VIDEO: Reclama "Fabia din Prajitura", premiata

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 02.11.2007
Reclama care infatiseaza o Fabia in marime naturala din prajituri a luat Marele Premiu pentru creatie publicitare in Albion

Celebra reclama creata de Skoda odata cu lansarea noii generatii Fabia, "Prajitura", a castigat Marele Premiu pentru Creatie Advertoriala acordat de Asociatia de Publicitari din Marea Britanie. Pe langa aceasta distinctie, clipul Skoda a primit prima pozitie si la categoriile "Cea mai buna muzica" si "Cel mai bun Making of".

Va reamintim ca spotul publicitar pentru Skoda Fabia a necesitat doua zile de realizare, 10 kilograme de ciocolata alba, 20 de kilograme de alune si 100 de kilograme de faina alba. "Modul in care a fost creat filmul este fara greseala si nu poti sa nu te amuzi cand il urmaresti. Cred ca va mai lua o multime de premii", a declarat Peter Bigg, seful comisiei de votare.

Comentarii (3)

  • nereusita masina.... pacat!
    0 0
  • spui tu....
    ramane de vazut...
    0 0
  • prudentul
    nu
    Prima poziţie şi la [...] "Cea mai bună muzică" ?
    Muzica asta cam sucks. E din anii '60. O fi bună pentru filme pentru copii, cu dulciuri, Moş Crăcilă, turtă-dulce, Hansel si Gretel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru