VIDEO: Pilot ucis in urma unui accident teribil

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 22.06.2008
Americanul Scott Kalitta a murit in urma unui impact violent survenit la peste 400 km/h intr-o cursa de dragstere.

Pilotul american Scott Kalitta a fost ucis sambata, intr-un accident teribil survenit in timpul calificarilor cursei de dragstere de la Old Bridge Township Raceway Park. Americanul a pierdut controlul dragsterului Toyota pe care il pilota, motorul acestuia izbucnind in flacari la 420 de km/h.

Constient pana in ultimele clipe, Kalitta a incercat sa franeze bolidul de superviteza, insa s-a lovit violent de peretele din beton de la capatul pistei. Pilotul a murit imediat, in ciuda interventiei unei ambulante care l-a dus de urgenta la spital.

Kalitta avea 46 de ani si era tatal a doi baieti, in varsta de 8 si 14 ani.

Comentarii (23)

  • tampiti
    americanii in prostia lor la sfarsitul pistei au pus zid de beton.
    0 0
  • Prosti
    Corect Radu!Asta numai americanii puteau sa o gandeasca!!Cursa se desfasoara pe 400m si ei au facut pista de 700m poate kiar mai mica.poate nu mai aveau loc in pustiul ala al lor.MARI PROSTI!!
    0 0
  • naspa
    nasol nu sau gandit ca poate la unul nu se deschide parasuta nu ia dus capul
    0 0
  • reclama voastra
    sa ma kk pe reclama voastra pentru Panasonic (pop-up-ul ala negru cu fotbal... in caz ca nu v-ati prinsde care zic)
    0 0
  • eu nu vreau sa le iau apararea da nici prea mult nu poa sa se duca in spate si tre delimitat cumva, si el oricum murea de la foc.
    0 0
  • eeeee
    pai trebuie delimitata dar mai incolo se poate chiar au loc si ar trebui pusa siguranta pe primul loc facut cumva sa te opreasca chiar daca nai parasuta
    0 0
  • plasa, ceva...
    La asemenea viteze ar fi trebuit sa fie zona de neutralizare de 5 ori mai lunga decat pista pentru siguranta... Poate in capatul ei puteau sa monteze un sistem de oprire gen cel de la portavioane, cu cablu de otel, ceva, sau o plasa, nu stiu. E de neiertat, o viata distrusa in cateva secunde...
    0 0
  • Mda...americanii prosti...mult mai destepti sunt europenii ca au formula unu...acolo nu se moare asa pe capete (desi se moare)...doar la dragstere fiecare al doilea pilot moare, nu?
    0 0
  • sunshine64sm
    Curse de masini
    Eu cred ca este foarte clar pentru fiecare, ca pilotii sint constienti de gradul de pericol al acestor curse. Sa conduci un butoi de dinamita nu pentru oricine. Si chiar daca echipa verifica amanunti masina, iata ca se mai pot intimpla si evenimente nefericite. Daca o cursa de asta are loc pe strazile publice, de inconstientii de la volanele unor masini prea puternice, realizati in ce pericol se afla ceilalti soferi sau pietoni ?
    0 0
  • lo'
    Nu poate fi comparata siguranta din F1 cu acele sinucideri din dragsterul american. FIA controleaza cursele europene si mai ales F1 pana in cel mai mic detaliu. Iar de ma moartea lui Senna din 94' nu-mi amintesc sa se fi mai intamplat vre-o tragedie in F1.
    0 0
  • aTO
    Si eu ma pe reclama aia de la panasonic..e chiar enervanta :( ..iar cat despre accident, D-zeu sa-l ierte! o zi buna
    0 0
  • xxx
    Bai, sa imi bag eu picioarele sa nu spun altceva in reclama voastra cu p....Sa o faceti mia mica ceva...
    Americani tampiti,,, eu ziceam sa puna zidul ala mai aprope de finish, asa macar sa moara toti...:))
    0 0
  • nu focul
    De la foc nu avea nimic fiindca sunt protejati cu costume confectionate din material ignifug. Impactul l-a ucis (pt cei care au zis ca murea oricum ars).
    0 0
  • RECLAMA PANASONIC AL NAIBII !!
    Nu-mi vine sa cred ca in timp ce ma uit la un video, reclama asta Panasonic vine peste tot!
    Cum naiba puteti sa puneti reclame atat de deranjatoare ??????
    Deja urasc sa citesc stirile.....
    0 0
  • tampiti
    Pilot ucis in urma unui accident teribil de tampit, trebuia sa fie titlu
    0 0
  • ricaSM
    boicot
    sa nu se supere conducerea Automarket, dar eu nu mai intru pe site pana nu dispare reclama asta handicapata de la panasonic. Eventual mai intru o data pe saptamana sa vad daca a disparut sau nu. E pacat ca cel mai bun site auto din Romania se lasa "aburita" de panasonic cu aceste bannere enervante. Puteau foarte bine sa puna o reclama normala care sa ramana sus, sa nu ne mai distruga ochii. La fel e si cu prosport.ro, alt site f bun, dar la fel de terorizant in ceea ce priveste reclamele. Ori luati masuri, ori va pierdeti vizitatorii pas cu pas. O zi buna tuturor. Ne revedem cand va fi situl mai curat si elegant!
    0 0
  • suparatu
    subscriu la RicaSM
    boicotez si eu, chiar e foarte naspa reclama Panasonic.
    Uitati-va ce reclame frumoase au ING si Millennium, astia au capul pe umeri, nu Panasonic.
    Eu sunt webdesigner la un site cu 7-8000 vizitatori unici pe zi, dar nu tolerez reclame gen Panasonic, pentru ca irita foarte mult vizitatorii.
    Un sfat bun pentru Automarket: dati-le peste bot astora de la Panasonic!
    Onoarea si satisfacerea vizitatorilor este primordiala!
    0 0
  • reclamantu
    subiect
    unde-i reclama? vreau si eu sa o vad! la mine nu apare! vreau reclamaaaaaaa!
    0 0
  • ricaSM
    multumesc Automarket!
    Va multumim ca ati scos reclama aia spurcata! Felicitari pentru promtitudine, sunteti cu adevarat niste profesionisti! Daca as fi din Bucuresti v-as scoate la o bere buna :) Bravo Bravo Bravo!!!
    0 0
  • blaa...
    mph
    300mph=482kmph
    0 0
  • Reclama!
    Nu mai este!
    Nu mai este reclama!BRAVO
    0 0
  • da
    bravo ttt foarte de acord cu tine
    0 0
  • canadianu
    chat
    ce tot aveti cu americanii,cind voi muriti ca mustele in accidente stupide ,nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama ,sau voi nu va mai uitati la stiri sau jurnale,si pina una alta construiti o pista de formula1 daca tot va dati mari soferi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru