VIDEO: Monstrul VW GTI W12 in actiune

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.06.2007
Va prezentam un clip video cu VW Golf-ul de 650 de cai putere si viteza maxima de 325 km/h.
Informatii privind VW GTI W12 le puteti vizualiza AICI !

Comentarii (9)

  • What ?
    nimic
    in ce actiune ca nu vad nimic...intradevar masina e un adevarat vis dar sa o puna pe o pista ceva.
    0 0
  • URAGANU
    hahahaha
    Clar, trebuie sa iau o Dacie, s-o bag in curtea unei scoli, sa-i scriu WW24 si sa o arat lumii, o sa fie tare :))). Inafara de faptul ca din fata seamana cu Corsa C si un bodykit ramane un VW, adica o masina comuna pe care s-a pus un motor performant. Asta se poate face cu orice masina, dar unde-i chestia spectaculoasa ? :)))
    0 0
  • luxxxien
    telenovelas
    Actiune terna, fara pic de consistenta, in care apare vedeta, beata, care joaca infernal de prost, sau nu are nici o linie de dialog doar isi arata formele... Lasa frate ca astept si io sa-mi huruie rulmentii de la alternator sa zic ca-i turbina, imi pun doua saibe in toba si sunt "marfa"...
    0 0
  • Giannig
    doar un vector de imagine
    Thy germans are thrring tzo have fun; cred ca puteau face mai interesante decat sa se chinuie sa bage un motor w12 pe un golf. De pilda sa mai slefuiasca un design sau sa mai regleze Golful GT, sau sa contruiasca niste motoare noi. Si nu seamana cu Corsa...lateralele duc a Renault Clio V6, iar spoilerul fata il face sa semene cu Golf3.
    0 0
  • Inutilitate
    La ce foloseste kestia asta ?
    0 0
  • kkk
    325 km/h oauuu intr-o sala de sport,atunci pe drum cat mai atinge?Jay Leno cu al sau Porsche Speedster a atins 320 km/h pe o pista de viteza deci mai putin decat W in sala!
    0 0
  • bbbobbbo
    up
    @deeu: unde ai vazut tu k a atins 325 in "sala de sport"? lool
    0 0
  • misto
    arata chiar foarte bine. sub asa forme se exprima tuningul inalt; prin finete. si geamu de deasupra e excelent. numa' sa nu fie mai mult decat poate inghiti, cu cei 325 de km ai lui.
    0 0
  • cutare
    din sibiu
    ma dik ma, ce tat comentatzii ma?...ca aia il face asa si aia asa, va puneti cu nemtii ma la masini..? pai si cei mai tari de pe piata ma,nu ca japonezii si chinezii frate , ca aia fac si masini de tocat carne fratzica,apai automibile...pfff, hai ba, ca neam de neamu vost si neam de neamu meu nu o sa aiba masina asa, nu va mai cacati pe voi!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru