Vopsit in stil BMW

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 10.07.2006
La fabrica MINI din Oxford, BMW a introdus un nou sistem de vopsire a masinilor, mult mai eficient si mai nepoluant.
Grupul BMW a dezvoltat o tehnologie inovatoare de vopsire a masinilor. Sistemul a fost promovat initial in cadrul fabricii MINI din Oxford.

Cunoscut sub numele de IPP (Integrated Paint Process), aceasta tehnologie inalta va contribui la reducerea consumului de energie si poluarea generata de procesul de vopsire a caroseriilor. De asemenea, noua tehnologie intalneste standardele de calitate pentru cerintele masinilor BMW.

Intoducerea sistemului IPP face parte dintr-un proces de extindere a fabricii de la Oxford la un volum mediu de 240.000 de unitati. Comparativ cu tehnologia precedenta, Integral Paint Process elimina complet procesul de uscare in urma aplicarii primului strat. Prin aceasta tehnologie, aplicarea celui de-al doilea strat se poate face direct pe suprafata proaspat vopsita. Functiile celui de-al doilea strat aplicat sunt redate de culoarea vopselei si efectele generate de nuante.

Unul dintre avantajele majore privind utilizarea acestei tehnologii este reducerea cu 10% a poluarii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru