VIDEO: Masinile japoneze contra celor germane

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.06.2007
Rivalitatea modelelor germane si japoneze s-a mutat pe circuit. Aflati cine urca pe podium!

In video-ul urmator veti avea ocazia sa vedeti un duel intre masinile germane si cele japoneze. Se vor prezenta pe rand in fata dumneavoastra:

-din partea germanilor: Porsche 996 Carrera si BMW M3

-din partea japonezilor: Mitsubishi Lancer Evo VII, Nissan Skyline GT-R, Honda NSX, Subaru Impreza si Mazda RX-7.

Dintre acestia pe podium au urcat doar... Ramane sa descoperiti dumneavoastra.

Comentarii (9)

  • Johnny
    gluma proasta
    Parca ne-am uita la filmele alea vechi japoneze " cu batai " in care se bat unii rau de tot dar niciodata nu are niciunu nici o unflatura sau picatura de sange. Bine regizata in favoarea lor dar e penibil filmuletul. Poate copii pana in 12 ani musca faza.
    0 0
  • Un cetatean
    Test concludent?1
    Voua cum vi se pare acest mic test?

    Sincer mi s-a parut ca unii din piloti nu au stiut sa duca masinile acolo unde trebuie ca sa isi arate adevaratul potential...
    0 0
  • foarte proasta gluma
    pilotii pe de Porsche, M3 si RX8 nu prea le aveau cu masinile alea...:))

    mi s-a parut un "film" de proasta calitate cu japonezi...
    0 0
  • lol
    sincer cu asfel de filmulete proaste cred ca o sa ma dezabonez.
    0 0
  • AndreiRN
    Subiectiva comparatia
    Comparatia pe pista este subiectiva datorita pilotilor si pregatiri fiecarei masini in parte dar adevarata competitie este pe piata libera si se pare ca japonezi le-a cam luat caimacul si la nemti. Europa trebuie sa inceapa sa proiecteze masini fiabile si sa se apuce sa le produca daca var sa supravietuiasca.
    0 0
  • laurentiu
    ha, ha ,ha !!
    acum ar trebui sa vedem acest concurs, facut in Germania , cu piloti germani !! cum credeti ca ar arata podiumul in final ??
    0 0
  • bogdan
    test
    vad ca toti de aici tineti cu nemti si ati fi cu iei pana la moarte insa nu recunoasteti, ca lancer evo VII si skyline gt-r sunt mai tari decat porsche si bmw in orice cursa indiferent de cine ar fi conduse
    0 0
  • XP Barton
    Reclama japoneza mascata
    Toata stima pentru Lancer Evo, orice generatie ar fi el, ca in campionatul national sunt cam primii, si pentru Skyline din auzite. Daca era in locul lui Carrera un 911 Turbo nu mai comenta nici un japonez, chiar daca sunt nume sonore toate.
    Toata chestia asta e foarte subiectiva, vor sa impuna produsele japoneze prin preturi scazute si calitate inalta (pretentia lor) si au luat produsele germane ca si referinta, arhicunoscute de altfel.
    In fine, toata cursa asta depinde si de dotarile suplimentare ale fiecarei masini, detalii pe care le-au cam omis.
    0 0
  • cristi
    greu de spus
    Cred ca masinile japoneze au mai putini cai decat cele germane, dar evo si subaru au tractiune integrala si le ajuta pe ploaie. Masinile germane au tractiune spate si sunt mai greu de stapanit pe sosea umeda. Cred totusi ca Evo poate sa bata M3 dar nu stiu daca si un porsche.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru