VIDEO: Poate Lexus IS220d sa bata BMW 320d?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.06.2007
Britanicii de la 5th Gear au testat un Lexus IS220d. Rezultatul a fost unul surprinzator.

Britanicii de la 5th Gear au testat pe dealurile Romei noul Lexus IS220d. Pilotul si prezentatorul Tom Ford realizeaza o comparatie intre sedanul diviziei de lux Lexus si modelul BMW 320d. Japoneza, echipata cu un motor turbodiesel de 2.2 litri, dezvolta 177 de cai putere si un cuplu motor de 400Nm.

Performantele sunt si ele de invidiat: 0-100 km/h in 8.9 secunde, viteza maxima de 218 km/h si un consum de doar 5.4 litri/100km. In plus Lexus a echipat IS220d cu o multime de gadget-uri si elemente de siguranta. Sunt toate aceste atuuri suficiente pentru a bate BMW 320d?

Comentarii (2)

  • masina super
    arata impresionant si in realitate
    0 0
  • Andrei
    Lexus Rules!
    Kiar ca este o masina pt domni.Am avut deosebita placere sa conduc un IS 250, si am ramas f impresionat. Este o masina in care te simti f bine, o poti controla extrem de bine, de parca ai avea-o de mult timp.Orasul e plin de BMW, Audi, Mercedes, etc.Un Lexus ramane un Lexus no matter what, si ma bucur ca nu vad pe strada tuciurii cu lanturi la gat cat cele de iarna pt roti in astfel de masini.Lexus si-a format o clientela aparte.A si inca ceva, un sfat pt baietii cu S Klass, Seria 7 si A8: decat sa dati atat de multi bani pe o astfel de masina mai bine optati pt un Lexus LS 600 Hybrid si la un pret similar obtineti un produs net superior la care nu mai platiti inca cateva mii de euro taxa de inmatriculare.La Hybrid taxa = 0 Euro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru