VIDEO: Nissan Skyline GT-R spionat

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.04.2007
Asteptat sa isi faca aparitia in luna octombrie, Nissan Skyline GT-R a fost surprins in timpul testelor.

Alaturi de Mitsubishi Lancer Evo X, Subaru Impreza WRX STI si BMW E92 M3, Nissan Skyline GT-R este una din cele mai asteptate automobile de performanta ale anului.

Modelul sportiv, cu motor V6 bi-turbo supraalimentat, care urmeaza sa fie prezentat in luna octombrie a acestui an, este versiunea de productie a conceptului GT-R PROTO, prezentat in 2005 la Salonul Auto de la Tokyo.

Comentarii (9)

  • liviu batista
    masina
    o fi ia misto da cat costa ( o avere??????????????)
    0 0
  • ochalan
    ocha
    nu cred asa ceva................sunte-ti prost informati....
    0 0
  • Timis Paul
    Bberon Masina as vrea sa o am
    0 0
  • Piticu
    despre skyline
    Scrie la inceputul filmuletului"The Porche's worst nightmare" adica cel mai urat cosmar al lui Porsche dar vad ca in timpul testelor,Porsche-ul este tot timpul in fata Skyline-ului asa ca este o mare minciuna Nissan-ul.
    0 1
  • andrei
    skyline
    mai fratilor din pct. meuy d vedere ...skyline e cea mai tare !!!! in orice nfs am jukt si a fost masina ...pe ea am sarit ...skyline rules !!!
    0 0
  • george
    masina
    e prea tare masina asta
    0 0
  • skyline
    Skyline GT-R va fi oferit in trei variante, cea mai slaba urmand a avea 480 CP si un pret de 57.000 de $, iar cea mai apriga (numita V-Spec si usurata de aproximativ 100 kg) 530 CP si o eticheta pe care va sta scris 94.000 de $Supercar-ul anului va costa, in cea mai scumpa dintre versiuni, cu 97.000 de S mai putin decat un 911 Turbo, cu 126.000 de $ mai putin decat un Gallardo Superleggera si cu 79.000 de $ mai putin decat un Ferrari F430.
    0 0
  • :)
    Este cu adevarat o masina super sport...iar cine stie cu adevarat,japonezii sunt cei mai tari in ceea ce priveste masinilie sport...am condus un subaru impreza wrx..dar si un aston martin vantage,care se stie are 380 hp..pe langa cei 230 hp ai WRX-ului..Diferenta este de departe in favoarea subarului.Asa ca...sa credeti..Skyline este o maisna foarte puternica!
    0 0
  • vlad
    skyline ii o masina foarte buna ! si aproopo ratatilor daca va place o masina nu inseamna ca masina placuta de voi tra sa fie cea mai taree
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru