Video: Record mondial de cerculete cu Mitsubishi EVO

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 07.11.2008
Russ Swift, un specialist in doborarea recordurilor mondiale, a reusit 10 "cerculete" in doar 16.07 secunde cu un Evo.

Russ Swift a stabilit inca un record Guinness. De data aceasta este vorba despre performanta de a realiza 10 "cerculete", cu un Mitsubishi Lancer EVO intr-un timp record, de doar 16.02 secunde. Oficialii Guinness, prezenti la fata locului, au omologat recordul instant.

Swift, specializat in parcarile rapide cu frana de mana a reusit acest record la volanul unei masini cu tractiune integrala. Performanta, care este cu atat mai deosebita cu cat a avut loc in interiorul unei cladiri, impresioneaza si pentru faptul ca acest timp nu a fost inregistrat cu o masina cu tractiune spate, asa cum probabil ar fi fost de asteptat.

Via | ZerCustoms 

 

Taguri: , Evo, Lancer, Mitsubishi

Comentarii (27)

  • Crysty
    Cerculete
    E dat dracu mosu! A reusit toate astea in numai 16,07 nu 16,02 secunde. Excelent!
    0 0
  • mai-mai
    Oare la ce foloseste kestia asta ?! Poate la circ?!
    0 0
  • Memphis
    0-0
    F tare omu, respect lui :)
    0 0
  • hmmmmmmm
    mai oameni buni....ia sa o faca chestia asta pe un circuit normal nu intr-o hala cu ciment elicoptat(care e foarte fin)sa incerce pe o pista cu grip si ai sa vezi ce timp scoate.
    multzam
    o zi buna all...!!!
    0 0
  • parerea mea
    eu zic k masina a facut recordul nu mosuletu asta !
    0 0
  • pt mihai
    Da ia incearca tu chiar si asa intr-o hala cu ciment fin sa vedem cat scoti...invidia asta la romani...
    0 0
  • pt gaby
    fratiuc eu povestesc din propria experenta...nu din filmuleteze video ce vezi tuh pe youtube...!!!nu-i chiar asa de grozava masinutza precum zic ei stai relax...!!!AM UNA NOUA NOUTZA SI NU MERGE PRECUM M-AM ASTEPTAT...!!!
    0 0
  • @mihai probabil tu ai o macheta nou nouta, de asta nu merge cum te asteptai
    0 0
  • damn.. daia suntem noi romanii de rahat.. ia incercati voi sa faceti ce ati vazut in filmulet... si dau la pariu ca nici 1% nu reusiti sa faceti ce a facut mosu si masina... daca u spui ca ai una noua inseamna ca e cadou de la benzinarii ... tu te astepti sa si zboare aceasta masina.. dar iata ca nu o face...
    0 0
  • Crysty
    seven inseamna 7 nu 2.sixteen point seven sec,nu point two.
    0 0
  • tractiune
    "nu a fost inregistrat cu o masina cu tractiune spate, asa cum probabil ar fi fost de asteptat."
    Probabil la asta va asteptati voi. Pe suprafete lucioase, sau cu aderenta redusa, poti face cerculete rapide DOAR cu un 4x4, daca ati fi incercat iarna pe zapada cu un jeep, ati fi observat ca pe tract spate nu faci mare branza, iar pe 4x4 ai un control f bun si le poti face in jurul axului central, asa cum facea nenica asta, aici de fata. Tot respectul pt el, mare grija pt voi. Ati inceput sa alungati lumea cu filmulete penibile cu masinute care prind 100 la ora si urca orice panta, precum si comentarii aiurea la stiri. E pacat ...
    0 0
  • aloooooooooooo
    va dau la toti poze cand vreti...!!!! idd automac_pieseauto...!!!
    0 0
  • cercuri
    de asta ce ziceti?

    http://www.youtube.com/watch?v=CF66DucXf4k
    0 0
  • Anonymous
    Praff
    Dati si voi un search pe Youtube dupa un Skyline care face acelasi lucru pe asfalt, nu Ciment neted
    0 0
  • doncique
    drift
    acelasi lucru fac si pilotii nostrii din campionatul intern de raliuri...titi aur de exemplu tot cu evo
    0 0
  • audist
    superbissimo
    recordurile se fac astfel incat sa reziste e normal ca omul sa respecte conditiile din guiness book nu si cele pe care le vrea fiecare in stanga sau dreapta. atata timp cat nu scrie sa fie 9*9 sau 4*4 e treba lui. sa va vad pe voi ca il bateti
    0 0
  • mari cunoscatori sunteti...
    nu s-a facut cu o masina cu tractiune spate cum era de asteptat?????cat de mari cunoscatori va dati....aratati-mi si mie o masina cu tractiune spate care sa se invarta mai tare(mai repede) decat una cu tractiune 4x4 gen Subaru STI,Mitsu EVO...zicea cineva bine inainte despre "rotitul in jurul axei" nu in jurul siglei de pe grila....ar trebui sa stiu asta din moment ce am trecut de la BMW M5 la SUBARU WRX STI!!!!&culmea,am facut schimb...am dat M5 pe STI,dar ce e si mai culmea,ca cel cu STI-ul m-a contactat...si de ce vroia M5??????...pt ca nu putea sa se invarta cu el ca si cu M-ul,care are tractiune spate:))))))))...intradevar,pt prosti&BMW-isti e mai usor cu tractiune spate....
    0 0
  • Crysty
    @ eu
    Am zis 16,7 ! Daca citesti cu atentie cei de la Automarket au scris 16,02! Atentie ! Mai reciteste ca ei au facut greseala! Dear teacher !
    0 0
  • desteptilor...
    Ba astia care numa comentati ca e ciment neted etc etc etc si ca e de cacat recordul....am o idee pt voi: Faceti voi un record in care faceti 10 donats in mai putin timp de cat moshu, pe asfalt neted...sau pe propiul rah*t vomitat de voi, ca mancati cam mult...
    0 0
  • super...
    Fratilor, imi place si mie sa tocesc caucicurile dar mosilica asta se cunoaste ca e artist. Asa ca terminati cu carcoteala...
    0 0
  • rai
    una peste alta filmul e interesant si ne mai descreteste fruntile..asa e romanul carcotas
    0 0
  • lupu_vitezomanu
    mda
    bine o zis cine o zis cand o zis ce o zis! cand nu ajungi la struguri spui ca sunt acrii! nu? si pt mihai..normal ca nu esti multumit de masina pentru ca e un sedan pt viata de zi cu zi si daca tu credeai ca ti-ai luat masina de raliu..te inseli...si nici nu ai skill-urile necesare pun pariu...asa ca lasati-ma ca romanu e ofticos tare!
    0 0
  • MEGALODON
    MAI NENE!!!!
    Eu fac cu Dacia mea 1310 L, 10 cerculetze in 15 secunde in ciment de juma de metru proaspat turnat din betoniera!!!....dar nu vreau!

    PS - cata lume frateee,daca aia l-au bagat in cartea recordurilor c draq s apuca lumea sa comenteze ca face si Titi Aur, ca face si vecinu' dar pe ciment nush d care.......omu' din filmuletz e tare si gata. Felicitari pt el!
    0 0
  • Bubuianu
    nu merge
    eu am incercat sa fac cu un Fiat Punto 1.9JTD nou (1000 km) 2003 ceva cerculete pe asfaltul asta autohton(nu era masina mea - o prinsesem de la un fraier)tras frana de mana si dai ture motorulul. Patina fatza, dar nu intra in derapaj lateral iar daca strangeam mai mult viraju aveam impresia ca o voi rasturna. Si inca nu-si facuse casco tipu. Zic ba daca i-o rastorm am ***. Si asa nu aveam bani decat de o cana cu apa la robinet, dar mite sa-i mai plateasc masina omului.
    0 0
  • pt MIHAI
    PROSTII
    DIN MASIA ASTA SUNT ENSPEE MII DE MODELE SA NU ZICI CA NUI TARE UN EVO LANCER 8 FQ 400 DE LA 0 -100 AJUNGE AN 3,5 SECUNDE IAR PANA L-A 170KM IN 9,1 SEC AI MAI BUN DECAT UN PORSHE INAFARA DE GT SI NICIDE EL NU STA CEAR DEP , SAU MURCELAGO SI IN STABILITATE SI AN SPRINT.DE GEABA AI PORSHE SI MURCELAO ASA DE SCUMP .MURCELAGO 0-100 3,8 SEC
    NORMAL, POATE DE LA 200 ANCOLO AL ANTRECE PT CA ARE TOP SPEED MAI MULT .CA CREZUT CA PRIMESTI UN AVION CARE MERGE CU 400 LA ORA PT BANII ASTEA IA UN FQ MACAR SA FIIE SI DUPA AIA MAI VORBIM.VERSIUNILE ALEA MAI SLABE AU FOST FACUTE PT OAMENI SARACI .
    0 0
  • PT MEGALODON
    PT FIER VECI POATE
    SI EU FAC CERCULETE CU DACIA AM AVUT O DACIE 1310L AMUS 7 LUNI MANCA 20 L LA 100KM DACA CREDETI SAU NU AM FACU NISTE RALIURI CU EL CA NICI CU BMW-UL ALTU NA FACUT CE AM FACUT EU CU DACI NUMA CA CU DACIA DUPA 5 MINUTE DE CERCULETE PUTEAM SA FAC SET MOTOR ASA BATEAU BIELELE PE CUZINETI L-AM TINIT 2 ANI IN TIMUL ALA AM FACUT DE 6 ORI SETUL MOTOR NAU NOUT PT CA AS BOLUND DE VITEZA DACIE NU VA LUATI NICIODATA CA NI BUN DE NIMIC.
    0 0
  • 50-50
    Mai comentati dupa ce faceti macar 8-9 cerculete . Probabil decat 2-3 or sa mai comenteze.........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru