VIDEO: Mini Countryman se promovează în cel mai nou videoclip al lui Timbaland

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Celebrul producător de muzică Timbaland a lansat ieri un nou videoclip oficial, împreună cu Michelle Branch. Piesa, botezată „Getaway”, face parte din strategia de promovare a modelului Mini Countryman.

BMW continuă strategia de marketing „Urban meets Country”, destinată promovării într-un mod cât mai original a modelului Mini Countryman.

Cea mai nouă etapă a campaniei s-a consumat ieri la Londra, unde celebrul producător Timbaland şi cântăreaţa de muzica country Michelle Branch au lansat un videoclip în premieră mondială, ce promovează modelul Countryman.

La debutul oficial au fost prezenţi aproximativ 500 de invitaţi, printre care şi o mulţime de vedete internaţionale, care au răspuns chemării BMW. Melodia a fost botezată „Getaway” şi marchează practic debutul lui Countryman într-un videoclip, cu mult înainte de data programată pentru a demara vânzările.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • Etienne
    Mini Countryman
    Discutabil numele noului Mini, cu un Countryman ce se adreseaza mediului urban. Mai ales ca Mini nu mai e masina cu acelasi target de acum 35 de ani. E ca si cum producatorul national ar fi prezentat un nou model numit Dacia "Ţăran" pentru baietii si fetele care merg zilnic la mall.
    5 1
  • curiosul
    e site auto, nu-i asa?
    Da' niste poze cu masina respectiva cand putem vedea?
    1 1
  • Flaviu C
    pt etienn
    da prietene, countryman suna bine la o masina 'de fite' pt ca in state si nu numai ii un trend, si nu este o rusine sa fi taran, nici la noi nu este o rusine sa fi taran , pt ca sunt oameni cu principii morale si coloana vertebrala, care muncesc si-si vad de treaba.

    Dar la noi nu ies in evidentza numa' hotzii, incultzii , needucatzii, si lista poate continua...si aia sunt vazuti ca si tarani.
    Cred ca toata lumea este de-accord ca nu exista taran mai prost decat 'taranul de oras' , cel care a avut parte de conditii sa faca ceva si totusi n-a facut nimic, a preferat sa minta si sa fure s-agoniseasca ca sa conduca...

    Deci, acestea fiind spuse, Dacia nu putea avea un astfel de nume pt ca ducea la gandul de astfel de oameni, si radeau taranii adevarati (cei din x5-uri si cayenne-uri de ei) de oamenii simplii care-si vad de treaba...deci da...dacia avea nevoie de un nume rasunator , istoric...ce vreti voi...o zi buna!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru