Comentarii (4)

  • bleahhh...astia nu modifica absolut nimic cand scot un model nou? aceleasi faruri aceleasi stopuri .macar astea sa le fi schimbat ca asa au facut de vreo 3 generatii cand au scos un model nou.s-au limitat la a schimba niste beculete si forma lor si au avut nesimtirea sa il numeasca model nou.vezi golf 5 si 6,sau passat b 6 2011 sau b 7 ce o fi.
    6 10
  • Reusit!
    Intradevar in ultimul timp VW schimba doar de fatada generatiile modelelor sale ,nu si in esenta,dar oricat de critici am fi trebuie sa recunoatem ca in competia cu concurentii directi tin steagul inca sus.
    Una peste alta Golf-ul cabrio mi se pare mult mai reusit si mai bine "mulat" pe filozofia marcii decat fratele sau EOS.
    Asa criticat cum e din cauza design-ului uneori poate pe nedrept,cred ca va fi un succes comercial!
    11 6
  • serd
    in sfarsit o persoana care nu are acelasi comentariu de turma(gen,banala.... anosta).......
    4 4
  • ce gheana de masina.un golf cu acoperisul taiat.bleahh.sunt atatea variante de cabrio in acest segment si clar golf-ul asta anost este penibil. imi pare chiar rau ca vw dupa ce isi fac propriile masini sa arate la fel pe toate segmentele ,acelasi bot interior si acelasi spate ,acum si-au bagat coada si la audi de nu le mai diferentiezi intre ele . pacat ! au ajuns rau
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru