VW Bulli sarbatoreste 60 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.08.2007
VW va organiza la Hanovra un eveniment care va sarbatori 60 de ani de la aparitia lui Bulli.

In perioada 5-7 octombrie Volkswagen va sarbatori la Hanovra 60 de ani de la lansarea primulu Transporter. Au trecut 60 de ani de cand importatorul Volkswagen de origine olandeza, Ben Pon, a descoperit in fabrica din Wolfsburg un vehicul conceput de angajatii Volkswagen pentru a facilita transportul placilor grele.

Putin mai tarziu ia nastere prima schita si ideea pentru “Bulli”, devenit un vehicul, simbol al cresterii economice, al generatiei “Flower-Power“, masina de vacanta sau limuzina de mari dimensiuni. Este pentru prima data cand Volkswagen Autovehicule Comerciale organizeaza o astfel de intalnire proprie.

Sute de “Bulli” iesite din comun, dar intrate in istorie, vor ajunge la evenimentul de 3 zile la Hanovra, unde va fi atmosfera de expozitie mondiala, cu invitati din multe tari, un program cu spectacole, distractie, si proiectii cinematografice in aer liber. “De nici un alt vehicul nu sunt legate atatea sentimente, precum de Volkswagen Bulli. S-a identificat dintotdeauna cu ideea de crestere economica, succes financiar, independenta, distractie si calatorii.

Este simpatic, te poti baza pe el si este un autovehicul devenit obiect de cult. De aceasta mostenire nepretuita a marcii noastre dorim sa legam intalnirea internationala, si pe viitor sa facem conceptul “Bulli” sa renasca din nou, mai puternic”, explica Stephan Schaller, reprezentantul managementului marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Pe un total de aproape 108.000 metri patrati de suprafata de parcare soferii de Bulli isi vor putea expune masiniile intre 5-7 octombrie.

Comentarii (1)

  • florin
    VW Bulli
    Am fost la intalnire. De fapt am fost 4 masini, doua de la VW Club Dej si 2 de la VW Club Timisoara. A fost ceva de vis. Pacat ca nu organizeaza asa ceva in fiecare an. Pasionatii au ce sa vada.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru