Volvo tinteste sus

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.09.2006
Consiliul de administratie a companiei Volvo a decis ca este timpul ca grupul sa-si stabileasca alte tinte financiare, in urma rezultatelor inregistrate in ultimii zece ani.
La intalnirea anuala a directorilor grupului Volvo s-au stabilit noi tinte financiare pentru companie. Decizia a avut la baza noua situatie in care se afla Volvo, profitabilitatea ridicata, incasari in crestere si stabilizarea zonei de risc.

Consiliul de Administratie are o viziune pozitiva asupra oportunitatilor de a creste profitul returnat actionarilor. Tintele financiare precedente au fost stabilite in 1995, cand compania Volvo era intr-o alta situatie fata de acum.

Marginea operationala precedenta a fost stabilita la o cota de 5-7 la suta, iar acum a fost ridicata peste 7 la suta si cuprinde toate operatiunile grupului exceptandat divizia de servicii financiare, ceea care contribuie cu inca 1 la suta.

Consiliul de administratie a decis sa mentina tinta de crestere anuala la mai mult de 10 la suta. Eforturile de reducere a costurilor operationale si ridicare a profiturilor a dus la crearea unor resurse care permit investitii in procesul de productie si expansiunea geografica a grupului.
Aceasta realitate a dus la posibilitatea diversificarii pietei de desfacere pentru produse companiei si la reducerea zonei de risc.

Preocuparea pentru sectorul after-market in politica de administrare a dus la imbunatirea cifrelor de afaceri pentru Volvo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru