VIDEO: Superreclama Ferrari-Shell

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.03.2007
Ultima creatie publicitara realizata de Ferrari si Shell este o incredibila personalizare a ideii de Street Racing.

Una dintre cele mai stranse colaborari dintre un constructor auto si un producator de combustibil este cea dintre Ferrari si Shell.

In 2007, legatura dintre cele doua companii a ajuns la 60 de ani, prilej cu care Ferrari a creat un superspot publicitar in care ne sunt prezentate toate monoposturile de Formula 1 care au facut istorie in Marele Circ.

In plus, locurile in care a fost filmat spotul spun totul despre ideea Ferrari: Roma, Monaco, Rio de Janeiro, New York si Hong Kong.

Spotul dureaza doua minute, a fost regizat de Antoine Bardou Jacquet si produs de David Stewart. A se urmari doar cu sunet!

Comentarii (15)

  • adrian
    "care au facut ISTORIE in ISTORIA Marelui Circ" -
    frumoasa exprimare
    0 0
  • uita-te mai bine cum scrie ca nu ai dreptate...
    0 0
  • FERRARI
    ...... !
    0 0
  • DUMNEZEULE!
    Oh my god!

    Genul de reclama care imi face pielea de gaina. UAUUUUUUUUUUUUU
    0 0
  • Aurelian
    Munca de luni poate chiar mai mult!
    Salutare!
    Lucrez in publicitate si pot spune ca e genul de spot care in mod sigur iti ramane intiparit in minte si pe care-ti vine sa-l trimiti si prietenilor.Bineinteles ca este targetat si ca se adreseaza celor care "cunosc" despre masini si ce inseamna Formula 1,Ferrari sau Shell.
    Jos palaria!
    Adevarat spot.
    0 0
  • Nu e chiar OMG spotul asta. Accentul e pus pe sunet si pe unghiurile de filmare. La sunet (schimbarea unghiurilor cu schimbarea sunetului) pare chiar copiata dupa http://www.youtube.com/watch?v=GuyaVcqTgic care mi se pare de departe mult mai bun.
    0 0
  • cedrik
    ARTA
    ca tot ce e facut de ferrari...oare peste 50 de ani se vor face clipuri cu mashini logan si relatia lor de 50 de ani cu benzina/motorina speciala made in romania (half water/half gas :)) ?
    0 0
  • strummer
    ha, "lucrez in publicitate"
    spotul este excelent pana in momentul in care apare voice-over-ul care nu are nici intonatia potrivita, nici nu transmite un mesaj prea interesant. E un anti-climax, cum spun englezii, dupa o serie de imagini si sunete frumoase si frumos puse cap la cap. Nu am mers pe linkul de youtube de mai sus si nu stiu daca e acelasi lucru, dar exista un film cu un francez care goneste prin paris cu un Ferrari mai vechi. Se intampla exact la rasarit iar camera e prinsa pe bara din fata, exact deasupra asfaltului. In mod sigur e putin inspirat, dar nu le-as da in cap prea tare pe tema asta. Au facut treaba buna, dar finalul e dezamagitor. Va spune cineva care a lucrat in publicitate si a plecat tocmai pentru ca s-a saturat de toti aia care isi incep un comentariu cu "lucrez in publicitate" si au impresia ca asta ii ridica imediat la rangul de demizei.
    0 0
  • :)))
    excelenta reclama...
    0 0
  • strummer
    am verificat
    am mers pe linkul sugerat de "G" si nu era ce credeam eu, era honda choir. Sa fim seriosi, ca abordare aia e o reclama cu mult mai buna. Nu degeaba a castigat atatea premii. Asta e filmul de care ziceam eu: http://www.youtube.com/watch?v=oWLPIT-geTs
    0 0
  • sa fim seriosi
    voi astia care va dati mari experti in reclame a bai mai mult mai si lucrati in publicitate ..... terminati ; pe bune sunteti penali pai voi puteti sa comparati reclama asta cu ceea ce este pe linkurile celalalte ???? Eu unu nu ma dau mare expert in publicitate dar macar nu ma fac de ras ca voi spunand pe deasupra ca mai si lucrez in domenit .... bafta la serviciu (asta daca il mai aveti)
    0 0
  • Razvan
    o reclama "adevarata" sunet si imagine de calitate maxima
    0 0
  • DA
    SUPER RECLAMA!... o mica istorie, aluzie la cooperarea indelungata cu SHEL, un sunet excelent, montajul de imagini superb!... totul este calculat la "ochiul mustei"!... comentatorul nu lauda aiurea, ci doar sugereaza ceva frumos...
    0 0
  • motoridder
    EXiT
    Am obs multi taximetristi si chinezi in clipul publicitar...

    ALtii se chinuie sa faca campanii despre conceptul ca "Strada nu este circuit" si vine Ferrari cu Shell si il demonteaza in 2min. Frumoasa treaba!

    Oricum, realizarea este de exceptie, se observa ca au fost investite sume exorbitante in creatie/productie/publishing!
    0 0
  • Driv3r
    Am luat bani frumosi pt. asta
    Lucrez in publicitate. Defapt sunt soferul masinilor din clipul de mai sus. COMENTEAZA CAREVA ???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru