Vin banii pe Dacia din '89!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.04.2007
Cei care au depus suma totala la CEC pentru o Dacie, inainte de 1989, vor primi despagubiri in valoare de 6000 de euro.

Persoanele care au depus bani la CEC pentru achizitionarea unui autoturism Dacia si nu l-au mai primit inainte de 1989 vor primi despagubiri sub forma titlurilor de stat cu maturitate la unu si doi ani.

Mihai Dogaru, presedintele Asociatiei Pagubitilor de Autoturisme din Romania, a declarat ca aceasta varianta este agreata si de Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor. Se pare ca valoarea totala a despagubirilor este de 200 de milioane de euro.

Circa 39.000 de oameni au depus la CEC bani pentru Dacia, iar aproximativ 29.000 dintre acestia au depus suma totala. Persoanele aflate in ultimul caz vor primi o despagubire in valoare de 6000 de euro.

Comentarii (3)

  • ?
    Cum adica doar cei care nu au primit inainte de 1989?... de fapt ce te poti astepta de la Dacia, bataie de joc si nesimtire! Multumim domnule Stroe... sa-ti dea viata atit respect cit a dat fabrica asta romanilor!
    0 0
  • Ce se intampla cu cei care au depus banii inainte de 89 iar dupa 1990 i-au retras deoarece s-au devalorizat si nu se mai putea cumpara nimic cu suma respectiva?
    0 0
  • Daniela Elena
    1990
    CEI CARE AU DEPUS IN '90 SI NU I-AU RETRAS CE FAC? PRIMESC BANII INAPOI?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru