VIDEO: Şi-a dat telefonul vechi pe un Porsche Boxster

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.07.2010
Un american cu spirit întreprinzător a reuşit ca, prin 14 schimburi consecutive realizate pe un site de profil din SUA, să ajungă de la un telefon vechi la un Porsche Boxster.

Un american de 17 ani a reuşit să îşi schimbe telefonul vechi pe un Porsche Boxster din 2000. Steven Ortiz şi-a scos la licitaţie telefonul în 2008 pe un site american dedicat, iar de atunci, prin 14 schimburi consecutive, a ajuns la un Porsche.

Toată "afecerea" a durat doi ani, timp în care prin mâinile lui Steven au trecut un iPod, o bicicletă off-road, maşini mai vechi, un SUV şi, la final, exemplarul Porsche Boxster pe care îl puteţi admira în filmul de mai jos.

Comentarii (14)

  • gg
    intr-o tara unde valoarea taxei de inmatriculare nu e mai mare decat valoarea masinii in sine, se merita sa faci asta :))))
    16 0
  • Bentley
    Altul...
    Altul a reusit sa schimbe 2 boi pe o punga :)
    14 1
  • tomita
    bravo lui. dar sa il intrebam ce ace in timpul liber? cate zeci de ore sta pe internet, si cate mai iese si el pe afara.
    nu neg abilitatile si perseverenta omului, dar trebuie mult mult timp.
    nu este singrul, dar posibil unul drintre cei mai tineri, si cu siguranta a ajuns la stiri dintr-o vorba in alta, altfel ramanea anonim
    8 4
  • Rusinos
    Nu vad nimic laudabil la acest burgerist. E doar un tepar cum sunt si la noi. Doar ca, la americani, masa de oameni naivi, buni de pacalit este mai mare.
    13 7
  • @Valy
    Eu nu as fi asa sigur. Ideea nu se bazeaza pe "a tapi oamenii", ci pe a le oferi ceea ce-si doresc la schimb cu ceva ce nu le mai trebuie. La noi asa ceva nu ar functiona tocmai pentru ca sunt o multime de tepari si neseriosi, dar "burgeristii" americani sunt muuuuuuuuult mai civilizati decat noi. Toate schimburile le-a realizat printr-un site numit Craig's List, cel mai popular de acest gen de pe la ei. Pe Yahoo puteti gasi articolul complet. Zicea ca la un moment dat a schimbat un Mac Book Pro cu un jeep mai vechi parca deoarece proprietarul nu mai avea nevoie de masina in schimb ii trebuia foarte mult un laptop pentru munca.
    Automarket, trebuia sa dati mai multe detalii deoarece din ce ati scris vad ca multi au priceput ca tipul ar fi un tepar, iar acei multi nu cunosc limba engleza ca sa inteleaga ce se spune in video.
    Toate cele bune
    24 2
  • Not that big of a deal
    Din cate se vede, partea stanga a masinii a fost lovita si refacuta. Aia inseamna ca e Slavage si nu are voie sa fie vanduta la un pret foarte mare. Fiind si modelul vechi de Boxster care e cel mai ieftin Porsche eu zic ca nu a fost mai multe de 5-6000 $

    Exemplu:
    http://www.nicedeals.co.uk/salvaged.php/PORSCHE/Porsche_Boxster/54565

    http://www.automotix.net/autosalvage/for_sale/2002-porsche-boxster-post-2598.html
    8 4
  • da mai, aveti dreptate.. nu e mare lucru sa-si dea telefonul la schimb pentru o masina de chiar si 6000 euro. Mai ales in comparatie cu voi, baiatul e chiar fraier.. in loc sa-si dea cu parerea el s-a pus pe treaba. Si a facut ceva profit daca va ganditi ca investitia initiala a fost... mai nimic
    12 1
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Da, a facut o afacere buna.Ar fi fost bine daca ar fi avut si niste benzina sa porneasca putin motorul.Sau poate nu i-au mai ramas bani de benzina...
    1 1
  • ...ce frunte impresionanta are...emana inteligenta sutelor de mii de romani....mai cercetati, poate descoprim ca aceasta inteligenta nativa provine de undeva din Ferentari...
    0 2
  • Invidia
    Baaaaa
    Doamne ce invidiosi sunteti. Va ofticati k pe voi nu va dus capu sau ce? Bravo lui! La cat de incuiati sunteti unii dintre voi ati fii in stare sa faceti exact invers sa dati un Boxter pe un telefon.
    1 0
  • MADE IN USA
    Daca asa arata un american de 17 ani,ma bucur pt. aceasta natie; in 50 de ani dispare
    2 0
  • kumite
    @lucci
    Dar un romanas de 17 ani cum arata?Venim tare din urma.350 000 000 de americani vor disparea mai repede decat 20 000 000 de zimbrisori?Noi suntem intr-o delicatesa de 10 ori mai mare decat a lor,cu toate ca ei sunt prosti de mor.Paradoxal,nu?
    1 0
  • ha???
    sa vina prim-ministru in romania..nu conteaza asa gras cum este
    0 0
  • sunteti varza
    va merge gura aia ca la babe, sunteti buni de soacre, baiatul e cum e ca asa e el nu toti suntem perfecti, sa va vad daca voi puteti dintr-un telefon sa ajungeti la Porsche si daca ar fi din 1980 dar sa fie si sa mearga. Sunteti atat de invidiosi, se vede ca sunteti romani...voi daca dati telefonul si va luati un pachet de tigari e afacere buna pt voi. BRAVO LUI!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru