VIDEO: Opel Corsa OPC

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.03.2007
Motorul turbo de 1.6 litri si 192 de cai putere face din Opel Corsa OPC o masina nervoasa. Priviti-l pe circuitul de la Nurburgring.

Comentarii (7)

  • despre opel
    Masina este foarte frumoasa, motorul silentios, cred ca pentru multa lume este masina germana cea mai bine plasata: calitate, pret, fiabilitate, de toate. Bravo lor!
    0 0
  • ce este asa fiabil la masina aia ?..........
    nu vad nici stabilitatea ca sare la viteza aia ca mingea de tenis de camp. pai daca intra in virajul ala mai tare se dadea peste cap ca masinutzele alea din desene.si peste toate astea motoarele de opel nu sunt cele mai reusite.
    0 0
  • silviu
    nu e fiabila deloc
    nu e fiabila deloc la banii astia iei altceva mult mai bun. nu sunt cunoscator in domeniul masinilor dar se putea si mai bine. jonny la o buburuza ce sa ii ceri mai mult.
    0 0
  • DAN Sibiu
    e super
    in ciuda criticilor masina e super...bravo lor !
    0 0
  • Oare ?
    Dupa cite stiu , Opel nu este concern german !Stiu ca este GM. Mea culpa daca gresesc.
    0 0
  • AndreiRN
    Fiabilitate
    Deci Opel este un produs german dar cu capital de la GM. In Europa se tot vand astfel de masini deoarece populatia doreste sa sacrifice fiabilitatea pt performanta si moda. O astfel de masina nu s-ar putea winde in US datorita faptului ca s-ar face de ras stiind ca motorul este functionabil doar vreo 3 ani. In US se ofera garantie 10 ani sau 160000km la motor/transmisie si in momentul in care iti faci "imbunatatiri" la motor anulezi garantia de fabrica.
    In rest este frumusica si nervoasa si perfecta pt un circuit de curse dar nicidecum de mers la cumparaturi sau la servici zilnic. Pt asta este de preferat un V6 sau V8 care are putere mai mica dar te tine 15 - 20 de ani.
    0 0
  • Horatiu
    cum pot viziona filmele de aici???
    nu se vede nici un film aici! desi am instalat Flash player!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru