1.
    Traiesc in Canada de 15 ani. Roman da, frustrat... nu am de ce. Traiesc o viata minunata
    2. Nu stiu care este ocupatia Domniei tale insa una dintre firmele pe care le am este de film si productie video. Da-mi un email si iti trimit linkul sitului meu.
    As putea sa disec raspunsul Domniei tale insa... nu cred ca isi are rostul.
    Nimeni in istoria omenirii nu a murit din cauza VITEZEI. Din cauza NEATENTIEI + VITEZA da, ALCOOL + VITEZA da, NEINDEMANARE + VITEZA da, IGNORAREA SEMNELOR RUTIERE + VITEZA da.
    Avionul zboara cu o viteza de 1000 km /h, cu toate acestea nimeni nu moare din cauza vitezei.
    Din cauza unor defectiuni technice da, eroare umana de pilotaj da, din cauza vitezei insa ba.

    Pilotii de rally conduc cu viteze de pana la 180-200 km/h. Echipajul unei masini de rally nu moare din cauza vitezei. Cei doi pot muri din cauza unei erori de pilotaj, defectiune technica, aparitia instantanee a unei creaturi (caprioare, vaci si/sau alte jivine) insa jnu din cauza vitezei. Ceea ce reiese din grupajul de clipuri vine in sprijinul afirmatiilor mele. Arata-le pustilor de pe Magheru clipurile astea si sa vedem daca a doua seara vor sta acasa si nu vor mai alerga de "nebuni" pe bulevard.

    Cu stima,

    TS
    0 0
  • LoryNicu
    Grav
    ...prea realist filmuletul...pe cat e de frumos pe atat e de tragic...luati aminte...k mor prea multi oameni doar din viteza...
    0 0
  • neamtzu
    ..........
    cu scutere NIMIK!!!!!
    0 0
  • Cristy
    Dureros ... desi este o animatie acest film, aceste lucruri se intampla cu adevarat ceea ce e foarte dureros ... pe mine unu m-a marcat acest clip :(
    0 0
  • Johnnyboy2
    Adevar
    Stimate specialist,
    Va felicit pentru ca a-ti plecat din tara asta. Va felicit pentru jobul si lucrurile pe care le stiti.
    As dori sa va adresez cateva argumente:
    1. nu este important de cine si cu ce bani a fost facut spotul, conteaza ca este foarte realist. din pacate am fost de martor la un accident oribil in care o persoana a zburat prin parbriz si pot sa va spun ca am simtit ca retraiam acel accident cand am vazut clipul.
    2. daca nu locuiti in Romania, nu stiti cum sta treaba pe drumurile patriei dragi, cu o medie de 1.7 morti/zi si cat de utila ar fi mediatizarea unor astfel de clipuri reale (nu ceea ce se televizeaza acum, clipul cu fetele mutilate de pe capota lamborghini-ului)
    3. sunt inginer si va spun: viteza poate ucide. din cauza vitezei iti poate exploda anvelopa, din cauza vitezei te poti rasturna, din cauza vitezei nu mai exista aderenta etc. la avioane este alta problema.... nu intru in detalii
    4. in Romania se moare „cu dreptatea in mana“. Poti fi superatent si un pusti de pe Magheru considera ca „are loc“ intr-o depasire si iti intra in fata... Dupa parerea mea orice sofer ar trebui sa faca un accident. pare tragic, dar macar sa vada cum e, sa traiasca senzatia.... macar virtual

    Cu stima si respect,

    P.S> va place prea mult Badea. se vede ca ii folositi multe din expresii... asta nu va face mai destept...
    0 0
  • clip
    inainte sa spuneti ca acest clip e despre imprudenta la volan ar trebui sa-l priviti inainte ... 1 - despre neatentie; 2-despre centura; 3 - despre alcool; 4 - despre neatentia pietonului ...

    Consider ca e o lipsa de respect din partea site-ului sa publice un filmulet care nici macar nu a fost urmarit inainte ... sau poate nu a fost inteles??!??!?
    0 0
  • Marian
    Socant
    ... in momentul vizionarii abia puteam sa ma abtin sa nu`mi dea lacrimile...

    Cum scrie si pe pancarde acelea de pe marginea soselelor: Viata are prioritate!
    0 0
  • andreea
    traieste clipa
    ce e viata omului...poti murii nu numai din neatentzia ta ci din neatentia celor din jurul tau...m`a shokt acest cilp ...ji ce e mai rau este ca asta e adevarul
    0 0
  • DE CE L_AU STERS?
    cine stie unde mai gasesc videoclipul???
    vreau sa-l arat si colegilor de lucru, din pacate de la aceasta adresa a fost sters:(
    0 0
  • TheSpecialist
    @ Johnnyboy2
    Domnule inginer,

    In toate cauzele enumerate de producere a unui accident, viteza este un element colateral, o circumstanta agravanta cel mult iar nu o cauza principala. Dupa cum urmeaza:

    1) Pneul explodeaza nu din cauza vitezi ci din cauza neglijentei criminale, nepasarii sau lipsei de experientza. Desi stii ( nu dumneata personal, ci la modul general vorbind) ca pneul iti este uzat la maximum, desi vezi ca ies sarmele (centura armata), desi vezi ca din cauza unei directii necorespunzatoare pneul este "chel" pe o latura nu catadicsesti sa il inlocuiesti ci spui....la' ca merge si asa ca doar eu merg incet nu ca nebunu' ala de Specialist.
    Mergi cu el asa pana cand exlodeaza.
    Deci nu din cauza vitezei.

    2)De rasturnat te rastorni din cauza incapacitatii de a controla volanul (inca odata nu dumneata personal ci in general). Te rastorni pentru ca nu ai indemanare, pentru ca ti-ai luat permisul pe spaga, daca il ai, pentru ca parintii ti-au dat pe mana o masina cu sute de cai putere in timp ce orele afectate conducerii si/sau numarul de km parcursi sunt de ordinul zecilor.
    De asemenea te mai rastorni din cauza defectelor techice pe care fie ca din neglijentza criminala le-ai omis, fie din lipsa de experientza nu le-ai putut detecta in timp util.
    Nici in acest caz viteza nu este o cauza principala

    3)Pierderea aderentei, in general se produce pe fondul lipsei de experientza coroborata in special cu utilizarea unor pneuri neadecvate.In Ro nu prea exista notiunea de cauciuc de iarna/cauciuc de vara, cauciuc de asfalt sau de criblura. Aici exista insa este prea putin luata in consideratie. Si in acest exemplu mentionat de Domnia Voastra viteza in sine nu este relevanta si deci cauzatoare de accident decat in corelatie cu neadaptarea la conditiile drumului pe care se circula, conditia pneurilor si lipsa de experientza.
    Inca odata...Viteza Nu Ucide ci Ignorantza.

    De ce este important si relevant cine a facut clipul si cu cati bani are legatura directa cu faptul ca acesti bani ar fi putut fi folositi intr-o campanie proactiva de prevenire a accidentelor cu mult mai eficienta.

    Cat despre chestia cu "badea" imi pare rau insa...chiar ca nu am prins-o drept pentru care imi cer scuze.

    Dom' inginer daca am parut ca incerc sa par mai destept decat Domnia Voastra imi cer scuze, nu am facut-o cu intentie. Incercam decat sa imi exprim un punct de vedere care ar putea fi valid data fiind experientza pe care o am atat in domeniul dinamicii si controlului vehicular cat si a productiei publicitare. Ori si cine stie ca nu ai cum sa fii mai destept decat bun inginer asa ca nu mi-as permite sa... .. Dom' inginer... ... zau asa
    Cu stima TS

    P.S. Sunteti atat de bun sa ma faceti si pe mine sa pricep chestia cu "badea"
    0 0
  • http://www.youtube.com/watch?v=gDRCbp3gdgM Pentru cei care au cerut o alternativa la filmulet!
    0 0
  • UNDE-i FILMU BRE? nu-l mai gasesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru