VIDEO: Noul Ford Mustang GT ameninţă supremaţia lui BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.08.2010
Într-un comparativ publicat recent, jurnaliştii americani de la Motor Trend au pus faţă în faţă două modele de performanţă cu pedigree: proaspătul Ford Mustang GT şi liderul absolut al segmentului, BMW M3 Coupe.

Comentarii (16)

  • mai vorbim cand or sa puna in fata "proaspetele" M3 si Mustang GT ;)
    7 4
  • Asa este ameninta suprematia. Cica BMW a iesit cu 0,09 sec mai bine, adica nu inseamna nimic. Sunt 2 masini egale din mai multe puncte de vedere, motor, putere , Mustang are motor de 5litri si BMW de 4 litri. Avem 2 masini egale, acum depide de gust,parca tot neamtul este mai tare.
    14 7
  • Nu stiu daca ai observat Vali, dar de ceva vreme masinile "sportive" ale americanilor sunt facute ca sa "bata" cate un M .. de ce oare ?

    Problema americanilor este ca vor fi tot timpul cu un pas in urma diviziei M la capitolul performante , vor ramane mereu cei care fac masini "care ameninta suprematia M" dar niciodata masini care sa stabileasca etalonul pe segment ;)
    14 5
  • scump domle, scump
    BMW M3 Sedan = 55.798,32 Euro fara TVA (in Germania)
    Mustang GT Premium = $33,695
    Sunt ambele frumoase dar parca Mustang este un pic mai ieftina, si poate au posibilitatea mai multi din cati si-l doresc sa-l achizitioneze.
    9 7
  • @agoox
    Poate ar trebui sa te urci in ambele masini si sa vezi diferente de interior, optiuni si confort. Mustangul ala are un interior cu materiala si finisari ale BMW-ului de acum 20 de ani.
    Mustang este o masina ok, dar este tipic muscle, M este un premium GT.
    13 4
  • renaultf1
    de 2 ori mai eftin! 0_o
    3 5
  • @USA
    Pe timp de criza americanii se iau de orice , recall-uri aiurea la europene , dueluri false cu regii , etc .
    Daca testul asta era facut in EUROPA rezultatele erau cu totul si cu totul altele .
    Americanii sunt prosti ca noaptea in TEHNICA .
    Nemtii , spiritul asta de a fi cel mai bun nu poate fi depasit de nimeni , Nemtii au inventat aproape tot de pe pamant .
    de la Gabriel Fahrenheit - pana la Einstein sau Robert BOSCH.
    12 4
  • daca o sa cauti o sa vezi ca in state cumperi un M3 ceva mai ieftin decat in europa ;) ... cam pe la 50000$
    6 2
  • bmw scoate aceeasi putere dintr-un motor cu un litru mai mic decat al mustangului asta ar trebui sa spuna cate ceva despre "talentul" americanilor la tehnica si motoare!nu mai vorbim despre sasiu suspensii cutie de viteze etc!
    5 2
  • INCA DEPARTE
    si nu ma refer la cele 0,9 secunde ( pentru ca este relatic cum au fost conduse masinile ) , ma refer la calitate , la fiabilitate , la performantele motorului sasiului ,etc sa nu uitam mustangul are 1000 cmc un plus si este mai nou , dar aceste lucruri nu l-au pus decat in postura de pretendent , mai are mult pana la titlu
    9 3
  • A win is a win, even if it's by less than a blink of an eye.

    Corecti din punctul asta de vedere.
    6 1
  • M3
    Cine a condus ambele masini isi va face o parere si probabil solutia va fi: M3! Personal am condus M3 si e o masina splendida(RX-8-ul mi s-a parut peste la tinuta de drum, cutie de viteze si directie, dar la liniute M3 e mult peste RX-ul meu...). Concluzia unui om care a condus M3 si Mustang:la liniute Mustangul s-ar putea sa fie peste, dar masina mai buna e clar M3.
    3 8
  • @Bernd
    Rx8 este numai in vis peste M3 .
    Multi se vor peste M3 si peste BMW si nu le reusesc saracilor ...
    9 5
  • Mustang
    I'd put my money on the mustang.

    Ca performante sunt aproape identice, dar suspensia mai moale a mustangului ma face sa cred ca e mai confortabila si mai buna pe drumurile noastre. La urma urmei nu avem nici un circuit pe care sa ne dam ca sa apreciem asa de mult M3-ul.

    In plus, Mustangul e mai aratos, se aude mai bine si are un cuplu mai mare la turatie joasa.

    Chiar daca M3-ul are materiale de calitate in interior, tot este un sobru, un neamt rece. In acelasi timp in Mustang parca ai parte de putina istorie si traditie tipic americana.
    9 7
  • Mustang-ul e legenda!
    imi plac nemtii la fabricarile lor, dar Mustangul...,nu pot trece peste asta pu un M3,-are el ceva dar nu e tot(M3 e tot BMW si formele lui se repeta la celelalte modele BMW-ca la incubator, poti spune k nu-l prea deosebesti si in plus n-as spune ca e SUPER-BUPER), insa Mustang e plin de forme care te lasa k dorinte dp el, in plus el va fi tot timpul in top si de cite ori nu vor modifica la el tot MUSTANG va fi!
    Mstang, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger astea-s o tema aparte si nu prea face a se compara cu ,,modelele de incubator,,.
    http://www.youtube.com/watch?v=as2erdrkQbI
    4 7
  • Ciprian
    @BMW
    Eu cred ca si roata tot de germanii a fost inventata. Cred ca si instinctul de a se alapta al bebelusului are o legatura cu un german. Ce sa mai! Daca nu erau germanii ramaneam toti in pestera si mancam fructe.

    Ce face un neamt, este de calitate si tinde spre perfectiune, dar hai sa nu exageram.

    Nu cred ca se poate compara Mustangul cu M3 dar trebuie sa recunoastem ca Mustangul are o istorie frumoasa in spate si arata foarte bine. Cred ca dupa un mustang se intoarce capul dar dupa un M3 m-as indoii.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru