Vine Golf R36!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.04.2006
Uitati de R32! Volkswagen va prezenta anul viitor, la Geneva, o noua versiune a lui Golf V. Cei 50 de cai in plus si viteza maxima de 250 km/h nu lasa loc de interpretari.

In timp ce in lumea auto se vorbeste deja de ceva vreme de viitoarea generatie a lui VW Golf, constructorul german pregateste surprize care privesc actualul model. Astfel, Vokswagen are in derularea proiectul R36, care priveste o noue versiune a hatchback-ului Golf V.

Aceasta va dispune de V6-le de 3.6 litri care a debutat pe Passat, astfel ca masina va avea o rezerva intre 280 si 300 de cai putere. Noua versiune va debuta, se pare, la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, cu exact un an inainte de lansarea viitoarei generatii Golf, care va avea loc in martie 2007.

Se pare ca viitorul R36 va costa cu pana la 3000 de euro mai mult decat actualul sportiv R32. Modelul va fi construit pe platforma 4x4 a lui R32, insa performantele mai bune vor determina schimbarea suspensiilor si a franelor. Evident, sistemul de racire va fi si el modificat, pentru a face fata noii provocari. Jantele de 19 inch inspirate din cele ale lui Lamborghini Gallardo vor reprezenta un punct important de interes.

Cei 50 de cai putere in plus fata de “fratele” R32 vor insemna 6 secunde de la 0 la 100 km/h, viteza maxima fiind limitata la 250 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru