VIDEO: J.Clarkson compara Gallardo cu F430

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 08.11.2007
Cunoscutul prezentator Top Gear a facut un test comparativ intre cele doua modele Lamborghini si Ferrari.

Comentarii (5)

  • deja sunteti jenanti cu Clarkson asta alte stiri nu aveti acuma presimt ca urmeaza o stire cu episodul Africa ... sa sti ca asta nu intereseaza pe nimeni am vazut apisodul nu tre sa ne mai spui si dumneata
    0 0
  • bah
    ce ai ma cu clarkson??esti frustrat ca a condus aproapte orice masina existenta pe lumea asta?bravo lui si echipei de la Top Gear ca au posibilitatea sa faca toate aceste reportaje.
    0 0
  • nenea clarkson
    daca ar sti nenea Clarkson ca ii dati materialele de pe noul DVD pe net...tststs.
    Oricum cine are cunostinta de Top Gear isi ia singurel ultimul episod de pe torente. Cine nu stie si se uita aici, ahabr nu are ce este Top Gear si dau o dimensiune fenomenala emisiuni...
    P.S. Faptul ca a condus orice masina iti trece prin cap nu il face ce necontestat. Este intradevar un personaj foarte interesant si devreme ce a primit premiul pentru intreaga activitate la premiile televiziunii britanice spune multe. Cu toate astea, de multe ori debiteaza numai prostii, dar nu stiu daca le spune de dragul divertismentului sau chiar nu stie ce zice...In rest Top Gear e cea mai tare emisiune din lume. Are si divertisment, si informatii utile.
    Cu atata promovare de Top Gear si Clarkson, parca BBC va da bani faceti "plugging" pt Top Gear.
    0 0
  • supercars
    ...mie nu mi se pare corect rezultatul 'liniutzei'...f430 a plecat mai repede...eu cred ca masinile sunt cam egale,singura diferenta se vede la turul de pista.oricum,amandoua sunt super tari..pt mine..un plus il are lambo..pt moment...si nu stiu exact de ce...poate pare mai exclusivista si are design mai indraznet.
    0 0
  • Orice incercati sa spuneti despre Jeremy Clarkron nu il puteti denigra in nici un fel. Stilul in care prezinta o masina si glumele lui tipic englezti sunt inconfundabile. Si pe langa toate astea, cei care priduc Top Gear sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Sau altfel, spuneti-mi mie o alta emisiune/show auto care a rezistat din 1978 pana astazi. Au trecut multi pe acolo in toti anii in care s-a filmat Top Gear, si sunt ceva ani (inclusiv un din prezentatorii actuali ai Fifth Gear, Tiff Needell), dar singurul care a ramas neschimbat e Jeremy Clarkon. Oare atat de mult abereaza incat nu a fost schimbat in toti astia aproape 30 de ani? Sunt un fan al emisiunii, deci daca depasesc limita subiectivitatii imi pare rau. Oricum e un comentariu off-topic, dar doream sa le raspund celor care nu stiu ce reprezinta Top Gear! Stima!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru