VIDEO: Top 10 accidente in NASCAR

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 20.09.2008
Automarket va prezinta un top 10 al accidentelor din NASCAR care au schimbat modul in care este inteles motorsportul.
MICHAEL McDOWELL - Texas 2008
MICHAEL WALTRIP - Bristol 1990
37 DE PILOTI - Daytona 1960
RICHARD PETTY - Darlington 1970
RUSTY WALLACE - Daytona 1993
RICKY RUDD - Atlanta 1990
BOBBY ALLISON - Talladega 1987
MIKE HARMON - Bristol 2002
DONNIE ALLISON si CALE YARBOROUGH - Daytona 1979
DALE EARNHARDT - Daytona 2001

Comentarii (9)

  • ludovic
    piloti grasi si batrani
    nu am pomenit sa vad piloti grasi si batrani de vreo 50 de ani care sa fie "piloti" de masini de curse.In formula 1 michael shumacher sa retras ptr ca nu mai rezista din pdv fizic la franari ,accelerari si fortele g imense din curbe.UITATIVA LA MIKE HARMON BRISTOL 2002 ,ALA ARE VREO 100 KG CEL PUTIN SA NU IMI SPUNETI CA ALEA 20 KG IN PLUS NUL FACE LENT SI DALE EARNHART DAITONA 2001 SCRIE IN SECUNDA 34 CA SA NASCUT IN 1951 CEA CE INSEMNA CA AVEA 50 DE ANI.cUM POT FI BATRANI SI GRASI PILOTI DE PERFORMANTA!?
    0 0
  • e America si e Nascar, la ei toti sunt grasi :)) si batrani ca probabil nu exista altcineva mai bun
    0 0
  • nascar
    NASCAR .... iata ceva mult mai plicticos decat fotbalul ..... tipic sport american , nu se cere dibacie , e doar de show ...... raman la parerea mea ca WRC e cel mai fantastic sport ....
    0 0
  • wrc
    Mihai ai mare dreptate Wrc-ul e cel mai spectaculos ...si la tv ,iar in realitate e incredibil.
    Nascarul e o porcarie ,chiar e plictisitor de urmarit ,nu stiu cata tehnica trebuie in acest sport.Curajul nebunia ,tehnica le gasesti in Wrc,rally raid ,WTCC.
    Dale a murit in accidentul ala ,el a fost un militant impotriva sistemului Hans ,daca-l avea atunci traia si azi.Dupa moartea lui au inteles ceilalti beneficiile sistemului.
    0 0
  • Ba tata Schumacher nu s-a lasat ca nu mai putea baaaa....nestiutorule, comentatorule de forumuri. Nu mai avea loc in echipa Ferrari! I-ar baietii din Nascar sunt niste Titani. Nu mai vb prostii
    0 0
  • julian
    Nascar
    ... Asta este de KKt... nimic interesant, singura limita este aderenta, alergi ca nebunu' in cerc pina ametesti... normal ca trebuie sa fii gras, mareste aderenta masinii :))
    @ionut: du-te ba si te culca! de unde atitia titani in Nascar? ai vazut tu pe vreunul venind in EU la F1 sa miste ceva? viceversa se stie ca de fiecare data cind ajunge cite unu' pe acolo se schimba ierarhia de mor americanii ca le iau europenii trofeele... si mai lasa gura despre schumi ca se vede ca nu stii :))
    0 0
  • oooff...cata prostie...
    NASCAR e un sport in care se cere o anumita calitate: sa poti conduce 500 mile (+700 km) la o viteza medie de ~ 300kmh. Daca vre-unul din urangutanii ce comenteaza anapoda poate face lucrul asta, in trafic, eu imi inghit cuvintele. Daca nu, inseamna ca sunt doar niste mancatori de kkt.
    Deocamdata nici un european n-a facut istorie in NASCAR. Nu confundati NASCAR cu INDY sau CART, is 2 lucruri total diferite. A le confunda nu face altceva decat sa confirme cat de paraleli sunteti cu motorsport-ul Nord American. Piloti de formula 1 in nascar ... hmmm... Montoya e cel mai bun exemplu. A castigat o cursa sau 2 in 2 ani...adevarata performanta.
    In rest, INDY si CART au masini diferite si cerinte diferite fata de F1. Facand odata cariera acolo, conducand ani de zile acel tip de masina e greu sa te adaptezi la ceva cum e F1. F1 e apogeul motorsportului, dar nu e nici pe departe apogeul spectacolului in motorsport. Americanii vor show/circ spuneti-i cum vreti cand dau banii pe bilete. N-o sa vedeti in nici o cursa americana unul ce sa o conduca de la cap la coada cu 20s in fata celorlalti. Din cauza acestui specific, regulile in motorsportul american sun facute in asa fel incat cursele sa produca spectacol in primul rand.
    Cine nu intelege un lucru atat de simplu probabil a fost lobotomiat la nastere.
    0 0
  • ...
    billy ai 1-0!
    0 0
  • treab cu urangutanu
    ludovic ptr billy
    deci,in f1 tinerii sunt promovati de egzemplu din formula 3000 cum ultima data a fost hamilton cand in nascarse merge pe cumetrie asa ca nu este cum sa fie nascar mai bun ca f 1 cand am vazut batalia dintre hamilton si raikonen in direct aia acolo a fost ca si o lectie de viata ,nu mai era sport.si treaba cu "nu confundati nascar cu indy" pai ai dreptate sunt 2 lucruri diferite dar nu nascarul e mai bun decat indy ci indy ul acolo nu gasesti grasi sau pers invarsta ci gasesti piloti care au practicat de la varste fragede acest sport ca este foarte greu si daca gresesti mori mai repede in pricina vitezei mai mari si sigurantei ca masina de nascar e mai sigura de aceea sunt acesti piloti invarsta si grasi in nascar ca stiu ca daca gresesc in indy au cam mers pe lumea cealalta.Si in automarket se pot citi informatii precum noul lamborghini superleghera este mai usor cu 21 kg si are 15 cai mai mult si face suta nu in 4.3 sec ci in 4.1.Un pilot gras cu o masina de egzact o tona nu poate fi mai rapid decat un pilot slab cu o masina de o tona si daca este atunci nu sa facut tot posibilul in gasirea celor mai bune tinere talente si se prefera ca grasi si batranii sa poata sa faca fata ca sunt rudenii ,etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru