VIDEO: Incredibilul Lexus IS-F

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Va oferim putina agresivitate si sportivitate din partea sedanului de 400 de cai pe circuitul de la Laguna Seca.

Comentarii (13)

  • bogdan
    is-f
    foarte tare cred ca masina asta se poate bate foarte usor cu m3 de la bmw bv lor
    0 0
  • design
    eu nu stiu cine deseneaza masinile astea, dar sunt pocite rau de tot... calitatea lor am inteles ca e buna... dar la design au multe de recuperat... parca ar fi copii dupa Mercedes si BMW doar ca au tras cu o linie in plus...
    0 0
  • Andreis
    Poate ca e spectaculos ce face acolo, dar hai sa fim seriosi, nu se poate compara cu masinile nemtesti! BMW e peste, o clasa peste...

    Dragut, atat!
    0 1
  • is-f
    cred ca au ciordit ceva idei de la vechiul impreza ...
    0 0
  • AndreiRN
    Lexus
    O masina cu performante net superioare celor europene la un pret real, nu umflat cu pompa. Europa nu a gustat inca acest fenomen datorita monopolului de piata dar a venit timpul sa vada si ei ce inseamna calitatea la un pret adevarat. Intentionat sunt conservativi inca la formele exterioare pt a-si putea arata valoarea technica. BMW va avea mult de lucrat la fiabilitate pana ajung la clasa la care este Lexus dar MBZ va trebui sa fie atenti ce scot din fabrica tinand cont ca au avut cateva modele de kkt care le-a facut numele de rusine. In rest Infinity si Lexus vor ridica si standardul european la fiabilitate si calitate.
    0 0
  • mmmm
    Hai sa fim SERIOSI ! Au dreptate cei care spun ca nu se pot compara masinile germane cu perfectiunea japoneza ! Cred ca asta e o masina super !
    0 0
  • mda...
    Japan rules! Opinie proprie si personala. Desi liniile de design ale europenilor pot fi cu greu egalate, nu te mai multumeste o masina care cam da rateuri cu partea electrica si inghite combustibil in cantitati industriale (n.b. Mercedes-Benz). Si se stie ca topurile de fiabilitate din multe tari europene sunt tinute de marci japoneze(exemplu Germania, unde 2 ani la rand, nu mai retin ce ani Mazda 6 a fost in topul fiabilitatii), nu mai vorbesc de americani unde marcile proprii vor fi inghitite de japonezi. Conduc zilnic o masina germana, sunt foarte multumit de ea, si trebuie ca recunosc ca acum ceva ani eram un impatimit al mesinilie germane, insa ma uit pe strazi si vad masini care mi s-ar potrivi mai bine, si nu ma refer doar la masinile de muritor, cele populare, economice, sau de familie, ma refer cam la toate modelele. Si tot ce vad si imi place este japonez, nu corean, nemtesc sau frantuzesc, poate Saab si Volvo ce ma mai atrag. Repet, este o opinie personala. Astept ziua in care voi vinde masina germana care o detin momentan, si sa privesc spre una japoneza, o Toyota, o Mazda, o Honda, Lexus deja e premium, dar ca masina de companie as alege una japoneza in orice moment. Si legat de clipul de mai sus, nu am ce comenta, cred ca tehnic se va ridica la performantele unui BMW M3, poate nu la clasa si renumele unui M3 dar tehnic are sanse sa fie la acelasi nivel acest Lexus IS-F. Stima !
    0 0
  • biofreack
    orez amar
    link-ul asta Lexus LS460 http://reviews.cnet.com/i/ss/2007LexusLS460/07_Lexus_LS_460_43_440.jpg

    link-ul asta BMW 760li
    http://www.diseno-art.com/images/bmw_760li.jpg
    vedeti vreo asemanare hmmm sau vreo deosebire
    eu vad o deosebire unul e bmw si unul e wannabe da uite ca prinde la natarii de voi saracilor
    0 0
  • biofreack
    tot eu
    asta e acelasi model Lexus din 2004 LS
    http://dealerimages.gabriels.net/Autos/2185/2185_st0640_037.jpg
    aici avem un mercedes 600 SEL de prin 1997
    http://www.carfolio.com/images/dbimages/zgas/models/id/5898/1991_600_sel.jpg

    al dracu nemti astia cum copiaza originalitatea japoneza
    0 0
  • @biofreack
    Natarau esti tu romane, sau complexat si neadaptabil la nou, doar nu nemtii au inventat roata sau prima masina...sa fim seriosi, daca tie un BMW sau un Mercedes iti da aer de samsar sau mafia inseamna ca faci parte din generatia aia de "aur" de dupa scumpa noastra revolutie, care ti-au facut avere furand motorina de la combinat, sa arati si tu ca ai inginerie nemteasca la pedala. Las-o moarta, asemanari sunt, nu zic ca nu sunt, m-am referit strict la partea tehnica si fiabilitate care este muuullt superioara unui BMW sau Mertz. Ramai tu cu ele, mai rau pentru tine e ca tehnica avanseaza, tu ramai old age, sau poate te incanta sa platesti brandul. Anyway, your choice, dar nu stiu cum iti permiti tu sa faci natarai niste oameni care isi exprima o parere despre sau care aleg o "altceva" decat preferi tu. Deci, concluzia e ca ramai tot un complexat, fa-ti un club zic eu, poate asa nu vei fi singur. Stima!
    0 0
  • AndreiRN
    Fiabilitate
    "BMW 760li"
    Am fost weekendul trecut la "junk yard" (cimitir de masini) pt ca aveau reducere de 50% la orice.
    Erau doua BMW in stare buna si cu motorul(v12) si transmisia in ele si piele frumoasa in interior si neatinse de nimeni. Motorul se vindea la $120 si nimeni nu se atingea de el stiind cat de nefiabile sunt aceste motoare. Frumoase masini dar ...... doar sa le ti in garaj.
    Niciodata nu am vazut un Lexus acolo.
    0 0
  • oare ...
    .. lexus e ceea ce si-ar dori si BMW si Mercedes ... , daca nu ai condus asa ceva si te exprimi ... fara cuvinte
    0 0
  • REALITATEA
    lexus
    O sa cumpar nemtesti cand vor avea preturi corecte pana atunci prefer Lexus-ul meu pe care am dat cu 30% mai putin decat pe orice nemteasca echivalenta!In rest spor la cearta si bafta celor care platesc scrumiera,geamurile electrice,ESP-ul si multe altele pe care le stim cu totii!Macar de nu s-ar strica,dar sincer am vazut C Klasse nou nout cu ABS si ESP bulit in asa hal incat numai in Germania a putut fi reparat!si asta la 3000 de km si noul c klasse!Fiabilitate si calitate cum are Lexus nu vor avea nemtii niciodata!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru