VIDEO: Panda Vs. Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.05.2007
O diferenta de 300 cai putere duce la o diferenta de doar 1,7 secunde pe un tur de circuit. Sa fie oare din cauza soferitei?

Comentarii (5)

  • Gica Z
    kk vs. Ferrari
    Un circ de doi lei ca sa faca acea cutie de chibrituri cu patru roti sa para grozava.
    Oare cei care cumpara si conduc Panda isi pot imagina cum e sa mergi intr-un Ferrari, ori dupa ce au vazut filmuletul isi inchipuie ca e cam la fel?
    0 0
  • prostie
    dece nu schimba asta vitezele?...numa invarte in benzina acolo???
    0 0
  • reclama
    traseul este facut de asa natura incat sa nu poti accelera cu Ferrari, are multe curbe, in scurt. Ferrari este masina pentru accelerari pe linii drepte. tractiunea spate n-o ajuta pe astfel de traseu
    0 0
  • Bogdan
    Reclama de doi lei (din aia vechi). Cine naiba isi inchipuie ca aia stie sa conduca vezi Doamne un Ferrari??? Aia mai mult chinuie bijuteria aia cu franele alea, si nu se aude motorul aproape deloc.
    Asa ma duc si eu cu Trabantul pe circuit si apoi chinui BMW`u de-l ia dracu.
    0 0
  • prudentul
    Gigi-contra
    Pt. Gica Z: oricine cu simtul masurii nu-si inchipuie ca dupa filmuletul asta o Panda este la fel ca un Ferrari. Nu acesta e scopul. Ideea, des folosita de realizatorii emisiunilor auto din tari mai normale, e tocmai de a pune in antiteza 2 masini din clase si categorii total opuse si de a arata ca, UNEORI, rezultatele pot fi surprinzatoare. In Marea Britanie, unde populatia stie ce sunt automobilele, nimeni nu si-a pierdut vremea pe forumuri cu intrebari existentiale de-a dreptul tampite, precum cea a ta.

    Pt. Bogdan: "Aia" e Vicki Butler-Henderson, a inceput pilotajul la varsta de 12 ani, a fost pilot si apoi instructor de pilotaj, inainte de a ajunge la Fifth Gear. Tu, Bogdan, la ce varsta ai inceput pilotajul, ca n-am retinut? Ai cumva BMW? Ei, in cazul asta, esti nemaipomenit, extraordinar, unic. Faci probabil parte dintre cei care cred ca arta condusului se rezuma la apasarea brusca si la maxim a pedalei de acceleratie, ca "sa se auda motorul". Si mai cred ca ai o admiratie prosteasca fata de smecherasii care fac cate-o liniuta de la semafor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru