VIDEO: Primul episod al serialului dedicat lui Aston Martin Rapide

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.01.2011
Inspiraţi probabil de succesul mini serialului dedicat lansării lui Audi A1, cei de la Aston Martin au publicat primul episod al unei serii similare. În rolul rpincipal se află Rapide, iar intriga se apropie de cea a filmelor cu James Bond.

Comentarii (4)

  • pai daca au inceput din Portugalia insemna ca trebuie sa ajunga prin Spania, Franta, Italia, Germania,. . . si, in final, Marea Britanie
    1 0
  • @gelu
    in final poate fi alta tara
    0 3
  • ce rahat feminist!!!! de unde si pana unde femeile trebuie sa fie mai inteligente... astonul nici macar nu-i pe gustul lor. pana si povestea inspirata din james bond nu-mi place. bine ca nu-i cafteste pe toti ca sa incheie sirul aberatiilor impotriva naturii care domina marketingul de azi.
    3 1
  • BaditzaEx
    frumoasa masina
    spotul nu-mi place , vb lui al din ce ince mai multe aberatii de marketing cu iz feminist ( poate o fi si un bolnav pe acolo - prin comp astea de se ocupa cu marketingul, de au fetishuri in care sunt dominati de femei ) :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru