Volvo trage la romani

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.09.2007
Importatorul marcii Volvo estimeaza o crestere de peste 60% a vanzarilor in acest an in Romania.

Forum Auto, importatorul general al marcii Volvo in Romania, estimeaza ca va vinde in acest an 750 de masini, in crestere cu 60,9% fata de anul trecut,  a declarat pentru Mediafax, directorul de marketing al companiei, Bogdan Huidan.

"Cresterea vanzarilor este determinata in principal de avansul general al pietei, investitiile dealerilor si lansarea unor modele, precum C30", a afirmat Huidan.

Cifra de afaceri a firmei va creste de la 25 de milioane de euro la peste 27 de milioane de euro, conform estimarilor companiei. Avansul redus al cifrei de afaceri in comparatie cu cresterea semnificativa in volum este explicat de reprezentantii companiei prin faptul ca rezultatele dealerului Primus din Bucuresti, controlat de Forum Auto, au intrat anul trecut in contabilitatea importatorului general, iar la sfarsitul anului 2006 Primus a infiintat o firma separata, cu contabilitate proprie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru